Bedri Ayseli - Albümleri
| |
Kalite_Kralı | Data: Понедельник, 11.01.2016, 23:04 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Bedri Ayseli - Albümleri, Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[1986] Bedri Ayseli - Dostum Dostum (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Dert Bürümüş Dört Bir Yanımı 02. Bedri Ayseli - Dostum Dostum 03. Bedri Ayseli - Gel Bari Bari 04. Bedri Ayseli - Bölemedim Felek İle Kozumu 05. Bedri Ayseli - İndim Havuz Başına 06. Bedri Ayseli - Çeşme (Version 1) 07. Bedri Ayseli - Çeşme (Version 2) 08. Bedri Ayseli - Gel Leylam Leylam 09. Bedri Ayseli - Ayvanda Yatan Oğlan 10. Bedri Ayseli - Nure
[1987] Bedri Ayseli - 4 Mumudur 14 Mumdur (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Meclisinde Mail Oldum 02. Bedri Ayseli - Bir Mumdur İki Mumdur 03. Bedri Ayseli - Hamaylı Boynundayım 04. Bedri Ayseli - Nure 05. Bedri Ayseli - Oy Yar Diley 06. Bedri Ayseli - Yeni Kapıda Atlılar 07. Bedri Ayseli - Bahçede Yeşil Çınar 08. Bedri Ayseli - Karşıda Yatan Oğlan 09. Bedri Ayseli - Narine 10. Bedri Ayseli - Kuru Kastel 11. Bedri Ayseli - Hançer Yarası 12. Bedri Ayseli - Ağlama Yar 13. Bedri Ayseli - Oğul Bugün Duman Almış Hevseli 14. Bedri Ayseli - Biner Paytona Gider Seyrana 15. Bedri Ayseli - Evlerinin Önü Kavak 16. Bedri Ayseli - Emine
[1987] Bedri Ayseli - Anlatmak İstesem (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Gül Yüzün Dönme Benden 02. Bedri Ayseli - Bu Gün Bayram Günü Derler 03. Bedri Ayseli - Sana Gelmek İstiyorum 04. Bedri Ayseli - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 05. Bedri Ayseli - Bir Hayal Misali 06. Bedri Ayseli - Dost Bağının Meyveleri 07. Bedri Ayseli - Ay Doğar Sini Sini 08. Bedri Ayseli - Muratgilin Damı, Esti Baharın Mevsimi 09. Bedri Ayseli - Anlatmak İstesem 10. Bedri Ayseli - Kalplerle Şaka Olmaz 11. Bedri Ayseli - Dilden Dile Geziyor 12. Bedri Ayseli - Yaralı 13. Bedri Ayseli - Karar Verdim İçmemeye 14. Bedri Ayseli - Garip Bir Kuştu Gönlüm, Murat Gilin Damından, Esti Baharın Mevsimi
[1987] Bedri Ayseli - Başım Gözüm Üstüne (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Başım Gözüm Üstüne 02. Bedri Ayseli - Kırklar Dağının Düzü - Suzan Suzi 03. Bedri Ayseli - O Kızı Yolladım Urfa Eline 04. Bedri Ayseli - Az Kaldı Bayram Ola 05. Bedri Ayseli - İndim Yarin Bahçesine 06. Bedri Ayseli - Dama Çıkmış Bir Güzel - Nare 07. Bedri Ayseli - Halay Başı Kızları 08. Bedri Ayseli - Vah Başıma Gelenler 09. Bedri Ayseli - Güzellerden Bir Yar Sevdim 10. Bedri Ayseli - Ayrılık 11. Bedri Ayseli - Makaram Sarı Bağlar - Loberde 12. Bedri Ayseli - Hasretinden Öliyem 13. Bedri Ayseli - Bir Sigara İç Oğlan - Nazlı Yare - Zalim Avcı - Emmioğlu - Muratgilin Damında
[1993] Bedri Ayseli - Gün Doğmuyor Pencereme (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Gün Doğmuyor Pencereme 02. Bedri Ayseli - Yaz Beni 03. Bedri Ayseli - Unutuldum 04. Bedri Ayseli - Yağmur Yağar 05. Bedri Ayseli - Vurdun 06. Bedri Ayseli - Suphanallah 07. Bedri Ayseli - Ciğerparem 08. Bedri Ayseli - Çobanım 09. Bedri Ayseli - Ben Yerine Ölürüm 10. Bedri Ayseli - Ha Buradayım 11. Bedri Ayseli - Vay Vay 12. Bedri Ayseli - Yorgan - Mış Mış (Potpori)
[1995] Bedri Ayseli - Senin Olsun (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Senin Olsun 02. Bedri Ayseli - Cimcime 03. Bedri Ayseli - Can Cana 04. Bedri Ayseli - İbo İle Neriman 05. Bedri Ayseli - Güzel Yar 06. Bedri Ayseli - Delisen 07. Bedri Ayseli - Neyin Var 08. Bedri Ayseli - Aya Bak Yıldıza Bak 09. Bedri Ayseli - Fato 10. Bedri Ayseli - Ölüm İle Ayrılık 11. Bedri Ayseli - Haberin Olsun 12. Bedri Ayseli - Yarım Hava
[1998] Bedri Ayseli - Ninno (Albüm) Flac 01. Bedri Ayseli - Ağlama Yar Ağlama 02. Bedri Ayseli - Bir Ceket İsterem 03. Bedri Ayseli - Ninno 04. Bedri Ayseli - Ne Karaymış (Uzun Hava) 05. Bedri Ayseli - Yar Diley 06. Bedri Ayseli - Aşka Düştüm 07. Bedri Ayseli - Potpori 08. Bedri Ayseli - Seyreyle Güzel 09. Bedri Ayseli - Süryani 10. Bedri Ayseli - Bülbülün Kanadı Sarı 11. Bedri Ayseli - Hamaylı Boynundayım 12. Bedri Ayseli - Urfanın Etrafı 13. Bedri Ayseli - Diyarbakır Elleri
[2009] Bedri Ayseli - Ölüm İle Ayrılık (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Ölüm İle Ayrılık 02. Bedri Ayseli - Ellere Bakma Yarim 03. Bedri Ayseli - Turnamın Kanadı 04. Bedri Ayseli - Di Gel Kız Gel Yanıma 05. Bedri Ayseli - Bingöl 06. Bedri Ayseli - Haydi Güneş Pervane 07. Bedri Ayseli - Neyin Var 08. Bedri Ayseli - Esmerim 09. Bedri Ayseli - Gurbette Ömrüm Geçecek 10. Bedri Ayseli - Dalal 11. Bedri Ayseli - Dıleyaman 12. Bedri Ayseli - Di Gel Kız Gel Yanıma (Remix)
[2017] Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküleri (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Allah an Kurban 02. Bedri Ayseli - Biner Paytona 03. Bedri Ayseli - Haydi Gidah Toyuna 04. Bedri Ayseli - Bulgur Pilavı 05. Bedri Ayseli - Elinde Tabla 06. Bedri Ayseli - Ayşo 07. Bedri Ayseli - Makaram Sarı Bağlar 08. Bedri Ayseli - Karanfilsin Tarçınsın 09. Bedri Ayseli - Su İçemem Testiden 10. Bedri Ayseli - Kerpiç Kerpiç Üstüne 11. Bedri Ayseli - Hele Yar 12. Bedri Ayseli - Aşk Kalbimde Yer Almış 13. Bedri Ayseli - Diyarbakır Elleri 14. Bedri Ayseli - Meclisine Mail Oldum 15. Bedri Ayseli - Benim Yarim Yaramazdır 16. Bedri Ayseli - Benusen'e Gideyim 17. Bedri Ayseli - Delilo 18. Bedri Ayseli - Lorke
[2017] Şair M. Kadri Göral - Diyarbakır Küçeleri (Albüm)
01. Şair M. Kadri Göral - Mübarek 02. Şair M. Kadri Göral - Geyik Avı 03. Şair M. Kadri Göral - Suzan Suzi 04. Şair M. Kadri Göral - Bilmeden Kapını Çaldım 05. Şair M. Kadri Göral - Diyarbakır Küçeleri 06. Şair M. Kadri Göral - İki Dağın Arasında 07. Şair M. Kadri Göral - Oy Diyar 08. Şair M. Kadri Göral - Potpori 09. Şair M. Kadri Göral - Yeşil Yaprak Arasında
[2018] Bedri Ayseli - Diyarbakır Ezgileri (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Agır Ketye Dılemın 02. Bedri Ayseli - Ağlama Yar 03. Bedri Ayseli - Delalım 04. Bedri Ayseli - Ne Güzeldir Diyarbekir Elleri 05. Bedri Ayseli - Elinde Tabla 06. Bedri Ayseli - Fincanın Etrafı Yeşil 07. Bedri Ayseli - Hangi Bağın Bağbanısan 08. Bedri Ayseli - Oğlum Ehsan 09. Bedri Ayseli - Suzan Suzi 10. Bedri Ayseli - Sallana Sallana
[2019] Bedri Ayseli - Bedri Ayseli Klasikleri 1 (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Le Kirve 02. Bedri Ayseli - Aşk Kalbimde Yer Almış 03. Bedri Ayseli - Arpa Orağa Geldi 04. Bedri Ayseli - Bahçada Yeşil Çınar 05. Bedri Ayseli - Hangi Bağın Bağbanısan 06. Bedri Ayseli - Bir Ceket İsterem 07. Bedri Ayseli - Potpori 08. Bedri Ayseli - Kırklar Dağın Düzü 09. Bedri Ayseli - Fincanın Etrafı Yeşil 10. Bedri Ayseli - Ah Le Cane
[2019] Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Yerde (EP) Flac
01. Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Yerde 02. Bedri Ayseli - Odasına Vardım 03. Bedri Ayseli - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim
[2019] Bedri Ayseli - Mardin Türküleri, Vol. 1 (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Reyhani 02. Bedri Ayseli - Bahar Geldi 03. Bedri Ayseli - Sabiha 04. Bedri Ayseli - Gülcü 05. Bedri Ayseli - Gelin 06. Bedri Ayseli - Dalal 07. Bedri Ayseli - Hınney 08. Bedri Ayseli - Olaydı Yar Olaydı 09. Bedri Ayseli - Aşka Düştüm 10. Bedri Ayseli - Midyat 11. Bedri Ayseli - Halime 12. Bedri Ayseli - Mardin Halayı
[2020] Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküleri (Albüm)
01. Bedri Ayseli - Ağlama Yar 02. Bedri Ayseli - Leylo Zırave 03. Bedri Ayseli - Diyarbekır Elleri 04. Bedri Ayseli - Nino 05. Bedri Ayseli - Kadir Mevlam 06. Bedri Ayseli - Sevda Sardı 07. Bedri Ayseli - Urfanın Etrafi 08. Bedri Ayseli - Yar Diley 09. Bedri Ayseli - Süryani 10. Bedri Ayseli - Diyarım
[2020] Bedri Ayseli - Suzan Suzi (Albüm) Flac
01. Bedri Ayseli - Eyvah 02. Bedri Ayseli - Dost Bağına 03. Bedri Ayseli - Kara Kaşlı Cemo 04. Bedri Ayseli - Gönül Nasıl Sevdi Böyle Zalimi 05. Bedri Ayseli - Affetmem Seni 06. Bedri Ayseli - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 07. Bedri Ayseli - Acı Izdırap 08. Bedri Ayseli - Yare Gitmek İstiyorum 09. Bedri Ayseli - Suzan Suzi 10. Bedri Ayseli - Aşkınla Sevginle 11. Bedri Ayseli - Lorke Lorke 12. Bedri Ayseli - Şampiyon Diyarbakır 13. Bedri Ayseli - Diyarım 14. Bedri Ayseli - Oy Tigem (Tigem'in Türküsü) 15. Bedri Ayseli - Diyarbekir Yollarında
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded {
|
|
|
|
|