Yenialbum | Data: Суббота, 14.06.2014, 16:38 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Cemil Kaya Albüm: Albümleri (Diskografı) Yıl: 2004 - 2012 Tür: Türkçe - THM Format: MP3 128 - 192 Kbps Parça Sayı: 50 Dosya Boyutu: 267,99 MB
[2004] Cemil Kaya - Gülsün Gözlerin
Cemil Kaya - Ayancik Eymeleri.mp3 Cemil Kaya - Cide'nin Cesmesi.mp3 Cemil Kaya - Cimdalli.mp3 Cemil Kaya - Gulsun Gozlerin.mp3 Cemil Kaya - Huriye.mp3 Cemil Kaya - Kiz Seni Alacagim.mp3 Cemil Kaya - Muhtar Emmi.mp3 Cemil Kaya - Nazmiyem.mp3 Cemil Kaya - Nurgulum.mp3 Cemil Kaya - Odam Kireç Tutmuyor.mp3 Cemil Kaya - Samsunun Evleri.mp3 Cemil Kaya - Yogurt Koydum Dolaba.mp3 Cemil Kaya - Tini Mini Hanim.mp3
[2006] Cemil Kaya - Çiçek Kız
Cemil Kaya - Allahim Beni Koru.mp3 Cemil Kaya - Cicek Kiz.mp3 Cemil Kaya - Cira Kestim Budaktan.mp3 Cemil Kaya - Dost Bildiklerim.mp3 Cemil Kaya - Gönül Gözlüm.mp3 Cemil Kaya - Kamyoncu.mp3 Cemil Kaya - Kizlar.mp3 Cemil Kaya - Oksarim.mp3 Cemil Kaya - Sinoptan Geldim Size.mp3 Cemil Kaya - Televole Kaynana.mp3 Cemil Kaya - Uzak Durma Gel Yanima.mp3 Cemil Kaya - Zalim Gurbet.mp3
[2009] Cemil Kaya - Kırçiçeğim & Kimsesiz Bir Kuldu Diye
Cemil Kaya - Ankaranın Kızları.mp3 Cemil Kaya - Aşka Beni Atan Güzel.mp3 Cemil Kaya - Çakır Yarim.mp3 Cemil Kaya - Dünya Kötülerin Olmuş.mp3 Cemil Kaya - Edalı Gelin.mp3 Cemil Kaya - Emine.mp3 Cemil Kaya - Geç Anladım.mp3 Cemil Kaya - Gönlümdeki Güzel.mp3 Cemil Kaya - İstanbulun Kızları.mp3 Cemil Kaya - Karpuz Kestim.mp3 Cemil Kaya - Kimsesiz Bir Kuldu Diye.mp3 Cemil Kaya - Kırçiçeğim.mp3
[2012] Cemil Kaya - Sevgi Yalan & Servet Avcısı (2012) Full Albüm
Cemil Kaya - Acı Haber.mp3 Cemil Kaya - Arkadaş.mp3 Cemil Kaya - Elif.mp3 Cemil Kaya - Gönül Kapısı.mp3 Cemil Kaya - Havan Bin Beş Yüz Güzelim.mp3 Cemil Kaya - Hayırsız.mp3 Cemil Kaya - İthal Damat.mp3 Cemil Kaya - Senin İçin.mp3 Cemil Kaya - Servet Avcısı.mp3 Cemil Kaya - Sevgi Yalan.mp3 Cemil Kaya - Sinop Güzeli.mp3 Cemil Kaya - Sinop Kolbastı.mp3 Cemil Kaya - Ver Gazı.mp3
DOWNLOAD - Turbobit.net
DOWNLOAD - Hitfile.net
.
|
|
|
|