Aşık Veysel - Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Среда, 19.03.2014, 17:28 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1995] Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın (Albüm) Flac +
01. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın 02. Aşık Veysel - Birlik Destanı 03. Aşık Veysel - Sen Bir Ceylan Olsan 04. Aşık Veysel - Bir Seher Vaktinde 05. Aşık Veysel - Sen Varsın 06. Aşık Veysel - Anlatmam Derdimi 07. Aşık Veysel - Sazım 08. Aşık Veysel - Küçük Dünyam 09. Aşık Veysel - Beni Hor Görme 10. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez 11. Aşık Veysel - Murat 12. Aşık Veysel - Esti Bahar Yeli 13. Aşık Veysel - Bir Ulu Ağaçtan
[1996] Aşık Veysel - Gelmez Yola Gidiyorum (Albüm)
01. Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi 02. Aşık Veysel - Ararsam Seni Gülilen 03. Aşık Veysel - Derdim Türlü Türlü 04. Aşık Veysel - Arzusun Çektiğim 05. Aşık Veysel - Sazım 06. Aşık Veysel - Gelmez Yola Gidiyorum 07. Aşık Veysel - Bizim Eller 08. Aşık Veysel - Şu Yalan Dünyaya 09. Aşık Veysel - Ben Gidersem 10. Aşık Veysel - Esti Bahar 11. Aşık Veysel - Arımıyım Çiçekmiyim 12. Aşık Veysel - Veyselin Hayatı
[1997] Aşık Veysel - Aşık Veysel Klasikleri, 1 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın.flac 02. Aşık Veysel - Kızılırmak Seni Seni.flac 03. Aşık Veysel - Beş Günlük Dünya.flac 04. Aşık Veysel - Beni Hor Görme.flac 05. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım.flac 06. Aşık Veysel - Bir Kökte Uzamış.flac 07. Aşık Veysel - Kara Toprak.flac 08. Aşık Veysel - Anlatmam Derdimi.flac 09. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez.flac 10. Aşık Veysel - Sazım.flac 11. Aşık Veysel - Gel Ey Aşık.flac 12. Aşık Veysel - Sen Varsın.flac
[1998] Aşık Veysel - Aşık Veysel Klasikleri, 2 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 02. Aşık Veysel - Gönül Sana Nasihat.flac 03. Aşık Veysel - Necip.flac 04. Aşık Veysel - Ne Ötersin Dertli Dertli.flac 05. Aşık Veysel - Derdimi Dökersem Derin Dereye.flac 06. Aşık Veysel - Sekizinci Ayın Yirmi İkisi.flac 07. Aşık Veysel - Atatürk'e Ağıt.flac 08. Aşık Veysel - Birlik Destanı.flac 09. Aşık Veysel - Küçük Dünyam.flac 10. Aşık Veysel - Dün Gece Yar Yar Eşiğinde.flac 11. Aşık Veysel - Şu Geniş Dünyaya.flac 12. Aşık Veysel - Dost Çevirmiş Yüzünü Benden.flac
[1998] Aşık Veysel - Kara Toprak (Albüm) Flac +
01. Aşık Veysel - Konuşma.flac 02. Aşık Veysel - Kara Toprak.flac 03. Aşık Veysel - Sazım.flac 04. Aşık Veysel - Bülbül.flac 05. Aşık Veysel - Yıldız.flac 06. Aşık Veysel - Atatürk'e Ağıt, Pt. 1.flac 07. Aşık Veysel - Atatürk'e Ağıt, Pt. 2.flac 08. Aşık Veysel - Ne Ötersin Dertli Dertli.flac 09. Aşık Veysel - Necip.flac 10. Aşık Veysel - Veysel'in Hayatı, Pt. 1.flac 11. Aşık Veysel - Veysel'in Hayatı, Pt. 2.flac 12. Aşık Veysel - Hacıbeyim.flac 13. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 14. Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm.flac 15. Aşık Veysel - Dilber.flac 16. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım.flac 17. Aşık Veysel - Çırpınıp İçinde Döndüğüm.flac 18. Aşık Veysel - Yücedağ Başında.flac
[1998] Aşık Veysel - Semah Ve Deyişler (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Çoktan Beri Hasretini Çektin.flac 02. Aşık Veysel - Kırat Semahı.flac 03. Aşık Veysel - Badi Sabah.flac 04. Aşık Veysel - Okudum Mektepte.flac 05. Aşık Veysel - Medet Yarap (Kerbela).flac 06. Aşık Veysel - Yücedağ Başında.flac 07. Aşık Veysel - Pınara Varmadın Mı.flac 08. Aşık Veysel - Dünyam.flac 09. Aşık Veysel - Bir Yaprak Düşse.flac 10. Aşık Veysel - Dost Yolunda.flac 11. Aşık Veysel - Seherde Ağlayan Bülbül.flac 12. Aşık Veysel - Avcı.flac 13. Aşık Veysel - Ne Ötersin Dertli Dertli.flac
[1999] Aşık Veysel - Aşık Veysel Klasikleri, Vol. 3 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Kahpe Felek.flac 02. Aşık Veysel - Yaz Gelsin.flac 03. Aşık Veysel - Yıldız (Sivas Ellerinde).flac 04. Aşık Veysel - Murat.flac 05. Aşık Veysel - Esti Bahar Yeli.flac 06. Aşık Veysel - Seherin Vaktinde.flac 07. Aşık Veysel - Dost Yolunda.flac 08. Aşık Veysel - Dünyaya Gelmemde Maksat.flac 09. Aşık Veysel - Cümle Alem Sendedir.flac 10. Aşık Veysel - Arasam Seni Gül İlen.flac 11. Aşık Veysel - Gözyaşı Armağan.flac 12. Aşık Veysel - Gonca Gülün Kokusuna.flac
[2001] Aşık Veysel - Aşık Veysel Arşiv 1 (Albüm)
01. Aşık Veysel - Kara Toprak 02. Aşık Veysel - Güzelliğin On Par'etmez 03. Aşık Veysel - Ben Gidersem Sazım Sen Kal 04. Aşık Veysel - Kerbelâ Mersiyesi 05. Aşık Veysel - Kırat Semahı 06. Aşık Veysel - Meşakkatin Adı Murat 07. Aşık Veysel - Atatürk'e Ağıt 08. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım 09. Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm 10. Aşık Veysel - Derdimi Döksem Derin Dereye 11. Aşık Veysel - Seherde Ağlayan Bülbül 12. Aşık Veysel - Havalanma Telli Turnam 13. Aşık Veysel - Dedim Dilber Didelerin Islanmış 14. Aşık Veysel - Çiğdem Der ki 15. Aşık Veysel - Kekliğidim Vurdular 16. Aşık Veysel - Yüce Dağ Başında Kar Var 17. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın
[2003] Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın 1894-1973, Vol. 1 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Beş Günlük Dünyada.flac 02. Aşık Veysel - Gel Ey Aşık.flac 03. Aşık Veysel - Dost Yüzüne Benden.flac 04. Aşık Veysel - Şu Geniş Dünyaya Sığmayan.flac 05. Aşık Veysel - Saklarım Gözünde.flac 06. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez.flac 07. Aşık Veysel - Kızılırmak Seni Seni.flac 08. Aşık Veysel - Karşıki Karlı Dağda Bülbül.flac 09. Aşık Veysel - Sekizinci Ayın Yirmi İkisi.flac 10. Aşık Veysel - Meşekkatin Adın Murat Koymuşlar.flac 11. Aşık Veysel - Bir Kökte Uzamış Sarmaşık Gibi.flac 12. Aşık Veysel - Dün Gece Yar Eşiğinde.flac
[2003] Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın 1894-1973, Vol. 2 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Bir Ulu Ağaçtan Bir Yaprak Düşse.flac 02. Aşık Veysel - Küçük Dünyam.flac 03. Aşık Veysel - Beni Hor Görme Kardeşim.flac 04. Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi.flac 05. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez.flac 06. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 07. Aşık Veysel - Yeni Bülbül.flac 08. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın.flac 09. Aşık Veysel - Bir Seher Vaktinde.flac 10. Aşık Veysel - Sen Varsın Orada.flac 11. Aşık Veysel - Murat.flac 12. Aşık Veysel - Esti Bahar Yeli.flac 13. Aşık Veysel - Sazıma.flac
[2007] Aşık Veysel - Aşık Veysel 1 (Albüm)
01. Aşık Veysel - Beş günlük dünyada 02. Aşık Veysel - Gel ey aşık 03. Aşık Veysel - Dost yüzüne benden 04. Aşık Veysel - Şu geniş dünyaya sığmayan 05. Aşık Veysel - Saklarım gözünde 06. Aşık Veysel - Kızılırmak seni seni 07. Aşık Veysel - Güzelliğin on para etmez 08. Aşık Veysel - Karşıkı karlı dağda bülbül 09. Aşık Veysel - Sekizinci ayın yirmi ikisi 10. Aşık Veysel - Meşekkatin adın murat koşmuyor 11. Aşık Veysel - Bie kökte uzanmış sarmaşık gibi 12. Aşık Veysel - Dün gece yar eşiğinde
[2007] Aşık Veysel - Aşık veysel 2 (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Ulu bir ağaçtan bir yaprak düşse.flac 02. Aşık Veysel - Küçük dünyam.flac 03. Aşık Veysel - Beni hor görme kardeşim.flac 04. Aşık Veysel - Anlatmam derdimi.flac 05. Aşık Veysel - Güzelliğin on para etmez.flac 06. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 07. Aşık Veysel - Yeni bül bül.flac 08. Aşık Veysel - Dostlar beni hatırlasın.flac 09. Aşık Veysel - Bir seher vaktinde.flac 10. Aşık Veysel - Sen varsın orada.flac 11. Aşık Veysel - Murat.flac 12. Aşık Veysel - Esti bahar yeli.flac 13. Aşık Veysel - Sazıma.flac
[2007] Aşık Veysel - Sivas Ellerinden (Albüm)
01. Aşık Veysel - Gözle Çal 02. Aşık Veysel - Söz İle Değil 03. Aşık Veysel - Dost Dost Diye 04. Aşık Veysel - Kalkamaz Oldum 05. Aşık Veysel - Sen Varsın Diye 06. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez 07. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın 08. Aşık Veysel - Kızılırmak Seni Seni 09. Aşık Veysel - Bülbül 10. Aşık Veysel - Emeklerim Zayi Oldu 11. Aşık Veysel - İnsanların İçinde 12. Aşık Veysel - Kaşların Güzel 13. Aşık Veysel - İncidir Dost İncidir 14. Aşık Veysel - Katip Arzuhalim
[2007] Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım 02. Aşık Veysel - Toprak (Pt. 1) 03. Aşık Veysel - Katip (Sivas Ellerinde) 04. Aşık Veysel - Gönül Sana Nasihatım 05. Aşık Veysel - Çiçekler 06. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı (Pt. 1) 07. Aşık Veysel - Bülbül 08. Aşık Veysel - Yıldız 09. Aşık Veysel - Keklik 10. Aşık Veysel - Toprak (Pt. 2) 11. Aşık Veysel - Yüce Dağ Başında Kar Var Buzunan 12. Aşık Veysel - Kahpe Felek 13. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı (Pt. 2)
[2009] Aşık Veysel - Toprağa Çalan Türküler (Albüm)
01. Aşık Veysel - Tarlam Sana Üç Yüz Fidan.mp3 02. Aşık Veysel - Kara Toprak.mp3 03. Aşık Veysel - Gonca Gülün Kokusuna.mp3 04. Aşık Veysel - Çiğdem Der ki.mp3 05. Aşık Veysel - Şu Karşıki Karlı Dağlar (Bülbül).mp3 06. Aşık Veysel - Esti Bahar Yeli Karlar Eridi.mp3 07. Aşık Veysel - Bizim Eller Yaylasına.mp3 08. Aşık Veysel - Yüce Dağ Başında Kar Var.mp3 09. Aşık Veysel - Girdim Dostun Bahçasına.mp3 10. Aşık Veysel - Geçti Bahar.mp3 11. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım.mp3 12. Aşık Veysel - Derdimi Dökersem Derin Dereye.mp3 13. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez.mp3 14. Aşık Veysel - Ben Gidersem Sazım Sen Kal.mp3 15. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın.mp3
[2014] Aşık Veysel - Aşık Veysel Arşiv, No.2 (Albüm)
01. Aşık Veysel - Anam.flac 02. Aşık Veysel - Yeni Mektup Aldım.flac 03. Aşık Veysel - Talih Çile Kader Sözü Bir Etmiş.flac 04. Aşık Veysel - Gine Mi Ağladın.flac 05. Aşık Veysel - Zamanede Bir Hal Gelmesin.flac 06. Aşık Veysel - Bizim Eller Yaylasına Yürümüş.flac 07. Aşık Veysel - Eğer Benim İle Gitmek Dilersen.flac 08. Aşık Veysel - Takdirden Gelene Tedbir Kılınmaz.flac 09. Aşık Veysel - Gel Ey Talip Bu Bir Esrar ı Hak'tır.flac 10. Aşık Veysel - Dostum Beni Niçin Zar İncitirsin.flac 11. Aşık Veysel - Kul Olayım Kalem Tutan Ellere.flac 12. Aşık Veysel - Sabahınan Sabahınan.flac 13. Aşık Veysel - Bozlak.flac 14. Aşık Veysel - Şemsi İle Kamer.flac 15. Aşık Veysel - Kahpe Felek Sana Ne'ttim.flac 16. Aşık Veysel - Aras Kenarının İnce Dumanı.flac 17. Aşık Veysel - Nağme Gelin.flac
[2014] Aşık Veysel - Yeniden Aşık Veysel (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Konuşma (1894) (Talk 1894) 02. Aşık Veysel - Bülbül (Ne Ötersin Dertli Dertli) (Nightingale, Why Sing So Sadly) 03. Aşık Veysel - Senlik Benlik (Birlik Destanı) (Not You Or I An Epic of Unity) 04. Aşık Veysel - Beş Günlük Dünyada (Life Lasts Just A Few Days) 05. Aşık Veysel - Beni Hor Görme Kardeşim (Don't Look Down Upon Me, Brother) 06. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım (On A Road Long and Narrow) 07. Aşık Veysel - Kara Toprak (Black Earth) 08. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın (For Friends To Remember Me By) 09. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez (Your Beauty's Not Worth Two Bits) 10. Aşık Veysel - Ömür Kervanı (Life's Caravan)
[2015] Aşık Veysel - Aşık Veysel (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı, Pt. 1.flac 02. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı, Pt. 2.flac 03. Aşık Veysel - Bülbül.flac 04. Aşık Veysel - Yıldız.flac 05. Aşık Veysel - Atatürk Ağıtı, Pt. 1.flac 06. Aşık Veysel - Atatürk Ağıtı, Pt. 2.flac 07. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 08. Aşık Veysel - Toprak, Pt. 1.flac 09. Aşık Veysel - Toprak, Pt. 2.flac 10. Aşık Veysel - Kahpe Felek.flac 11. Aşık Veysel - Yüce Dağ Başında Kar Var Buzunan.flac 12. Aşık Veysel - Katip (Sivas Ellerinde).flac 13. Aşık Veysel - Yeni Bülbül.flac 14. Aşık Veysel - Keklik.flac
[2016] Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım (Klasikler) Flac
01. Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım.flac 02. Aşık Veysel - Toprak (Pt. 1).flac 03. Aşık Veysel - Katip (Sivas Ellerinde).flac 04. Aşık Veysel - Gönül Sana Nasihatım.flac 05. Aşık Veysel - Çiçekler.flac 06. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı (Pt. 1).flac 07. Aşık Veysel - Bülbül.flac 08. Aşık Veysel - Yıldız.flac 09. Aşık Veysel - Keklik.flac 10. Aşık Veysel - Toprak (Pt. 2).flac 11. Aşık Veysel - Yüce Dağ Başında Kar Var Buzunan.flac 12. Aşık Veysel - Kahpe Felek.flac 13. Aşık Veysel - Aşık Veysel'in Hayatı (Pt. 2).flac
[2018] Aşık Veysel - Aşık Veysel Collection (Albüm) Flac
01. Aşık Veysel - Beş Günlük Dünyada.flac 02. Aşık Veysel - Şu Geniş Dünyaya Sığmayan.flac 03. Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez.flac 04. Aşık Veysel - Kızılırmak Seni Seni.flac 05. Aşık Veysel - Sekizinci Ayın Yirmi İkisi.flac 06. Aşık Veysel - Bir Ulu Ağaçtan Bir Yaprak Düşse.flac 07. Aşık Veysel - Beni Hor Görme Kardeşim.flac 08. Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın.flac 09. Aşık Veysel - Bir Seher Vaktinde.flac 10. Aşık Veysel - Esti Bahar Yeli.flac 11. Aşık Veysel - Saklarım Gözünde.flac 12. Aşık Veysel - Karşıki Karlı Dağda Bülbül.flac 13. Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi.flac 14. Aşık Veysel - Meşekkatin Adın Murat Koymuşlar.flac 15. Aşık Veysel - Dün Gece Yar Eşiğinde.flac
[2019] Aşık Veysel - Bana da Banaz'da Pir Sultan Derler (Full Albüm)
01. Aşık Veysel - Bana da Banaz'da Pir Sultan Derler 02. Aşık Veysel - Gel Gönül Ülfet Eyleme Değme Her Nâdân ile 03. Aşık Veysel - Eyisini Sen Bilirsin İlâhî 04. Aşık Veysel - İdris Terziliğin Îcâd Etmeden 05. Aşık Veysel - Seksen Yıllık Yolu Biraz Düşünek / Nasihat 06. Aşık Veysel - Terkedip Cehânın Küllü Varını 07. Aşık Veysel - Beş Günlük Dünyâda Ey Âdemoğlu 08. Aşık Veysel - Bir Seher Vaktinde Gençlik Çağında 09. Aşık Veysel - Ervâh-ı Ezelde Evelki Safta 10. Aşık Veysel - Gel Ey Tâlip Bu Bir Esrâr-ı Hak'tır 11. Aşık Veysel - Sen Seni Yitirip Gezme Irağı 12. Aşık Veysel - Salma Dil Keşnesin Engine Âşık 13. Aşık Veysel - Sürüp Bir Katire Meniden Gelen 14. Aşık Veysel - Kaygusuz'la Bir Şey Yeme / Şathiye 15. Aşık Veysel - Şu Karşıki Karlı Dağlar / Bülbül Çeşitlemesi 16. Aşık Veysel - Bu Âlemi Gören Sensin 17. Aşık Veysel - Göz Gezdirdim Dört Köşeyi Aradım
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
General | Data: Четверг, 09.05.2019, 16:49 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Aşık Veysel - Albümleri 2019 (Nette İlk...)
|
|
|
|
|