Yenialbum | Data: Суббота, 13.02.2016, 16:52 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2001] Kenan Çallı - İz (Full Albüm) Flac
01. Kenan Çallı - Yarim Yarim.flac 02. Kenan Çallı - Yalancısın.flac 02. Kenan Çallı - Yalancısın.flac.sfk 03. Kenan Çallı - Gönül Dağı.flac 04. Kenan Çallı - Hor Belli.flac 05. Kenan Çallı - Neler Ettin.flac 06. Kenan Çallı - Teldeki Duygu (Enstrumantal).flac 07. Kenan Çallı - Turnam.flac 08. Kenan Çallı - Adıyaman Türküsü.flac 09. Kenan Çallı - Güllü Yar.flac 10. Kenan Çallı - Bunca Gamı Bunca Derdi.flac 11. Kenan Çallı - Güzel Ne Güzel Olmuşsun.flac 12. Kenan Çallı - Kara Tavuk.flac
[2006] Kenan Çallı - Candan Olsun (Full Albüm) Flac
01. Kenan Çallı - Yar.flac 02. Kenan Çallı - Zaralı Gelin.flac 03. Kenan Çallı - İnanmadın.flac 04. Kenan Çallı - Şimdi Ağlar Dağlar.flac 05. Kenan Çallı - Yar Yolunu Gözleyem.flac 06. Kenan Çallı - Eyvah Eyvah.flac 07. Kenan Çallı - Vay Ömrüme.flac 08. Kenan Çallı - Senin İçin.flac 09. Kenan Çallı - Yine Sen.flac 10. Kenan Çallı - Bir Kenara Attılar.flac 11. Kenan Çallı - Serinden Gel - Seni Zalımın Kızı.flac 12. Kenan Çallı - Bekle Yarim.flac 13. Kenan Çallı - Kıymetim Bilmedin.flac 14. Kenan Çallı - Candan Olsun.flac
[2009] Kenan Çallı - Dilek Ağacı (Full Albüm) Flac
01. Kenan Çallı - Muradıma Eremedim.flac 02. Kenan Çallı - Ağla Bacım.flac 03. Kenan Çallı - Zalım Seni.flac 04. Kenan Çallı - Dilber.flac 05. Kenan Çallı - Kör Müsün.flac 06. Kenan Çallı - Seni Benden Alan.flac 07. Kenan Çallı - Yaralıyım.flac 08. Kenan Çallı - Dağlarına Kar Mı Yağdı.flac 09. Kenan Çallı - Ankara.flac 10. Kenan Çallı - Dilek Ağacı.flac 11. Kenan Çallı - Belli Değil.flac 12. Kenan Çallı - Gel Barışalım Bitmedi (U.H).flac 13. Kenan Çallı - Kara Gözlüm (U.H).flac 14. Kenan Çallı - Garibin.flac 15. Kenan Çallı - Hüseynime.flac
[2012] Kenan Çallı, Cem Malkoç - Yetinenler Var (Albüm) Flac
01. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Yetinenler Var.flac 02. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Kaşların Arasına.flac 03. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Doğruluğun Nerede Kaldı.flac 04. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Bana Yar Olmadı.flac 05. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Baba.flac 06. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Yalan Dünya.flac 07. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Levh-i Kalemi.flac 08. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Ayrılığın Vaktimi.flac 09. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Geldi Geçti.flac 10. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Ne Diyeyim.flac 11. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Doldur Doldurabilirsen.flac 12. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Demekki Böyle.flac 13. Kenan Çallı, Cem Malkoç - Sebebi Var.flac
[2019] Kenan Çallı - Dünya (Albüm) Flac
01. Kenan Çallı - Günah Değil Ya 02. Kenan Çallı - Tadım Yok 03. Kenan Çallı - Yine Sen 04. Kenan Çallı, Della - Sarı Gelin 05. Kenan Çallı - Deli Gönlüm 06. Kenan Çallı - İnciri Uyuturlar 07. Kenan Çallı - Sormam Bir Daha 08. Kenan Çallı - Ömür Duvarı 09. Kenan Çallı - Emir Dağının Dumanı 10. Kenan Çallı - Dünya 11. Kenan Çallı - Beklerim
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|