Ağlayan Türküler - Seri Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Четверг, 20.03.2014, 14:32 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2009] Ağlayan Türküler, Vol. 1 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Dönmeyesin.flac 02. Kenan Coşkun - Senden Oldu.flac 03. Nesrin Ulusu - Bana Yeter.flac 04. Celal Çolak - Gurbet Desen Ne Olur.flac 05. Erkan Acar - Sormayasın (U.H).flac 06. Ercan Ulusu - Dersimli Kız.flac 07. Ali Kızıltuğ - Sende Ne Varki.flac 08. Neriman Ulusu - Kara Gözlerin.flac 09. Erkan Acar - Ave Di Nergele.flac 10. Nesrin Ulusu - Ne Zalım Kaderdir (U.H).flac 11. Kenan Coşkun - Yüreğin Başı.flac 12. Celal Çolak - Esin Yeller.flac 13. Ercan Ulusu - Bu Sevda.flac 14. Ali Kızıltuğ - Benim Anam O Köylerde.flac
[2010] Ağlayan Türküler, Vol. 2 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Neylersin.flac 02. Erkan Acar - Vuralar Beni.flac 03. Serpil Efe - Yıkılası Töreler.flac 04. Celal Çolak - Yar Olur Mu.flac 05. ZER - Gönül Hırsızı.flac 06. Düzgün Ok - Hal Yaman.flac 07. Zuhalcan - Günlerim Geçmiyor.flac 08. Cemal Kaya - Haberin Olsun.flac 09. Neriman Ulusu - İmam Hüseyin.flac 10. Erkan Acar - Üzülme Yar.flac 11. Serpil Efe - Ayrılık Boynuma Zincir.flac 12. Cemal Kaya - Vicdansız Yar.flac 13. ZER - Yandım Aşkına.flac 14. Düzgün Ok - Benim Babam.flac 15. Zuhalcan - Söyle Gönül.flac
[2011] Ağlayan Türküler, Vol. 3 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Benim Halim.flac 02. Ergün Efe - Sarhoşum Dünyada.flac 03. Eda Doğanay - Yoruldum Artık.flac 04. Taner Özdemir - Yüzün Mü Kaldı.flac 05. Çiğdem Elmas - Avare.flac 06. Mahmut Yalın - Hasan Hüseyin.flac 07. Gönül Kahraman - Dilde Yarasın Gönül.flac 08. Ercan Ulusu - Gelmedin.flac 09. Aynur Güneş - Dağlar.flac 10. Cankat Erdoğan - Ancak Beni Sen Yıkarsın.flac 11. Serpil Efe - Sürgünüm Dağlar.flac 12. Musa Kurt - Yakar Gözlerin.flac 13. Melek Seyhan - Gül Deli Gönül.flac 14. Engin Aydın - Neyledim.flac 15. Sevinç Canesin - Sorma Yar.flac 16. Sezgin Aydın - Yar Ettiler.flac
[2012] Ağlayan Türküler, Vol. 4 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Ne Yazar.flac 02. Özgür Ata - Şimdi Yar Kimin Yanında.flac 03. Gönül Kahraman - Ali Dendir.flac 04. Koray Çatal - O Yar Benden Soğumuş.flac 05. Eda Doğanay - Gül Yarim.flac 06. Kenan Ulusu - İnanmam Sözüne.flac 07. Fulya Koç - Ötme Turnam.flac 08. Ali Ekber Gül - Benim Derdim.flac 09. Sevinç Canesin - Gönül Hırsızı.flac 10. Ali Asker Arduç - Yalan Oldu.flac 11. Gülsüm Gül - Kıymetini Anladım.flac 12. Kenan Coşkun - Pirim Sen Yetiş.flac 13. Salman Solma - Gözleri Sürmelim.flac 14. Özdeyiş Kardeşler - Düzeni Bozuldu Dünyanın.flac
[2013] Ağlayan Türküler, Vol. 5 (Albüm)
01. Neriman Ulusu - Bayramın Olsun.flac 02. Eren Diken - Nideyim Gardaş.flac 03. Mahmut Yalın - Haram.flac 04. Melek Seyhan - Bu Ayrılık Olmazdı.flac 05. Ergün Efe - Sevda Var Bende.flac 06. Hasan Kaya - Gözleri Karam.flac 07. Aylin Öz - Rüzgar Olsan.flac 08. Veyis Bayrak - Aramasın.flac 09. Emrah Kılıç - Yara Yardan.flac 10. Fulya Koç - İnsana.flac 11. Celal Çolak - Arama.flac 12. Haydar Altınok - Alim Allah.flac 13. Selda Koca - Çekemez Oldum.flac 14. Volkan Yılmazer - Tokat Ellerinden Aldım Bakırı.flac 15. Nermin Akdemir - Ben Bileydim Ayrılık Var.flac 16. Alpay Karadağ - Birden Bire.flac
[2014] Ağlayan Türküler, Vol. 6 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Mevlam Muhtaç Etmesin.flac 02. Müslüm Eke - Hal Kalmadı.flac 03. Zuhalcan - Küs Bana.flac 04. Özgür Ata - İçene Değil İçtirene Bak.flac 05. Meryem Karaağaç - Dostun Gül Cemali Cennettir Bana.flac 06. Kenan Ulusu - Gülüm Gülüm.flac 07. Melek Seyhan - Senin İçin Yar.flac 08. Gürsel Keser - Yar Sanmıştım.flac 09. Kenan Bal - Oy Amman.flac 10. Filiz Ejin - Yarim Derdini Ver Bana.flac 11. Kadim Dost - Öyle Mi.flac 12. Ersin Eren - Bu Bağı Alemi.flac
[2015] Ağlayan Türküler, Vol. 7 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Canımı Yakan Yarim.flac 02. Candaş - Zalım Seni.flac 03. Taner Özdemir - İhanet Hançeri.flac 04. Nesrin Ulusu - Ne Çare.flac 05. Burhan Topal - Gardaş.flac 06. Engin Aydın - Yüreğim Köz Oldu.flac 07. Mehmet Balaman - Yayladan Gel.flac 08. Nurettin Özcan - Düş Kötüye.flac 09. Ergün Efe - Darılmam Artık.flac 10. Ali Ekber Eren - Çift Jandarma.flac 11. Eren Diken - Nefes Nefes.flac 12. Filiz Ağar - Yaralar Yaralar.flac 13. Serkan Demirkaya - Vur Beni.flac 14. Mehmet Bıçakcı - Anlarsın.flac
[2015] Ağlayan Türküler, Vol. 8 (Albüm) Flac
01. Nuran Kahraman - Yokluğunda Olmazım.flac 02. Turgay - Yüreğimde Yar.flac 03. Akan İşkar - Ağıtlar Yakarım.flac 04. Gülten Erol - Düşlerimde.flac 05. Erkan Coşkun - Yalan Dünya.flac 06. Kadir Eren - Yaktın Beni.flac 07. Gürsel Keser - Ah Sevdam.flac 08. Serhan Giden - Nerdesin Yar.flac 09. Kenan Bulut - Kara Kaşlım Kara Gözlüm.flac 10. Nermin Akdemir - Gidiyorum Erzincan'dan.flac 11. Mahmut Yalın - Viran Ömrüm.flac 12. Baykan Akbaş - İki Temmuz.flac
[2016] Ağlayan Türküler, Vol. 9 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Bağlanma Yanarsın.flac 02. Özgür Arıkan - Can Gelsene.flac 03. Nesrin Ulusu - Terse Döner.flac 04. Anıl Aktaş - Dönsene.flac 05. Savaş Tuğra - Oğul Düştüm Derdine.flac 06. Nilüfer Avcı - Yara Sor.flac 07. Arslan Tanış - Sürgün Etme.flac 08. Erkan Acar - Kulun muyum.flac 09. Ezgi - Yar Dedim.flac 10. Nazmi Can - Eyvandan Yarim.flac 11. Selda Doğan - Ayrılık.flac 12. Aşkın Yalçın - Nerdesin.flac 13. Celal Çolak - Söyleyin Yare.flac 14. Zeyno - Can Sevdiğim.flac 15. Tolga Can - Mutlu Ol Gayrı.flac 16. Mehmet Akbaba - Nideyim.flac
[2016] Ağlayan Türküler, Vol. 10 (Albüm) Flac
01. Celal Ulusu - Kendi Bilir.flac 02. Neriman Ulusu - Arar Oldum.flac 03. Aytaç Taş - Gurbet.flac 04. Birsen Boyraz - Dertliye Derman Diledim.flac 05. Musa Kurt - Niyaz Eyledik.flac 06. Nesrin Ulusu - Gurbet Elde Yad Ellerin Derdini.flac 07. Hakkı Şimşek - Ya Muhammed.flac 08. Ali Cevat Çiftçi - Geri Ver.flac 09. Xezal - Gel de Gör.flac 10. Ümit Öner - Ayletme Beni.flac 11. Hülya Karakoç - İstemiyorum.flac 12. Kenan Yersiz - Gurbet Kuşları.flac 13. Serap Şimşek - Sürmeli Gelin.flac 14. Kirvem Erdal - Eller Canı ile Gelmiş Canana.flac 15. Diren Kaya - Tel Vurur Oldu.flac 16. Necmettin Çelik - Yollarına Baka Baka.flac
[2017] Ağlayan Türküler, Vol. 11 (Albüm) Flac
01. Neriman Ulusu - Dostun Gül Cemali.flac 02. Cem Culha - Hacet Kalmadı.flac 03. Eda Doğanay - Sırtımızdan Vuranlar.flac 04. Ali Cevat Çiftçi - Ağlama.flac 05. Nilüfer Avcı - Anlatamam.flac 06. Necmettin Çelik - Erzincan Maralı.flac 07. Bülent Özdemir - Kurban Olam Etme.flac 08. Hülya Karakoç - Elazığ'dan Dersim'e.flac 09. Mehmet Tek - Feryadım.flac 10. Bahar Doğan - Oy Gürcüm.flac 11. Ali Dapar - Aksu Suyu.flac 12. Barış Caner - Bu Ben Benim.flac
[2018] Ağlayan Türküler, Vol. 12 (Albüm) Flac
01. Tolga Sag - Bülbül Ne Ötersin.flac 02. Neriman Ulusu - Ehlibeyt Yolundayız.flac 03. Kutsal Evcimen - Beni Ağlatırsan.flac 04. Tuncay Balcı - Nazlı Yar.flac 05. Nesrin Ulusu - Ali'yi Sevenlerdeniz.flac 06. Arif Kurt - Tel Yaralı.flac 07. Ergün Efe - Şahı Gördüm.flac 08. Musa Kurt - Bilmezsin Sofu.flac 09. Melissa Şimşek - Gizli Kalsın.flac 10. Şahin Aydın - Gönül Verme.flac 11. Hüseyin Aslan - Yaralı (U.H.).flac 12. Bahar Aydın - Felek Senin Elinden.flac 13. Timur Aslan - Gelseydin.flac 14. Sedef Aslan Koyuncu - Gezsemde Dünyanın.flac
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
|