Gamze - Tüm Albümleri [Diskografi]
| |
Yenialbum | Data: Среда, 26.03.2014, 21:17 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Gamze Albüm: Albümleri (Diskografı) Yıl: 2002 - 2009 Tür: Türkçe - THM - TSM Format: MP3 192 Kbps Kbps 44.100 KHz Parça Sayı: 90 Dosya Boyutu: 556,07 MB
[2002] Gamze - Çayla Beni
Gamze - Cayla Beni.mp3 Gamze - Darilmayin.mp3 Gamze - Gitti.mp3 Gamze - Mendilimin Al Yani.mp3 Gamze - Niksar Yaylasina.mp3 Gamze - O Yard.mp3 Gamze - Seker Oglan.mp3 Gamze - Semah.mp3 Gamze - Tokat Elini.mp3 Gamze - Yillar Sonra.mp3 Gamze - Yoresel Uzun Hava.mp3
[2003] Gamze - Yaylalar & Anacan
Gamze - Anacan.mp3 Gamze - Demmi Demmi.mp3 Gamze - Hop Bico.mp3 Gamze - Karakiz.mp3 Gamze - Kina Havasi.mp3 Gamze - Kiymet Kiz.mp3 Gamze - Küs Bundan Sonra.mp3 Gamze - Oy Menşur.mp3 Gamze - Semah (Gonuller Semahi).mp3 Gamze - Yaylalar.mp3 Gamze - Yaylı Makine.mp3 Gamze - Yöresel Uzun Hava (Fadik).mp3
[2004] Gamze - Diyardan Diyara - Arabam 60 Model
Gamze - Arabam Altmis Model.mp3 Gamze - Cubuk Ucu.mp3 Gamze - Depreme Ağıt.mp3 Gamze - Diyardan Diyara.mp3 Gamze - Ellik.mp3 Gamze - Ellik Halay.mp3 Gamze - Eminem (Dari Koydum Ambara).mp3 Gamze - Kibar Yavrum.mp3 Gamze - Su Akkus'un Gurgenleri.mp3 Gamze - Yaylalar.mp3
[2004] Gamze - Sallan Gel
Gamze - Alacam.mp3 Gamze - Bizim Yaylalar.mp3 Gamze - Göl Içinde Damlayım.mp3 Gamze - Hoynar.mp3 Gamze - Kilitli Kapılar.mp3 Gamze - Lemide Hayranin.mp3 Gamze - O Beni.mp3 Gamze - Oğul.mp3 Gamze - Oyali Yarim.mp3 Gamze - Sallan Gel.mp3 Gamze - Sevmiyorsan.mp3 Gamze - Sofra Tuzu.mp3 Gamze - Yöresel Oyun Havası.mp3
[2006] Gamze - Zamanı Geldi
Gamze - A Benim Ahmak Yarim.mp3 Gamze - Benim Yarim Baştadır.mp3 Gamze - Güloğlan.mp3 Gamze - Hacel Obası.mp3 Gamze - Hakim Emmi.mp3 Gamze - Halay.mp3 Gamze - İntro.mp3 Gamze - Kaşın Kara Ise.mp3 Gamze - Kavağın Dalı İnce.mp3 Gamze - Tokat Semahi.mp3 Gamze - Tokattan'mi Geliyon.mp3 Gamze - Yakarım Istanbul'u.mp3 Gamze - Yayla Yolu.mp3 Gamze - Zamanı Geldi.mp3 Gamze - Zinava Ağit (Zinav Gölü).mp3
[2007] Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Tokat Oyun Havaları
Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Abum.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Alaçam.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Ellik.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Hamidiye Köprüsü.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Haydi Taşlı Dereye.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Kestane.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Kibar Yavrum.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Kıymet Kız.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Menşur.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Niksar Oyun Havası.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Şu Akkuşun Evleri.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Tinyabin Taşları.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Tokattanmi Geliyon.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Yandım Şekeroğlan.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Yayla Çiçeği.mp3 Gamze - Damla Yıldırım - Akkuşlu Metin - Zühtü.mp3
[2009] Gamze - Bükülmezdi Bilegim
Gamze - Agaçlarda Kestane.mp3 Gamze - Bükülmezdi Bilegim.mp3 Gamze - Cebi Cevizli Yarim.mp3 Gamze - Dostum Dostum.mp3 Gamze - Gelevera Deresi.mp3 Gamze - Haberin Varmi.mp3 Gamze - Kolbasti.mp3 Gamze - Muhannet.mp3 Gamze - Müdür Beyin Yesil Kürkü.mp3 Gamze - Neyleyim.mp3 Gamze - Sallama.mp3 Gamze - Ugurlama.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Hitfile.net
|
|
|
|
|