Yenialbum | Data: Среда, 25.06.2014, 14:25 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2005] Çeşitli Sanatçılar - Muhabbet 1 (Albüm) Flac
01. Koro - Dert Bende 02. Muhlis Akarsu - Karlı Dağlar 03. Musa Eroğlu - Tahtacı Semahı 04. Arif Sağ - Sunam 05. Koro - Bir Avcı Avladı Beni 06. Muhlis Akarsu - Sen O Zaman Gör Beni 07. Musa Eroğlu - Ela Gözlerini 08. Koro - Bir Seher VAktinde 09. Arif Sağ - Bebek 10. Muhlis Akarsu - Bu Garibin Bir Derdi Var 11. Arif Sağ - Ya Muhammet
[2005] Muhabbet 2 (Albüm) Flac
01. Arif Sağ - Siyah Saçların Hatem Yüzlerin 02. Muhlis Akarsu - Gurbet Bana Ben Gurbete Alıştım 03. Musa Eroğlu - Bağışla Sevdiğim 04. Koro - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma 05. Musa Eroğlu - Gurbet Elde Baş Yastığa Gelince 06. Arif Sağ - Divane 07. Muhlis Akarsu - Eşiğine Yüzüm Sürmeye Geldim 08. Koro - Mapushane Gurbet Ele Benzemez 09. Koro - Derdimi Dökersem Derin Dereye 10. Musa Eroğlu - Derdimin Ortağı Sinem Bülbülü 11. Arif Sağ - Ezel Bahar Olmayınca 12. Muhlis Akarsu - Sen Tabipsin Saramazsın Yaramı 13. Musa Eroğlu - Kulak Verdim Dört Köşeyi Dinledim 14. Arif Sağ - Gurbeti Ben mi Yarattım
[2005] Muhabbet 3 (Albüm) Flac
01. Koro - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 02. Muhlis Akarsu - Gelmesin Ey Dost 03. Arif Sağ - Pazarlık mı Olur 04. Muhlis Akarsu - Haktır Efendim 05. Yavuz Top - Madem ki Ben Bir İnsanım 06. Arif Sağ - Evlerinin Önü 07. Yavuz Top - Ervahı Ezelde 08. Muhlis Akarsu - Gerçeğe Hü 09. Yavuz Top - Mevlaya Saldım 10. Musa Eroğlu - Kılınçoğlu 11. Arif Sağ - İmam Hüseyin 12. Muhlis Akarsu - Ben Garibim 13. Musa Eroğlu - İpek Mendil 14. Koro - Dün mü Burdaydın
[2005] Muhabbet 4 (Albüm) Flac
01. Arif Sağ - Bir Dost Bir Post Yeter Bana 02. Musa Eroğlu - Gitti Kervanımız Aliye Doğru 03. Yavuz Top - Duaz İmam 04. Koro - Bütün İnsanlardan Arzumuz Vardır 05. Arif Sağ - Derdi Güzel Ağlama 06. Arif Sağ - Sakın Cahilin Yanına 07. Yavuz Top - Hasretin Beni 08. Musa Eroğlu - Hey Erenler 09. Arif Sağ - Efendiler Bağı 10. Yavuz Top - Minnet Eyledikçe 11. Koro - Mevlam Birçok Dert Vermiş 12. Musa Eroğlu - Kanlı Melek 13. Arif Sağ - Yağmur Yağar 14. Yavuz Top - Yari Olmayanın Yarası mı Olur
[2005] Muhabbet 5 (Albüm) Flac
01. Arif Sağ - İşte Geldim 02. Musa Eroğlu - Ceylan Gözlerine 03. Muhlis Akarsu - Kalmamış 04. Yavuz Top - Yardan Ayrılalı 05. Arif SağHaber Geldi 06. Muhlis Akarsu - Pazarlık Edelim 07. Musa Eroğlu - Şu Koca Dünyada 08. Arif Sağ - Gitme Turnam Gitme 09. Muhlis Akarsu - Garip 10. Koro - Sen Bir Ceylan Olsan 11. Arif Sağ - Duvaz-ı İmam 12. Arif Sağ - Beri Gel Böyle 13. Yavuz Top - Köroğlu
[2005] Muhabbet 6 (Albüm)
01. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Delimisin Divanemi 02. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Ne Dedimde Küstün 03. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Bilmek Gerek 04. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Karşıdan Görünen 05. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Karlı Dağlar Isimiş 06. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Hasretin Beni Yakıyor 07. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Dost Hasreti 08. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Bozatlı Hızır 09. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Bilmez Ali'yi 10. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Beni Candan Usandırdı 11. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Korkirem Balam 12. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Asti Gitti Göremedim 13. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Derdim Gizli 14. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Can Pire Kurban
[2005] Muhabbet 7 (Albüm)
01. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Yaram Sizlar 02. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Ağlatırsan Beni 03. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Köroglu 04. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Tek Zeybek 05. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Gel Cananim Benden 06. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Pahalilik 07. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Duaz 08. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Birak Gam Kederi 09. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Medet Sevdigim 10. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Agit 11. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Ne Derkerse Desinler 12. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Gül dalı 13. Musa Eroglu, Muhlis Akarsu, Yavuz Top - Yağmur Yağar
DOWNLOAD - Turbobit {
|
|
|
|