[2018] Ahmet Güneş'in Anısına Nurhak Ezgileri (Albüm)
01. Fatma Meşe Öz - Halis Dost Yoluna 02. Fatma Meşe Öz - Nuh Gününde Tufan Bilir 03. Fatma Meşe Öz - Salına Salına Karşımda Duran 04. Sedat Yavaş - Ben Niye Küstürdüm Nazlı Civanı 05. Fatma Meşe Öz - Ayıkmamış Bu Kalbin Kaderi 06. Sedat Yavaş - Beni Meftun Etti Mestane Gözler 07. Sedat Yavaş - Gafil Olma Ey Divane 08. Sedat Yavaş - Tanrının Verdiği Emire Uygun 09. Fatma Meşe Öz - Güzel Seni Elvan Elvan Süslerim 10. Fatma Meşe Öz - Ey Bülbül Avazlım Şahin Bakışlım 11. Musa Güneş - Hasretinle Hasta Oldum Sevdiğim 12. Musa Güneş - Bu Zevki Tahtı Alaya 13. Sedat Yavaş - Bu Kadar Yükselme Güzelim Diye 14. Sedat Yavaş - Çok Aldandım Bu Dünyanın Zevkine 15. Sedat Yavaş - Yarim Yarim Diye Gönlüm Eğlerdim
[2020] Fatma Meşe Öz - Karanfil Olacaksın (Albüm) Hi-Res
01. Karanfil Olacaksın 02. Al Yazmanın Oyası 03. Üç Gider de Beş Ardıma Bakarım - Al Ardıç Tekesi 04. Şu Dağların Yükseğine Erseler 05. Kurtlu Derelerde Bir Kuzu Meler 06. Bahçanın Harımıyım 07. Dolandım da Geldim Emirdağı'ndan 08. Aydın İçinde Kapalı Çarşı 09. Çameli - Fethiye 10. Susuz Derelerde Kavak Biter mi