Fatih Kısaparmak - Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Среда, 25.02.2015, 00:01 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1987] Fatih Kısaparmak - Kilim / Nazlı Bebe (Albüm)
01. Fatih Kısaparmak - Kilim 02. Fatih Kısaparmak - Nazlı Bebe 03. Fatih Kısaparmak - Havar 04. Fatih Kısaparmak - Kara Sevda 05. Fatih Kısaparmak - Halime 06. Fatih Kısaparmak - Kilim (Enstrümantal) 07. Fatih Kısaparmak - Seferberlik Türküsü 08. Fatih Kısaparmak - Dağlı Kız 09. Fatih Kısaparmak - Gülom 10. Fatih Kısaparmak - Dostlar İçin (Enstrümantal) 11. Fatih Kısaparmak - Yaradan Aşkına 12. Fatih Kısaparmak - Beri Gel Kara Göz
Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Albümleri, Diskografi, Flac indir,
[1989] Fatih Kısaparmak - Yarına Kaç Var / Bekle Küçüğüm (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Yarına Kaç Var 02. Fatih Kısaparmak - Bekle Küçüğüm 03. Fatih Kısaparmak - Vız Gelir 04. Fatih Kısaparmak - Gecenin Kemanı 05. Fatih Kısaparmak - Urfa Kurtuluş Türküsü 06. Fatih Kısaparmak - Hazal Gelin 07. Fatih Kısaparmak - Hekimoğlu 08. Fatih Kısaparmak - Selam Söyle 09. Fatih Kısaparmak - Aşk Yüzünden 10. Fatih Kısaparmak - Ayrılık 11. Fatih Kısaparmak - Yemen Potporisi 12. Fatih Kısaparmak - Meydanlar 13. Fatih Kısaparmak - Melek Annem 14. Fatih Kısaparmak - Odam Kireç Tutmuyor 15. Fatih Kısaparmak - Halay Bize Yakışır
[1990] Fatih Kısaparmak - Cemre Düşünce (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Karadut 02. Fatih Kısaparmak - Çılgınım Benim 03. Fatih Kısaparmak - Gayrı Dayanamam 04. Fatih Kısaparmak - Birazcık Hatır 05. Fatih Kısaparmak - Gülbebekler 06. Fatih Kısaparmak - Pişman Değilim 07. Fatih Kısaparmak - Tomurcuk 08. Fatih Kısaparmak - Hiç Şansın Yok 09. Fatih Kısaparmak - Hüzzam Sevda 10. Fatih Kısaparmak - Yar Gözlerin Yemyeşil 11. Fatih Kısaparmak - Cemre Düşünce 12. Fatih Kısaparmak - Sevgi Cicidir 13. Fatih Kısaparmak - Gitti Gitti 14. Fatih Kısaparmak - Sokaktaki Adam
[1991] Fatih Kısaparmak - Güneşi Biz Uyandırdık (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Güneşi Biz Uyandırdık 02. Fatih Kısaparmak - Kopamıyorum 03. Fatih Kısaparmak - Sen Güzel İnsansın 04. Fatih Kısaparmak - Güllerim Lal 05. Fatih Kısaparmak - Yandırdın Kalbimi 06. Fatih Kısaparmak - Erzurum'da Çevirdiler Yolumu 07. Fatih Kısaparmak - Vatan Bizim 08. Fatih Kısaparmak - İki Gözüm İki Çeşme 09. Fatih Kısaparmak - Akdenizlim 10. Fatih Kısaparmak - Yalanmıydı 11. Fatih Kısaparmak - Aydınlığa Merhaba 12. Fatih Kısaparmak - Hümanist 13. Fatih Kısaparmak - Niçin Benden Uzaktasın
[1992] Fatih Kısaparmak - Portakal Çiçeğim (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Ölümüne Sevda 02. Fatih Kısaparmak - Sen Gelince Aklıma 03. Fatih Kısaparmak - Yağmur Yağar 04. Fatih Kısaparmak - Susma 05. Fatih Kısaparmak - İstanbul'da O Akşam 06. Fatih Kısaparmak - Ayran 07. Fatih Kısaparmak - Niye Böyle Geç Kaldın 08. Fatih Kısaparmak - Portakal Çiçeğim 09. Fatih Kısaparmak - Yüreğime Ektim Seni 10. Fatih Kısaparmak - Ekmek Kavgası 11. Fatih Kısaparmak - Bana Gönder 12. Fatih Kısaparmak - Pinokyo
[1994] Fatih Kısaparmak - Fatih Kısaparmak'tan Hit'ler (Albüm)
01. Fatih Kısaparmak - Ölümüne Sevda 02. Fatih Kısaparmak - Karadut 03. Fatih Kısaparmak - Güneşi Biz Uyandırdık 04. Fatih Kısaparmak - Bekle Küçüğüm 05. Fatih Kısaparmak - Kilim 06. Fatih Kısaparmak - Akdenizlim 07. Fatih Kısaparmak - Yarına Kaç Var 08. Fatih Kısaparmak - Gül Bebekler 09. Fatih Kısaparmak - Yağmur Yağar 10. Fatih Kısaparmak - Niye Böyle Geç Kaldın 11. Fatih Kısaparmak - Nazlı Bebe 12. Fatih Kısaparmak - Hiç Şansın Yok
[1994] Fatih Kısaparmak - Hoşçakal (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Bir Tek Sen Değilsin 02. Fatih Kısaparmak - Hoşçakal 03. Fatih Kısaparmak - Ağlıyorsun 04. Fatih Kısaparmak - Karadeniz 05. Fatih Kısaparmak - Güle Yel Değdi 06. Fatih Kısaparmak - Abbas 07. Fatih Kısaparmak - Aceleciyim 08. Fatih Kısaparmak - Kar Yağıyor Dışarıda 09. Fatih Kısaparmak - Türkülerle Gömün Beni 10. Fatih Kısaparmak - Potpori (Fırat / Diyarbakır Düzüne / Alyanaklım)
[1995] Fatih Kısaparmak - Mozaik Vol.1 (Albüm) HQ
01. Fatih Kısaparmak - Günesim Ol 02. Fatih Kısaparmak - Yaz Beni 03. Fatih Kısaparmak - Selama Geldi 04. Fatih Kısaparmak - Kara Toprak 05. Fatih Kısaparmak - Tellal 06. Fatih Kısaparmak - Ara Verde Karli Daglar (Güzel Bu Nasıl Sevdaymış) 07. Fatih Kısaparmak - Neyleyim Köskü 08. Fatih Kısaparmak - Şiir 09. Fatih Kısaparmak - Gün Olaydi 10. Fatih Kısaparmak - Keki Eyvah 11. Fatih Kısaparmak - Sobalarda Kuru Meşe 12. Fatih Kısaparmak - Allı Turna 13. Fatih Kısaparmak - Çayda Çıra Destanı 14. Fatih Kısaparmak - Urfanın Etfafı 15. Fatih Kısaparmak - Fidayda, Maçka Yolları, Loberde
[1996] Fatih Kısaparmak - Dicle'nin Oğlu (Albüm)
01. Fatih Kısaparmak - Ben Nasıl Edem 02. Fatih Kısaparmak - Doğu Gelini 03. Fatih Kısaparmak - Ben Bu Aşka Gönül Vermem 04. Fatih Kısaparmak - Bedo 05. Fatih Kısaparmak - Gurbet Türküsü 06. Fatih Kısaparmak - Narinim 07. Fatih Kısaparmak - Sen Yine Yanıldın 08. Fatih Kısaparmak - Kırmızı Karanfil 09. Fatih Kısaparmak - Karadır Kaşların 10. Fatih Kısaparmak - Al Çuha 11. Fatih Kısaparmak - Şu Kanlı Zalim 12. Fatih Kısaparmak - Merik 13. Fatih Kısaparmak - Bir Ceket İsterim
[1998] Fatih Kısaparmak - Olur Mu Böyle Hasan (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Olur Mu Böyle Hasan 02. Fatih Kısaparmak - Firardayım 03. Fatih Kısaparmak - Vay Anasını Vay 04. Fatih Kısaparmak - Kartpostal Babam 05. Fatih Kısaparmak - Gelincik 06. Fatih Kısaparmak - Yar Seni 07. Fatih Kısaparmak - Papatya Falı 08. Fatih Kısaparmak - Başımın Belası 09. Fatih Kısaparmak - Boynumda Puşu 10. Fatih Kısaparmak - Öptüm Ellerini Anadolu'mun 11. Fatih Kısaparmak - Günah Mı
[1999] Fatih Kısaparmak - Mor Salkımlı Sokak (Albüm) Flac
Mor Salkımlı Sokak CD1
01. Fatih Kısaparmak - Mor Salkımlı Sokak 02. Fatih Kısaparmak - Etme Bulursun 03. Fatih Kısaparmak - Dünya 04. Fatih Kısaparmak - Türkü Gözlüm 05. Fatih Kısaparmak - Kadir Gecesi 06. Fatih Kısaparmak - Yeter Allah 07. Fatih Kısaparmak - Asyacan 08. Fatih Kısaparmak - Geceler 09. Fatih Kısaparmak - Kahpe Zindan 10. Fatih Kısaparmak - Bir Zindan Yokluğun
Ve Senin Şiirleri CD2
01. Fatih Kısaparmak - Hayat Bana Yalan Söyledi 02. Fatih Kısaparmak - Yiğittin 03. Fatih Kısaparmak - Demek Gidiyorsun 04. Fatih Kısaparmak - Memleket Sevdadır 05. Fatih Kısaparmak - Belki 06. Fatih Kısaparmak - Temmuz Geldi 07. Fatih Kısaparmak - Zeynep 08. Fatih Kısaparmak - İnsan Kardeşim
[2000] Fatih Kısaparmak - Bu Dag Ne Rüzgarlar Gördü (Albüm) +
01. Fatih Kısaparmak - Üzüm Karasi 02. Fatih Kısaparmak - Benim Icin Farketmez 03. Fatih Kısaparmak - Sen Yoksun Ya 04. Fatih Kısaparmak - Bu Dag Ne Rüzgarlar Gördü 05. Fatih Kısaparmak - Yadeller 06. Fatih Kısaparmak - Benim Babam 07. Fatih Kısaparmak - Zor Geliyor 08. Fatih Kısaparmak - Bekleremki Yar Gele 09. Fatih Kısaparmak - Garibim Fukarayim 10. Fatih Kısaparmak - Kacagim Yillardir 11. Fatih Kısaparmak - Yakilmis Mektup
[2001] Fatih Kısaparmak - Vay Benim Hayellerim (Albüm) +
01. Fatih Kısaparmak - Zehirim Sensin 02. Fatih Kısaparmak - Agaclar Ayakta Ölür 03. Fatih Kısaparmak - Daglara Agit 04. Fatih Kısaparmak - Silaya Dogru 05. Fatih Kısaparmak - Yesil Basli Telli Turna 06. Fatih Kısaparmak - Haram Saltanati 07. Fatih Kısaparmak - Mavi Gül 08. Fatih Kısaparmak - Sevmedi Beni 09. Fatih Kısaparmak - Eski Toprak 10. Fatih Kısaparmak - Kerkük'ün Kalasiyam 11. Fatih Kısaparmak - Hastane Önünde incir Agaci 12. Fatih Kısaparmak - Var Misin
[2003] Fatih Kısaparmak - Sevdaysa Sevda Kavgaysa Kavga (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Olur Mu Böyle Hasan 02. Fatih Kısaparmak - Firardayım 03. Fatih Kısaparmak - Vay Anasını Vay 04. Fatih Kısaparmak - Kartpostal Babam 05. Fatih Kısaparmak - Gelincik 06. Fatih Kısaparmak - Yar Seni 07. Fatih Kısaparmak - Papatya Falı 08. Fatih Kısaparmak - Başımın Belası 09. Fatih Kısaparmak - Boynumda Puşu 10. Fatih Kısaparmak - Öptüm Ellerini Anadolu'mun 11. Fatih Kısaparmak - Günah Mı
[2004] Fatih Kısaparmak - Ben iki Kere Ağladım (Albüm) Flac +
01. Fatih Kısaparmak - Ben Iki Kere Agladim 02. Fatih Kısaparmak - Çilginim Benim 03. Fatih Kısaparmak - Çukurovali 04. Fatih Kısaparmak - Saz Ustam Saz 05. Fatih Kısaparmak - Telgrafin Telleri 06. Fatih Kısaparmak - Akdeniz Gözlüm 07. Fatih Kısaparmak - Pesimde Sen Varsin 08. Fatih Kısaparmak - Zindandan Mehmet'e Mektub 09. Fatih Kısaparmak - Odam Kireç Tutmuyor 10. Fatih Kısaparmak - Ban Yollarin Gözyasiyim 11. Fatih Kısaparmak - Bagdatli Ömer Aga
[2007] Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne (Albüm) Flac
01. Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne 02. Fatih Kısaparmak - Senden Sonra 03. Fatih Kısaparmak - İstanbul-a İsyan 04. Fatih Kısaparmak - Di Hadi Gel Bu Gece 05. Fatih Kısaparmak - Ben De Uzaklardan Geldim 06. Fatih Kısaparmak - Benim Babam 07. Fatih Kısaparmak - Oğul Oy Yavrum Oy 08. Fatih Kısaparmak - Beni De Düşün Beni De 09. Fatih Kısaparmak - Dağlar Bana Yavrumu Ver 10. Fatih Kısaparmak - Özgür Koydum Adını
[2009] Fatih Kısaparmak - Aşk Ve Özgürlük İçin (Albüm) Flac +
01. Şebnem Kısaparmak - Yıldız Gibi 02. Şebnem Kısaparmak - Yalan Mıydı 03. Şebnem Kısaparmak - İkimiz Bir Fidanın 04. Şebnem Kısaparmak - Gelemezmiydin 05. Şebnem Kısaparmak - Beni Çocukluğuma Götürün 06. Şebnem Kısaparmak - Ah Eski Şarkılar 07. Şebnem Kısaparmak - Gurbet Gelini 08. Şebnem Kısaparmak - Üzüm Karası 09. Şebnem Kısaparmak - Asker Mektubu 10. Şebnem Kısaparmak - Ben Bugün Doğdum 11. Şebnem Kısaparmak - Korsan Şarkı 12. Şebnem Kısaparmak - Ebedi Aşk
[2012] Fatih Kısaparmak - Ağlaram Keke (EP)
01. Fatih Kısaparmak - Ağlaram Keke 02. Fatih Kısaparmak, Şebnem Kısaparmak - Ölürüm Ben Sana 03. Fatih Kısaparmak, Ömer Danış - Kırgın / Zamansız Vapurlar 04. Fatih Kısaparmak, Ömer Danış - Neyleyim
[2013] Fatih Kısaparmak - Sonsuza Kadar (Albüm) Flac
01. Fatih Kısaparmak - Mavzer Gözlüm 02. Fatih Kısaparmak - Umudum Sensin 03. Fatih Kısaparmak - Canım Benim 04. Fatih Kısaparmak - Bu Şehir Sen Yoksan 05. Fatih Kısaparmak - Dallama Dünya 06. Fatih Kısaparmak - Sonuna Kadar Sonsuza Kadar 07. Fatih Kısaparmak - Ağlarım Keke 08. Fatih Kısaparmak - Gatih 09. Fatih Kısaparmak - Gayrı Gül Anne 10. Fatih Kısaparmak - Trenin Camından Dışarı Baktım 11. Fatih Kısaparmak - Canım Benim
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
|