Erol Evgin - Albümleri
| |
Yenialbum | Data: Пятница, 04.07.2014, 22:32 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1969] Erol Evgin - Sen / Eski Günler (Single) Flac
01. Erol Evgin - Sen 02. Erol Evgin - Eski Günler
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[1970] Erol Evgin - İstemesen De / Aşk Başlarken (Single) Flac
01. Erol Evgin - İstemesen De 02. Erol Evgin - Aşk Başlarken
[1970] Erol Evgin - Unutma Sen / Her Akşam (Single) Flac
01. Erol Evgin - Unutma Sen 02. Erol Evgin - Her Akşam
[1971] Erol Evgin - Aç Yüzünü Göreyim (Single) Flac
01. Erol Evgin - Aç Yüzünü Göreyim 02. Erol Evgin - Karacaoğlan Der Ki
[1971] Erol Evgin - Bir Gün Biter / Söyleme (Single) Flac
01. Erol Evgin - Bir Gün Biter 02. Erol Evgin - Söyleme
[1972] Erol Evgin - Grafson'dan Erol Evgin Klasikleri (EP) Flac
01. Erol Evgin - Gurbet Türküsü 02. Erol Evgin - Deli Gönül 03. Erol Evgin - Garip Gönlüm Olmuş Deli 04. Erol Evgin - Bulmak İsterim Seni
[1974] Erol Evgin - Bir Yıldız Doğdu Yüceden (Single)
01. Erol Evgin - Bir Yıldız Doğdu Yüceden 02. Erol Evgin - Koş Gel Desem Kollarıma
[1974] Erol Evgin - Geli Geliver / Sen Varsın Ya (Single)
01. Erol Evgin - Geli Geliver 02. Erol Evgin - Sen Varsın Ya
[1975] Erol Evgin - Efkar / Gel De Yanma (Single) Flac
01. Erol Evgin - Efkar 02. Erol Evgin - Gel De Yanma
[1979] Erol Evgin - 79 (Single) Flac
01. Erol Evgin - Çocuklar Çocuklarımız 02. Erol Evgin - Duydun Mu
[1980] Erol Evgin - Söyle Canım / Hep Böyle Kal (Single) Flac
01. Erol Evgin - Söyle Canım 02. Erol Evgin - Hep Böyle Kal
[1984] Erol Evgin - 84 (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Al Kurtar Beni.flac 02. Erol Evgin - Bana Sen Bile Çare Değilsin.flac 03. Erol Evgin - Sitem.flac 04. Erol Evgin - Bir Sevgi İstiyorum.flac 05. Erol Evgin - Hep Seni Aradım.flac 06. Erol Evgin - Oldum Olası.flac 07. Erol Evgin - Ah Şu Deli Gönlüm.flac 08. Erol Evgin - Takvim.flac 09. Erol Evgin - Öyle Bir Hasret Ki.flac 10. Erol Evgin - Dereden Tepeden.flac
[1985] Erol Evgin - Yeni Bir Gün Doğarken (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Bir İlkbahar Sabahı (Nihavend).flac 02. Erol Evgin - Yanında Ben Olacağım (Hicaz).flac 03. Erol Evgin - Hani Bir Sevgilin Vardı (Nihavend).flac 04. Erol Evgin - Uzaktan Uzağa (Hicaz).flac 05. Erol Evgin - Potburi (Hicaz).flac 06. Erol Evgin - Aşkın Çeşmesi (Nihavend).flac 07. Erol Evgin - Nice Seneler Olmuş (Rast).flac 08. Erol Evgin - Düğün (Hüseyni).flac 09. Erol Evgin - Arama Beni (Muhayyer Kürdi).flac 10. Erol Evgin - Kuşlarla 'Çocuklarımıza' (Nihavend).flac
[1986] Erol Evgin - Lades (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Lades (Muhayyer Kürdi) 02. Erol Evgin - Seneler (Hicaz) 03. Erol Evgin - Seni Sordum Yok Dediler (Muhayyer Kürdi) 04. Erol Evgin - İki Çocuk (Hicaz) 05. Erol Evgin - Hadi Seviyorum De (Rast) 06. Erol Evgin - Selvi Boylu İnce Belli (Nikriz) 07. Erol Evgin - Ankara Koşması (Hicaz) 08. Erol Evgin - Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım (Segali) 09. Erol Evgin - Mektupların (Rast) 10. Erol Evgin - Beraberiz (Nihavend) 11. Erol Evgin - Benimledir (Nihavend) 12. Erol Evgin - Potpuri
[1988] Erol Evgin - 88 (Albüm)
01. Erol Evgin - Oldumu Güzelim 02. Erol Evgin - Dudaklar 03. Erol Evgin - Olmasa Mektubun 04. Erol Evgin - Hasret Şarkısı 05. Erol Evgin - Çek Halatı 06. Erol Evgin - İstanbul 07. Erol Evgin - Sevme 08. Erol Evgin - Dilâra 09. Erol Evgin - Geçer Mi Böyle Ömür 10. Erol Evgin - Gençliğimi Yaşıyorum 11. Erol Evgin - Bana Beni Geri Getir
[1991] Erol Evgin - Erol Evgin İle Yeniden (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Yeter 02. Erol Evgin - Bir de bana sor 03. Erol Evgin - Kara Gözlerinden Yaş 04. Erol Evgin - Güler Misin Ağlar Mısın 05. Erol Evgin - İçimdeki Fırtına 06. Erol Evgin - Sevdan Olmasa 07. Erol Evgin - Ateşle Oynama 08. Erol Evgin - Söyle Canım 09. Erol Evgin - Ne Olmuş 10. Erol Evgin - İşte Öyle Birşey 11. Erol Evgin - Seçilmiş Hayatlar 12. Erol Evgin - Etme Eyleme
[1997] Erol Evgin - Sen Unutulacak Kadın Mısın? (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım 02. Erol Evgin - Neden.flac 03. Erol Evgin - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04. Erol Evgin - Bir Yaz Yağmuru 05. Erol Evgin - Gönlümdeki Kuşlar 06. Erol Evgin - Her Gece 07. Erol Evgin - Çelişki 08. Erol Evgin - Biz Daha Ölmedik 09. Erol Evgin - İstanbul Bizi Affet 10. Erol Evgin - Selam Olsun
[2003] Erol Evgin - İbadetim (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Bir Şarkı Daha Söyle 02. Erol Evgin - Ibadetim 03. Erol Evgin - Beyaz Yelkenli 04. Erol Evgin - Yanımda Sen Olmalıydın 05. Erol Evgin - Kabasını Attık Hayatın 06. Erol Evgin - Yureklı Kadın 07. Erol Evgin - Yalan 08. Erol Evgin - Güz Delisi 09. Erol Evgin - Sana Hastayım 10. Erol Evgin - Dilara 11. Erol Evgin - Bir Sevda Masalı 12. Erol Evgin - Baba-Oğul
[2005] Erol Evgin - İşte Öyle Bir Şey (1977) Albüm Flac
01. Erol Evgin - Sevdan Olmasa (Ah Bu Hayat Çekilmez) 02. Erol Evgin - İşte Öyle Bir Şey 03. Erol Evgin - Bir de Bana Sor 04. Erol Evgin - İçimdeki Fırtına 05. Erol Evgin - Etme Eyleme 06. Erol Evgin - Söyle Canım 07. Erol Evgin - Aldım Başımı Gidiyorum 08. Erol Evgin - Hep Böyle Kal 09. Erol Evgin - Yine De Güzeldir Yaşamak 10. Erol Evgin - Canım Kurban 11. Erol Evgin - Olmaz Olsun Boylesi 12. Erol Evgin - Bizim Tango 13. Erol Evgin - Sen Halimden Anlarsın 14. Erol Evgin - Bende mi Kabahat 15. Erol Evgin - İstanbul Şehri 16. Erol Evgin - Umut 17. Erol Evgin - Ayrı Dünyalar 18. Erol Evgin - Sen Benimsin 19. Erol Evgin - Kader Utansın 20. Erol Evgin - Turnayı Gözünden Vurdum 21. Erol Evgin - Söyle Canım (Remix 2002)
[2006] Erol Evgin - Ve Renkli Dünyası / Tüm Bir Yaşam (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Deli Divane 02. Erol Evgin - Rüya 03. Erol Evgin - Bir Bakışın Yetti 04. Erol Evgin - Neydi O Yillar 05. Erol Evgin - Tüm Bir Yaşam 06. Erol Evgin - Memleket Hasreti 07. Erol Evgin - Sen Pişman Ben Pişman 08. Erol Evgin - Dostum Ben Bu Dünyaya Alışamadım 09. Erol Evgin - Yabancı 10. Erol Evgin - Canım Benim 11. Erol Evgin - Hep Böyle Kal 12. Erol Evgin - Bir Bakışın Yetti 13. Erol Evgin - Söyle Canım 14. Erol Evgin - Şöför Mehmet 15. Erol Evgin - Tanrım Bu Hasret Bitse
[2011] Erol Evgin - Gözbebeğim Sen Çok Yaşa (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Gözbebeğim Sen Çok Yaşa 02. Erol Evgin - Acemi Veda 03. Erol Evgin - Anılarla Yaşamak 04. Erol Evgin - Kalbimi Kırdın da Gönül Almadın 05. Erol Evgin - Ne Hazandayım Ne Bahardayım 06. Erol Evgin - Gel Otur Yanıma 07. Erol Evgin - Devirdim Yılları 08. Erol Evgin - Herşey Serbest Bu Gece 09. Erol Evgin - Beni Bırak 10. Erol Evgin - Yeni Yıla Sensiz Giriyorum 11. Erol Evgin - Sensiz Olmuyor 12. Erol Evgin - Gözbebeğim Sen Çok Yaşa (Ninni) 13. Erol Evgin - Yeni Yıla Sensiz Giriyorum (Akustik) 14. Erol Evgin - Sensiz Olmuyor (Remix)
[2014] Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (EP) Flac
01. Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Ozan Doğulu Version) 02. Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Suat Ateşdağlı Remix) 03. Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Firuz İsmailov - Akustik) 04. Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Caner Gültekin - Electronica Mix)
[2016] Erol Evgin - Altın Düetler (Albüm) Flac
01. Erol Evgin feat. Hande Yener - Sevdan Olmasa 02. Erol Evgin feat. Sıla - Ateşle Oynama 03. Erol Evgin feat. Emel Sayın - İşte Öyle Bir Şey 04. Erol Evgin feat. Sezen Aksu - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım 05. Erol Evgin feat. Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 06. Erol Evgin feat. Aşkın Nur Yengi - Söyle Canım 07. Erol Evgin feat. Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 08. Erol Evgin feat. Zuhal Ocay - Hep Böyle Kal 09. Erol Evgin feat. Şevval Sam - Neydi O Yıllar 10. Erol Evgin feat. Göksel - Rüya
[2019] Erol Evgin - Altın Düetler 2 (Albüm) Flac
01. Erol Evgin, Funda Arar - Deli Divane 02. Erol Evgin, Ajda Pekkan - İçimdeki Fırtına 03. Erol Evgin, Nil Karaibrahimgil - Canım Benim 04. Erol Evgin, Atiye - Tüm Bir Yaşam 05. Erol Evgin, Zara - Bir Bakışın Yetti 06. Erol Evgin, Ziynet Sali - Etme Eyleme 07. Erol Evgin, Kalben - Bizim Tango 08. Erol Evgin, Demet Sağıroğlu - Yeter 09. Erol Evgin, CEYLAN ERTEM - Sitem 10. Erol Evgin, Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 11. Erol Evgin, Deniz Seki - Bir İlkbahar Sabahı 12. Erol Evgin, Şebnem Keskin - İbadetim
[2021] Erol Evgin - Sevdiklerim / Akustik (Albüm) Flac
01. Erol Evgin - Yazık 02. Erol Evgin - Kaybolan Yıllar 03. Erol Evgin - El Gibi 04. Erol Evgin - Bir Pazar Kahvaltısı 05. Erol Evgin - Yan Benimle 06. Erol Evgin - Mektup 07. Erol Evgin - Unutama Beni 08. Erol Evgin - Beni Benimle Bırak 09. Erol Evgin - Vedasız Aşklar
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded {
|
|
|
|
General | Data: Пятница, 12.03.2021, 05:54 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Erol Evgin - Albümleri, Müzikleri, Şarkıları, Flac, Mp3 indir
|