[2014] Cem Cansız - Aşkın Söylettikleri (Albüm) Flac
01. Cem Cansız - Sana Türkü Dedim 02. Cem Cansız - Dağılmış Zülüfler 03. Cem Cansız - Denizlerin Kumuyum 04. Cem Cansız - Gitme 05. Cem Cansız - Sevdalandım Bir Güzele 06. Cem Cansız - Yeşil Ayna 07. Cem Cansız - Nisan 08. Cem Cansız - Evlerinin Önü 09. Cem Cansız - Etme Bu Cefayı 10. Cem Cansız - Yakalarda Yerim Yok 11. Cem Cansız - Ayvalıdan Çıktım Yayan 12. Cem Cansız - Kahveyi Kavururlar
01. Cem Cansız - Aşağıdan Gelende Telli Turnalar 02. Cem Cansız - Başı Pare Pare Dumanlı Dağlar 03. Cem Cansız - Beni Ağlatırsan Yoluna Ağlat 04. Cem Cansız - Bu Dağlarda Bağ Olmaz 05. Cem Cansız - Çalın Davulları 06. Cem Cansız - Denizlerin Kumuyum 07. Cem Cansız - Konma Bülbül Konma 08. Cem Cansız - Emir Dağı 09. Cem Cansız - Fayton Geldi 10. Cem Cansız - Kırmızı Buğday 11. Cem Cansız - Munzur Dağı Silelenmiş Kar ile 12. Cem Cansız - Taşa Verdim Yanımı
01. Cem Cansız - Çağrışa Çağrışa 02. Cem Cansız - Dağılmış Zülüfler 03. Cem Cansız - Dostun Bahçesine Yar Yar 04. Cem Cansız - Fayton Geldi 05. Cem Cansız - Aşağıdan Gelir Hozalı Gelin 06. Cem Cansız - Nenni Poyraz 07. Cem Cansız - Oy Akşamlar 08. Cem Cansız - Sarardım Ben Sarardım 09. Cem Cansız - Zalim Poyraz 10. Cem Cansız - Bitliste Beş Minare
[2019] Cem Cansız - Sende Bana Göre Bir Sevda Var (Single) Flac