[1987] Muhittin Seçen - Şarkılar Senin İçin (Albüm)
01. Muhittin Seçen - Yenilme Gururuna 02. Muhittin Seçen - Allah Vergisi 03. Muhittin Seçen - Resim 04. Muhittin Seçen - Şarkılar Senin İçin 05. Muhittin Seçen - Sen Bir Avcı 06. Muhittin Seçen - Ne Diye Arayıp Sorayım Seni 07. Muhittin Seçen - Erkek Sözü 08. Muhittin Seçen - Bir Tanem 09. Muhittin Seçen - Bu Öykü Kalır 10. Muhittin Seçen - Ateş Olsan Ne Olur 11. Muhittin Seçen - Mutlu Mu Şimdi 12. Muhittin Seçen - Kandırma Beni 13. Muhittin Seçen - Sevildiğini Bil
Mp3 indir, Müzik indir, Şarkı indir, Şarkıları, Müzikleri, Albümleri, Diskografi [1992] Muhittin Seçen - Ne Olmuş Sana (Albüm)
01. Muhittin Seçen - Bir Fincan Kahve Olsan 02. Muhittin Seçen - Yanına Bırakırmıyım 03. Muhittin Seçen - Doymak İstiyorum 04. Muhittin Seçen - Ne Olmuş Sana 05. Muhittin Seçen - Ne Faydası Var 06. Muhittin Seçen - Söför 07. Muhittin Seçen - Ayşem (Vefasız Alem) 08. Muhittin Seçen - O Sen Değilsin 09. Muhittin Seçen - Ceza 10. Muhittin Seçen - Yuruyorum Sokaklarda (Bir Kadeh Daha Ver) 11. Muhittin Seçen - Aşka Tövbeler Olsun 12. Muhittin Seçen - Aşkın Kanunu Olurmu