Erdal Erzincan - Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Суббота, 06.02.2016, 11:54 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1992] Erdal Erzincan - Gurup Arayış (Albüm) Flac
01. Atilla Meriç - Zindancı.flac 02. Erdal Erzincan - Sen Benimle Gel.flac 03. Nurettin Özcan - Ben Bende Değilim.flac 04. Atilla Meriç - Öyle Günler Gördüm Ki.flac 05. Erdal Erzincan - Nasip Olsa.flac 06. Nurettin Özcan - Umudum Olur Geceler.flac 07. Atilla Meriç - Doğ Yavrum.flac 08. Erdal Erzincan - Dertli Dolap.flac 09. Nurettin Özcan - Yüzünü Sevdiğim Güller.flac 10. Atilla Meriç - Güllerin İçinde.flac 11. Erdal Erzincan - Ağalar Gurbetten.flac 12. Nurettin Özcan - Hey Efendim.flac 13. Erdal Erzincan - Eğer Bir Zerre İsem.flac
[1994] Erdal Erzincan - Töre (Albüm)
01. Erdal Erzincan - Ehlibeyt 02. Erdal Erzincan - Ağalar Gurbetten Geldim 03. Erdal Erzincan - Dam Üstüne 04. Erdal Erzincan - Şeytan Bunun Neresinde 05. Erdal Erzincan - Eğer Bir Zerreysem 06. Erdal Erzincan - Çalın Davulları 07. Erdal Erzincan - Ertaş'a Özlem 08. Erdal Erzincan - Töre 09. Erdal Erzincan - Sözün Bilmez 10. Erdal Erzincan - Güzel Seni Gözler İçin Severim 11. Erdal Erzincan - Hey Efendim 12. Erdal Erzincan - Yayla Yolları
[1996] Erdal Erzincan - Garip (Albüm)
01. Erdal Erzincan - Garip 02. Erdal Erzincan - Gülyüzünü Görüp 03. Erdal Erzincan - Hozalı Gelin 04. Erdal Erzincan - Felek Senin Elinden 05. Erdal Erzincan - Dağlar 06. Erdal Erzincan - Kaç Kuzulu Ceylan 07. Erdal Erzincan - Bağlama Üvertürü 08. Erdal Erzincan - Semah 09. Erdal Erzincan - Dilim 10. Erdal Erzincan - Eridim Aşkınla 11. Erdal Erzincan - Arayıp Gezerken 12. Erdal Erzincan - Girdim Yarin Bahçesine
[1997] Türküler Sevdamız (Albüm) Flac
01. Tolga Sag - Bir Haber 02. Erdal Erzincan - Yıldız 03. Ismail Özden - Ölüm 04. Tolga Sag - Mor Koyun 05. Erdal Erzincan - Yar Senin Derdinden 06. Tolga Sag, Erdal Erzincan, Ismail Özden - Ağlasam Mı 07. Ismail Özden - Oğul 08. Erdal Erzincan - Yemen Ellerinden 09. Tolga Sag - Gör Nic'olur 10. Ismail Özden - Kimselerim Yoktur Derdimi Yana 11. Tolga Sag, Erdal Erzincan, Ismail Özden - Ey Erenler
[1998] Erdal Erzincan - Gurbet Yollarında (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Medet 02. Erdal Erzincan - Nem Kaldı 03. Erdal Erzincan - Yandım Allah 04. Erdal Erzincan - Çiçekler Ekiliyor 05. Erdal Erzincan - Yola Gel (U.H) 06. Erdal Erzincan - Yaram Var Benim 07. Erdal Erzincan - Kaytağı 08. Erdal Erzincan - Mehriban 09. Erdal Erzincan - Gurbet Yollarında 10. Erdal Erzincan - Leyli Leyli 11. Erdal Erzincan - İnsan Kısım Kısım 12. Erdal Erzincan - Gönül Gel Varalım
[2000] Erdal Erzincan - Anadolu (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Sinsin Halayı / Elmaların Yongası / Kıyılı Halayı 02. Erdal Erzincan - Kadıoğlu Zeybeği 03. Erdal Erzincan - Dik Halay 04. Erdal Erzincan - Deyiş 05. Erdal Erzincan - Silifke Zeybeği 06. Erdal Erzincan - Anadolu 07. Erdal Erzincan - Gelin Çıkarma Havası 08. Erdal Erzincan - Hubyar Semahı 09. Erdal Erzincan - Azeri Oyun Havası
[2002] Erdal Erzincan - Al Mendil (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Al Mendil 02. Erdal Erzincan - Bugün Pazar-ı Aşktır 03. Erdal Erzincan - Gül Yüzlü Sultanım 04. Erdal Erzincan - İlahi Dostun Bağına 05. Erdal Erzincan - Keklik Gibi 06. Erdal Erzincan - Gözlerim Yollarda 07. Erdal Erzincan - Bende Şu Dünyaya 08. Erdal Erzincan - Dost Bildiğim Ele Döndü 09. Erdal Erzincan - Zührem Gelmedi 10. Erdal Erzincan - Baş Bar / İkinci Bar / Dideban Üstündeyim
[2006] Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - The Wind (Albüm) Flac
01. Kayhan Kalhor - Part 1 02. Kayhan Kalhor - Part 2 03. Kayhan Kalhor - Part 3 04. Kayhan Kalhor - Part 4 05. Kayhan Kalhor - Part 5 06. Kayhan Kalhor - Part 6 07. Kayhan Kalhor - Part 7 08. Kayhan Kalhor - Part 8 09. Kayhan Kalhor - Part 9 10. Kayhan Kalhor - Part 10 11. Kayhan Kalhor - Part 11 12. Kayhan Kalhor - Part 12
[2006] Erdal Erzincan - Kervan (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Bugün Ayın Işığı 02. Erdal Erzincan - Açış 03. Erdal Erzincan - Kara Camışlar 04. Erdal Erzincan - Hel Hele Verin Geline 05. Erdal Erzincan - Evvel Bahar 06. Erdal Erzincan - Kuleden Gel 07. Erdal Erzincan - Felek Şad Olacak Günün Görmedim 08. Erdal Erzincan - Dost Dost Diye Hayaline Yeldiğim 09. Erdal Erzincan - Gel Güzel Yola Gidelim 10. Erdal Erzincan - Gör Bak Neler Var 11. Erdal Erzincan - Dostun Bir Tek Teline 12. Erdal Erzincan - Nazlı Yare Varam Dedim 13. Erdal Erzincan - Kırma Gönül Şişesini 14. Erdal Erzincan - Aşağıdan Gelir Aldıramadım 15. Erdal Erzincan - Bayburt Dağlarında
[2008] Erdal Erzincan - Giriftar (Albüm)
01. Erdal Erzincan - Can Ali 02. Erdal Erzincan - Giriftar 03. Erdal Erzincan - Elmas 04. Erdal Erzincan - Sulari 05. Erdal Erzincan - Topal Oyun Havası 06. Erdal Erzincan - Karakoyun 07. Erdal Erzincan - Kırmızı Buğday 08. Erdal Erzincan - Mektup 09. Erdal Erzincan - Beşik 10. Erdal Erzincan - Meyrik 11. Erdal Erzincan - Biter Kırşehir'in Gülleri 12. Erdal Erzincan - Vay Bana Vaylar Bana 13. Erdal Erzincan - Giresun Karşılaması 14. Erdal Erzincan - Bağlantı Ezgi (Doğaçlama) 15. Erdal Erzincan - Daşlı Tarla Ayrıklı 16. Erdal Erzincan - Hançer Barı
[2011] Erdal Erzincan - Girdab-ı Mihnet (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Giderim Van'a Doğru 02. Erdal Erzincan - Bülbüller Düğün Eyler 03. Erdal Erzincan - Ela Gözlü Şahım 04. Erdal Erzincan - Yaralı Mahmut 05. Erdal Erzincan - Hey Pir 06. Erdal Erzincan - Vardım Yarin Vatanına 07. Erdal Erzincan - Sürmeli 08. Erdal Erzincan - Girdab-ı Mihnet 09. Erdal Erzincan - Şikayetim Vardır 10. Erdal Erzincan - Kırat 11. Erdal Erzincan - Seher Yeli 12. Erdal Erzincan - Deli Gönül 13. Erdal Erzincan - Can Maral 14. Erdal Erzincan - Gözün Açık İse 15. Erdal Erzincan - Karadır Kaşların 16. Erdal Erzincan - Çıkar Yücelerden
[2011] Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Kula Kulluk Yakışır Mı (Live In Bursa) Albüm Flac
01. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Improvisation I 02. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Allı Turnam 03. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Improvisation II 04. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Deli Derviş 05. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Daldalan Barı 06. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Improvisation III 07. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Kula Kulluk Yakışır Mı 08. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Improvisation IV 09. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Improvisation V 10. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - The Wind 11. Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan - Intertwining Melodies (Live In Bursa 2011)
[2013] Erdal Erzincan - Bağlama Orkestrası (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Deli Derviş (Enstrümantal) 02. Erdal Erzincan - Geldi Güz Ayları 03. Erdal Erzincan - Anadolu (Enstrümantal) 04. Erdal Erzincan - Havada Durna Sesi Gelir 05. Erdal Erzincan - Bahar Yeli (Enstrümantal) 06. Erdal Erzincan, Özge Çam - Bağışla Beni 07. Erdal Erzincan - A Kuzum (Enstrümantal) 08. Erdal Erzincan - Gırmana Semahı 09. Erdal Erzincan - Kalenin Bedenleri (Enstrümantal) 10. Erdal Erzincan - Gül Yüzlü Sultanım 11. Erdal Erzincan, Dilan Akıncı - Kınamayın Beni 12. Erdal Erzincan, Volkan Kaplan - Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber 13. Erdal Erzincan - Gurbet Havası (Enstrümantal) 14. Erdal Erzincan - Kaytağı (Enstrümantal)
[2018] Erdal Erzincan - Karasu (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Arıx 02. Erdal Erzincan - Yayvan Barı 03. Erdal Erzincan - Köroğlu Barı 04. Erdal Erzincan - Abdurrahman Halayı 05. Erdal Erzincan - Dizden Kırma 06. Erdal Erzincan - Sıksara 07. Erdal Erzincan - Barak Açış 08. Erdal Erzincan - Veled Bey 09. Erdal Erzincan - Urfa Divanı 10. Erdal Erzincan - Koca Arap Zeybeği 11. Erdal Erzincan - Göynük Çiftetellisi 12. Erdal Erzincan - İnce Hava 13. Erdal Erzincan - Karasu
[2018] Erdal Erzincan - Döngü (Albüm) Flac
CD 1
01. Erdal Erzincan - Bir Güzel Uğruna 02. Erdal Erzincan - Dün Yine Çattım Feleğe 03. Erdal Erzincan - Yine Havalandı 04. Erdal Erzincan - Gönül İster 05. Erdal Erzincan - Sonra Gel 06. Erdal Erzincan - Döndüm Yaradana 07. Erdal Erzincan - Kazan Kaynar 08. Erdal Erzincan - Mestane Beni 09. Erdal Erzincan - Hançer Alıp 10. Erdal Erzincan - Darıldım 11. Erdal Erzincan - Süremez Dostun İzini 12. Erdal Erzincan - Yardan Ayrılanın 13. Erdal Erzincan - Bu Dağları Ben Gezdim 14. Erdal Erzincan - Asalet Bir Altın İdi 15. Erdal Erzincan - Sunayı da Deli Gönül 16. Erdal Erzincan - Bülbüldür Öter Güle 17. Erdal Erzincan - Kara Yer 18. Erdal Erzincan - Gam Elinden
CD 2
01. Erdal Erzincan - Dilim 02. Erdal Erzincan - Garip 03. Erdal Erzincan - Nem Kaldı 04. Erdal Erzincan - Medet 05. Erdal Erzincan - Keklik Gibi 06. Erdal Erzincan - Çalın Davulları 07. Erdal Erzincan - Kaç Kuzulu Ceylan 08. Erdal Erzincan - Ağalar Gurbetten Geldim 09. Erdal Erzincan - Yola Gel 10. Erdal Erzincan - Bugün de Günlerden 11. Erdal Erzincan - Hozalı Gelin 12. Erdal Erzincan - Al Mendil 13. Erdal Erzincan - Felek Senin Elinden 14. Erdal Erzincan - Gurbet Yollarında 15. Erdal Erzincan - Yıldız 16. Erdal Erzincan - Mehriban 17. Erdal Erzincan - Zöhre 18. Erdal Erzincan - Yara Bende 19. Erdal Erzincan - Baş Bar - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar 20. Erdal Erzincan - Aşağıdan Gelir Aldıramadım 21. Erdal Erzincan - Ertaş'a Özlem
[2019] Erdal Erzincan - Bağlama İçin Besteler (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Değirmen 02. Erdal Erzincan - Can Ali 03. Erdal Erzincan - Çınaraltı 04. Erdal Erzincan - Dalgalar 05. Erdal Erzincan - Kuşların Düğünü 06. Erdal Erzincan - Pencere 07. Erdal Erzincan - Son Güz 08. Erdal Erzincan - Körebe 09. Erdal Erzincan - Harabat 10. Erdal Erzincan - Mektup 11. Erdal Erzincan - Ertaş'a Özlem 12. Erdal Erzincan - Sarı Tambura 13. Erdal Erzincan - Gazel 14. Erdal Erzincan - Bahar Yeli 15. Erdal Erzincan - Deste 16. Erdal Erzincan - Çember 17. Erdal Erzincan - Şıvgın 18. Erdal Erzincan - Temkeş 19. Erdal Erzincan - Evvel Bahar 20. Erdal Erzincan - Felek Senin Elinden
[2019] Erdal Erzincan - Concerto for Bağlama (Albüm)
01. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 1 (Serenler Zeybeği) 02. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 2 03. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 3 04. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 4 05. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 5 06. Arif Sag, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Istanbul State Symphony Orchestra - Part 6 (Yandım Şeker)
[2019] Erdal Erzincan - Beş Bağlama Konserleri (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Gitme Turnam 02. Erdal Erzincan - Arzuhal Eyledim 03. Erdal Erzincan - Keskin Halayı 04. Erdal Erzincan - Seher Vakti 05. Erdal Erzincan - Pencere 06. Erdal Erzincan - Karadır Kaşların 07. Erdal Erzincan - Açış / Büzürg Makamı 08. Erdal Erzincan - Körebe 09. Erdal Erzincan - Hubyar Semahı 10. Erdal Erzincan - Kabartan Zeybeği 11. Erdal Erzincan - Süremez Dostun İzini 12. Erdal Erzincan - Deste 13. Erdal Erzincan - Gönül İster 14. Erdal Erzincan - Açış / Nikriz Makamı 15. Erdal Erzincan - Dalgalar 16. Erdal Erzincan - Yardan Ayrılanın 17. Erdal Erzincan - Al Yeşil Geymiş Allanır 18. Erdal Erzincan - Mehriban 19. Erdal Erzincan - Arzu Kamber Halayı 20. Erdal Erzincan - Medet 21. Erdal Erzincan - Son Güz 22. Erdal Erzincan - Kırşehir'in Gülleri
[2019] Erdal Erzincan - Şelpe (Albüm) Flac
01. Erdal Erzincan - Açış 02. Erdal Erzincan - Hançer Barı 03. Erdal Erzincan - İlahi Dostun Bağına 04. Erdal Erzincan - Seher Yeli 05. Erdal Erzincan - Temkeş 06. Erdal Erzincan - Azeri Oyun Havası 07. Erdal Erzincan - Evvel Bahar 08. Erdal Erzincan - Sinsin 09. Erdal Erzincan - Giriftar 10. Erdal Erzincan - Çeke Çeke
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
Yenialbum | Data: Воскресенье, 03.11.2019, 11:56 | Mesaj # 2 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Erdal Erzincan - Albümleri / Diskografi HQ (Nette İlk...)
|
|
|
|
|