01. Abdal Haluk Tolga İlhan - Keşkem Bu Ellere Gelmez Olaydım 02. Abdal Haluk Tolga İlhan - Havalar Ayaz Gelin Hanım 03. Abdal Haluk Tolga İlhan - Etek Sarı Sen Etekten Sarısın 04. Abdal Haluk Tolga İlhan - Suda Balık Yan Gider 05. Abdal Haluk Tolga İlhan - Allı Turnam Bizim Ele Varırsan 06. Abdal Haluk Tolga İlhan - Değirmen Başında Vurdular Beni 07. Abdal Haluk Tolga İlhan - Karahisar Kalesi Yıkılır Gelir 08. Abdal Haluk Tolga İlhan - Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim 09. Abdal Haluk Tolga İlhan - Kul Olayım Kalem Tutan Ellere 10. Abdal Haluk Tolga İlhan - Hele Yar Zalım Yar
[2017] Abdal Haluk Tolga İlhan - Dâra Duran (Albüm) Flac
01. Abdal Haluk Tolga İlhan - Dumanlı Dumanlı 02. Abdal Haluk Tolga İlhan - Bugün Bayram Günü Derler 03. Abdal Haluk Tolga İlhan - Güzel Seni Çok Özledim 04. Abdal Haluk Tolga İlhan - Munzur Dağı Silelenmiş Karinen 05. Abdal Haluk Tolga İlhan - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 06. Abdal Haluk Tolga İlhan - Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 07. Abdal Haluk Tolga İlhan - Hal Yamano 08. Abdal Haluk Tolga İlhan - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma 09. Abdal Haluk Tolga İlhan - Ala Gözlüm Zülfün Kelep Eylesin 10. Abdal Haluk Tolga İlhan - Şu Karşı Yaylada Göç Katar Katar