[2000] Mustafa Özarslan - Salkım Söğüt 2 (Albüm) +
01. Mustafa Özarslan - Garip Çoban 02. Mustafa Özarslan - Aşağıdan Bir Yel Esti 03. Mustafa Özarslan - Sarı Gelin 04. Mustafa Özarslan - Kara Köprü Narlıktır 05. Arzu Görücü - Gurbet 06. Arzu Görücü - İki Dağın Arasına Kalmışam 07. Arzu Görücü - Şu Kışlanın Kapısına 08. Hakan Yeşilyurt - Piraye 09. Hakan Yeşilyurt - Leyli De Leyli 10. Hakan Yeşilyurt - Sabahın Seherinde Ötüyor Kuşlar 11. Mustafa Özarslan - Başında Pusan Kurban 12. Kazım Koyuncu - Didou Nana 13. Kazım Koyuncu - Golas Empula Yulun 14. Mustafa Özarslan - Dağlarda Kar Sesi Var
01. Mustafa Özarslan - Mehmet Ali Ağıtı 02. Mustafa Özarslan - Demi Demi & Bir Ay Doğar 03. Mustafa Özarslan - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 04. Mustafa Özarslan - Elazığ Potpori 05. Mustafa Özarslan - Halay Potpori 06. Hilmi Yarayıcı - Leylican 07. Hilmi Yarayıcı - Erzurumdan Çevirdiler Yolumu 08. Hilmi Yarayıcı - Kerimoğlu 09. Hilmi Yarayıcı - Albeni Yar 10. Hilmi Yarayıcı - Emmo 11. Hilmi Yarayıcı - Sesimi Şen Bülbüllere Katsalar 12. Hilmi Yarayıcı - Dağlar
[2003] Mustafa Özarslan - Sevdalı Turna & Türküler (Albüm) +
01. Mustafa Özarslan - Bir Kuş Gibi 02. Mustafa Özarslan - Ayrılamam Ben O Gül Yüzlü Yardan 03. Mustafa Özarslan - Masa Üstünde Testi 04. Mustafa Özarslan - Ahu Bakışlım 05. Mustafa Özarslan - Yıldız Dağı (Semah) 06. Mustafa Özarslan - Leylim Turnam 07. Mustafa Özarslan - Başı Bölük Bölük (U.H.) 08. Mustafa Özarslan - Ağır Halay (He Gule Yar) 09. Mustafa Özarslan - Arayı Arayı 10. Mustafa Özarslan - Başı Pare Pare Dumanlı Dağlar 11. Mustafa Özarslan - Gökteki Yıldız 12. Mustafa Özarslan - Elazığ - Urfa İkileme 13. Mustafa Özarslan - Şu Derenin Oylumu 14. Mustafa Özarslan - Gözünü Toprak Doyursun 15. Mustafa Özarslan - Halay Potbori
[2006] Mustafa Özarslan - Beyhude (Albüm) Flac +
01. Mustafa Özarslan - Gel Sevdiğim Gel 02. Mustafa Özarslan - Esti Seher Yeli 03. Mustafa Özarslan - Bu Senede Böyle Oldu 04. Mustafa Özarslan - Sen Giderken 05. Mustafa Özarslan - Bozatlı Hızır (1) 06. Mustafa Özarslan - Şu Fani Dünyada 07. Mustafa Özarslan - Derdin Yarden midir 08. Mustafa Özarslan - Hazan İle Geçti Şu Benim Ömrüm 09. Mustafa Özarslan - Beyhude 10. Mustafa Özarslan - Tunceli Turna Semahı 11. Mustafa Özarslan - Kırıntı (Gümüşhane) Türküsü 12. Mustafa Özarslan - Odam Dört Köşe 13. Mustafa Özarslan - Kışı Bitmez Şu Ömrümün 14. Mustafa Özarslan - Ölüm Girdi Araya 15. Mustafa Özarslan - Esmem 16. Mustafa Özarslan - Bozatlı Hızır (2)
[2008] Birlikte Türküler Söylüyoruz (Albüm) Flac +
01. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Benim Gibi Günahkara 02. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Ey Benim Nazlı Cananım 03. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Kirpikleri Ok Eyle 04. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Karadır Dağlar 05. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Senden Oldu 06. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Kör Kader 07. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Yaralı 08. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Gücenme Ey Softa 09. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Kırıntı Türküsü 10. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Guley 11. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Çare Ne 12. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Yine Gam Yükünün Tüccarı Geldi 13. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Halaylar 14. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Narina Hey Nar 15. Sabahat Akkiraz & Mustafa Özarslan - Sabah Güneşi Doğmuş
[2013] Mustafa Özarslan - Şem (Albüm) Flac +
01. Mustafa Özarslan - Sözlerimin Kıyısından 02. Mustafa Özarslan - Gözlerin 03. Mustafa Özarslan - Derdim Çoktur 04. Mustafa Özarslan - Göçem Felek 05. Mustafa Özarslan - Siyah Zülfün 06. Mustafa Özarslan - Son Bakış 07. Mustafa Özarslan - Yaralı 08. Mustafa Özarslan - Hey Onbeşli 09. Mustafa Özarslan - Yar Nere Gidem 10. Mustafa Özarslan - Tokat Semahı 11. Mustafa Özarslan - La İlahe İllallah 12. Mustafa Özarslan - Gece Rüyada Sohbetin 13. Mustafa Özarslan - Yığınki'nin Dört Etrafı 14. Mustafa Özarslan - Suda Bir Akmak Bellemiş (U.H.) 15. Halaylar - Harman Yolu - Tarlayı Bellediler - Defteri Var Deriden - Dama Vurdum Bir Depik
[2018] Mustafa Özarslan - Sındırın Kızlar & Lemişo (Single) Flac
01. Birsen Kavut, Mustafa Özarslan - Sındırın Kızlar & Lemişo
[2021] Mustafa Özarslan - Har (Albüm) Flac
01. Gule 02. Bilmedim Mi 03. Sır Idi Ali 04. Benim Gibi 05. Sunam Ordamıdır Dağlar 06. Kerbela Mersiyesi 07. Ömrüm 08. Yabancı (Feat.Güler Duman) 09. Gel Ey Gönül 10. Vay Deli 11. Derdimi Sormayın 12. Sevirem Seni 13. Halay - Eyvana Serdim - Hızmalım 14. Halay - Lil Lil Li-Hatun