01. Ayça Yeşim - Körfezdeki Dalgın Suya Bir Bak 02. Ayça Yeşim - İnleyen Nağmeler 03. Ayça Yeşim - Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın 04. Ayça Yeşim - Ne Çıkar Bahtımıza Ayrılık Varsa Yarın 05. Ayça Yeşim - Ankara Rüzgarı 06. Ayça Yeşim - İçin İçin Yanıyor
[2007] Ayça Yeşim - Canlar Dayanmaz (Full Albüm)
01. Ayça Yeşim - Ahteri Düşkün Garip Ü Aşık-ı Avareyim 02. Ayça Yeşim - Kalplerden Dudaklara Yükselen Sesi Dinle 03. Ayça Yeşim - Ne Dert Kalır Ne Hüzün Bir Sudur Akar Zaman 04. Ayça Yeşim - Yaz Günleri En Tatlı Hayaller Gibi Geçti 05. Ayça Yeşim - Büyülü Bir Rüyanın Kanatlarından İndim 06. Ayça Yeşim - Kaçsam Bırakıp Senden Uzak Yollara Gitsem 07. Ayça Yeşim - Bir Deniz Ki Gözlerin Ölürcesine Derin 08. Ayça Yeşim - Unutmadım Seni Bir An Bir Alevsin Kalpte Yanan 09. Ayça Yeşim - Benim Gönlüm Bir Kelebek Dolaşıyor Çiçek Çiçek 10. Ayça Yeşim - Günlerdir Düşünür Dururum 11. Ayça Yeşim - Güneş Bugün Daha Sıcak Yakıyor 12. Ayça Yeşim - Pek Özledim Sesini Çok Var Görmedim Seni 13. Ayça Yeşim - Sabahtan Acaba Söylesem Darılmaz Mı 14. Ayça Yeşim - Akşamı Süzme Deniz Renginden Gözüm Yandı 15. Ayça Yeşim - Maviden Mavi Akar Boğaziçinden Sular 16. Ayça Yeşim - Kalbe Dolan O İlk Bakış Unutulmaz Unutulmaz
[2012] Ayça Yeşim - Yadigar Şarkılar (Full Albüm)
01. Ayça Yeşim - Kanun Taksimi - Rast 02. Ayça Yeşim - Amed Nesim-i Subh - Dem 03. Ayça Yeşim - Yine Bir Gülnihal 04. Ayça Yeşim - Ud Taksimi 05. Ayça Yeşim - Gül Yüzlülerin Şevkine 06. Ayça Yeşim - Emel-i Meyl-i Vefa 07. Ayça Yeşim - Ah Eylediğim Sev-i Hıramanın 08. Ayça Yeşim - Bu Akşam Gün Batarken Gel 09. Ayça Yeşim - Aman Saki Canım Saki 10. Ayça Yeşim - Değdi Saçlarıma 11. Ayça Yeşim - Kanun Taksimi - Nihavent 12. Ayça Yeşim - Semalardan Güneş Hala 13. Ayça Yeşim - Deryada Deryalıklar 14. Ayça Yeşim - Süzüp Süzüp De Ey Melek 15. Ayça Yeşim - Dil Seni Sevmeyeni
[2017] Ayça Yeşim - Uykuda (Albüm) Flac
01. Ayça Yeşim - İstanbul 02. Ayça Yeşim - Sana Neden Kızayım 03. Ayça Yeşim - Uykuda 04. Ayça Yeşim - Yazdım Kalbime 05. Ayça Yeşim - Ben Seni Sevdiğimi 06. Ayça Yeşim - Pencereden Kuş Uçtu 07. Ayça Yeşim - Arama Beni 08. Ayça Yeşim - Bülbülüm Altın Kafeste 09. Ayça Yeşim - Damla Olsan 10. Ayça Yeşim - Umudunu Yitirme