Yenialbum | Data: Среда, 17.09.2014, 20:33 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1998] Erensoy Akkaya - Güzel Dost (Full Albüm) Flac
01. Erensoy Akkaya - Güzel Dost.flac 02. Erensoy Akkaya - Dersim Dağları.flac 03. Erensoy Akkaya - Açığım Yok Kapalım Yok.flac 04. Erensoy Akkaya - Ak Göğüsünde.flac 05. Erensoy Akkaya - Beni Hor Görme.flac 06. Erensoy Akkaya - Pınar Başından Bulanır.flac 07. Erensoy Akkaya - Kış Yaşadım Yaza Ayan.flac 08. Erensoy Akkaya - Beni Görüp.flac 09. Erensoy Akkaya - Fincanın Etrafı Yeşil.flac 10. Erensoy Akkaya - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma.flac 11. Erensoy Akkaya - Karadır Kaşların.flac
[2002] Erensoy Akkaya - Gönül Ezgilerimiz, Vol. 3 (Flac Albüm) Flac
01. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Böyle Güldüğüme.flac 02. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Kalmadı Sabrım Kararım.flac 03. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Bir Kuş Gibi.flac 04. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - 365 Günüm Yandı.flac 05. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Dağlarda Mor Menekşeler.flac 06. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Keşkem Bu Ellere.flac 07. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Gel Gönül.flac 08. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Hata Bende.flac 09. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Amman Ha Amman.flac 10. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Ayırdılar Yaranımdan.flac 11. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Geçip De Karşıma.flac 12. İsmail Özden, Erensoy Akkaya, Özcan Türe - Seher Vakti.flac
[2005] Erensoy Akkaya - Ne Olur (Full Albüm) Flac
01. Erensoy Akkaya - Ne Olur.flac 02. Erensoy Akkaya - Fikrim Şaçımı Ağarttı.flac 03. Erensoy Akkaya - Yazıktır.flac 04. Erensoy Akkaya - Balam.flac 05. Erensoy Akkaya - Sil Gözünün Yaşını.flac 06. Erensoy Akkaya - Feryat.flac 07. Erensoy Akkaya - Bu Diye Göster.flac 08. Erensoy Akkaya - Oy Gelin.flac 09. Erensoy Akkaya - Vurun.flac 10. Erensoy Akkaya - Derin Derin.flac 11. Erensoy Akkaya - Kapıya Oturmuş da (U.H.).flac 12. Erensoy Akkaya - Çoban Yıldızı.flac 13. Erensoy Akkaya - Nazlı Yarim.flac
[2014] Erensoy Akkaya - Serzeniş (Flac Albüm) Flac
01. Erensoy Akkaya - Tabip Sen Sorma Derdimi.flac 02. Erensoy Akkaya - Vay Yare.flac 03. Erensoy Akkaya - Can Ağlar.flac 04. Erensoy Akkaya - Güzel Ne Güzel Olmuşsun.flac 05. Erensoy Akkaya - Güldürmedim Nazlım.flac 06. Erensoy Akkaya - Köz Gibi.flac 07. Erensoy Akkaya - Geriye Dönüpte - Baş Ağır Geldi.flac 08. Erensoy Akkaya - Kararsız.flac 09. Erensoy Akkaya - Hani Dağlar.flac 10. Erensoy Akkaya - Ya Ali.flac 11. Erensoy Akkaya - Zarar Eyler.flac 12. Erensoy Akkaya - Kalk Deli Gönül.flac
Bonus Tracks / Flac
Can Ağlar - Balım Sultanım (feat. Erensoy Akkaya & Mehmet Özcan).flac Erensoy Akkaya - Bu Yarayı Dosttan Aldım.flac Erensoy Akkaya - Can Bedende.flac Ahmet Dumlupınar - Gezsem de Dünyanın Dört Bucağını (feat. Erensoy Akkaya).flac Erensoy Akkaya - İyi Ki Gelmişim.flac Vedat Gündoğdu - Yeter Artık (feat. Erensoy Akkaya).flac
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|