Yenialbum | Data: Суббота, 15.10.2016, 07:55 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1993] İlyas Tetik - Türk Müziginde Keman Ile Ölmeyen Sarkilar 1 (Albüm) Flac
01. İlyas Tetik - Yadeller Aldi Beni 02. İlyas Tetik - Söyleyemem Derdimi 03. İlyas Tetik - Sazlar Çalinir 04. İlyas Tetik - Keman Taksimi - Dil Yaresini Andiracak 05. İlyas Tetik - Nereden Sevdim O Zalim Kadini 06. İlyas Tetik - Çile Bülbülüm Çile 07. İlyas Tetik - Dönülmez Aksamin Ufkundayim 08. İlyas Tetik - Leyla Bir Özge Candir 09. İlyas Tetik - Olmaz Ilaç Sine-i Sad Pareme 10. İlyas Tetik - Adanin Yesil Çamlari 11. İlyas Tetik - Ben Yürürüm Yane Yane 12. İlyas Tetik - Kara Bulutlari Kaldir Aradan
[1995] İlyas Tetik - Keman İle Sevdiğiniz Şarkılar (Albüm) Flac
01. İlyas Tetik - Ey Çerh-i Sitemger 02. İlyas Tetik - Tadı Yok Sensiz Geçen 03. İlyas Tetik - Şimdi Uzaklardasın 04. İlyas Tetik - Söyleyemem Derdimi 05. İlyas Tetik - Kırmızı Gülün Adı Var 06. İlyas Tetik - Benim Yarim Gelişinden Bellidir 07. İlyas Tetik - Dönülmez Akşamın Ufkundayız 08. İlyas Tetik - Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan 09. İlyas Tetik - Bu Ne Sevgi Ah 10. İlyas Tetik - Gezdiğim Dikenli Aşk Yolları 11. İlyas Tetik - Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime 12. İlyas Tetik - Alim
[1995] İlyas Tetik - Piano - Keman Saz Eserleri (Albüm)
01. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Mini Mini Peşrev 02. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Neveser Peşrev 03. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Nihavent Saz Semai, Pt. 1 04. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Nihavent Saz Semai, Pt. 2 05. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Hicaz Geçişi 06. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Hicaz Peşrev 07. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Hicaz Hümayun Saz Semai 08. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Ferah Fezah Peşrevi 09. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Ferah Fezah Saz Semai 10. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Ferah Fezah Saz 11. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Mahur Peşrevi 12. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Mahur Saz Semai 13. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Sultaniyegah Sirto 14. Hilal Çalıkoğlu, İlyas Tetik - Keman Solo
[2004] İlyas Tetik - Keman İle Oyun Havaları (Albüm)
01. İlyas Tetik - Kadifeden Kesesi 02. İlyas Tetik - Misket 03. İlyas Tetik - Çiftetelli 04. İlyas Tetik - Mevlana 05. İlyas Tetik - Vay Sürmeli 06. İlyas Tetik - Karşılama 07. İlyas Tetik - Konyalım 08. İlyas Tetik - Karadeniz Rüzgarı
[2012] İlyas Tetik - İstanbul'da Bir Keman (Albüm) Flac
01. İlyas Tetik - Günüşim 02. İlyas Tetik - My All 03. İlyas Tetik - Götür Beni Gittiğin Yere 04. İlyas Tetik - Ebilfat 05. İlyas Tetik - Son Bahar 06. İlyas Tetik - Kısmetim 07. İlyas Tetik - Köyümün Yağmurları 08. İlyas Tetik - Hikadil 09. İlyas Tetik - Burası Huştur 10. İlyas Tetik - Segâh Peşrev 11. İlyas Tetik - Sultaniyegâh Sirto 12. İlyas Tetik - Serbest Taksim
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|