[1983] Malatyalı İbrahim - Yıl Dönümü (Albüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Tesadüf.flac 02. Malatyalı İbrahim - Yıl Dönümü.flac 03. Malatyalı İbrahim - Ayrılık Zamanı.flac 04. Malatyalı İbrahim - Sürüneceksin.flac 05. Malatyalı İbrahim - Sevmeden Seven Yarim.flac 06. Malatyalı İbrahim - Yalnızlık Bahtım Oldu.flac 07. Malatyalı İbrahim - Unuttum Sanma Sakın.flac 08. Malatyalı İbrahim - Sevmek de Varmış.flac 09. Malatyalı İbrahim - Dünya Hali.flac 10. Malatyalı İbrahim - Yokluğuna Alışamadım.flac 11. Malatyalı İbrahim - Kör Düğüm.flac 12. Malatyalı İbrahim - Gazla Şöför.flac
[1983] Malatyalı İbrahim - Acı Kader (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Acı Kader 02. Malatyali İbrahim - Sevda Güzeli 03. Malatyalı İbrahim - Kalbim Ferman Yazmış 04. Malatyalı İbrahim - Gelyine Barışalım 05. Malatyalı İbrahim - Ben Seni Gizli Sevdim 06. Malatyalı İbrahim - Uzakta Olsanda Özlerim 07. Malatyalı İbrahim - Sanmaki Seveceğim 08. Malatyalı İbrahim - Sevmek Sevilmek Olmasa 09. Malatyalı İbrahim - Kimsesiz Biçareyim 10. Malatyalı İbrahim - Bir Mumdur İki Mumdur 11. Malatyalı İbrahim - Basimi Alıp Gitsem Nereye 11. Malatyalı İbrahim - Böyle Miydi Sözün Bana 12. Malatyalı İbrahim - Gitme Bacım Almanyaya 13. Malatyalı İbrahim - Sende Derde Düşersin
[1983] Malatyalı İbrahim - Benide Terkettiler (Albüm)
Malatyalı İbrahim - Beklediğim Yetmiyor Mu.mp3 Malatyalı İbrahim - Benide Terkettiler.mp3 Malatyalı İbrahim - Boşver Yarını.mp3 Malatyalı İbrahim - Dön Gel.mp3 Malatyalı İbrahim - Dur Bir Haber Versene.mp3 Malatyalı İbrahim - Enstrumantel.mp3 Malatyalı İbrahim - Güzelliğin Gözümde Değil (U.H).mp3 Malatyalı İbrahim - Kalpsiz Selda.mp3 Malatyalı İbrahim - Özledim Seni.mp3 Malatyalı İbrahim - Unutmama İmkan Yok.mp3 Malatyalı İbrahim - Yıllardan Sonra.mp3
[1984] Malatyalı İbrahim - Hayatımın Kadını (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Hayatımın Kadını 02. Malatyalı İbrahim - Seven Bilir 03. Malatyalı İbrahim - Sana Olan Hasretim 04. Malatyalı İbrahim - Tertemiz Aşkımız 05. Malatyalı İbrahim - Zalim Sevgilim 06. Malatyalı İbrahim - Aşkım Ve Sen 07. Malatyalı İbrahim - Bende Öğrendim 08. Malatyalı İbrahim - Sefalet Ve Yokluk 09. Malatyalı İbrahim - Efkarlıyım Bu Gece 10. Malatyalı İbrahim - Arıyorum Eski Günlerimizi
[1985] Malatyalı İbrahim - Aşk Yarası (Albüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Aşk Yarası.flac 02. Malatyalı İbrahim - Bal Köpüğü Gözlerin.flac 03. Malatyalı İbrahim - Kulun Olurum.flac 04. Malatyalı İbrahim - Bana Kendini Anlat.flac 05. Malatyalı İbrahim - Çare Arıyorum.flac 06. Malatyalı İbrahim - İstanbul Sokakları.flac 07. Malatyalı İbrahim - Kanadı Kırık Kuşum.flac 08. Malatyalı İbrahim - Al Benide Yanına.flac 09. Malatyalı İbrahim - Çektiğim Acı Yeter.flac 10. Malatyalı İbrahim - Gönlüm Sana Vurgun.flac 11. Malatyalı İbrahim - Pötürgeli Yarim.flac 12. Malatyalı İbrahim - Dama Çıkma / Yeşil Ördek.flac 13. Malatyalı İbrahim - Saçımın Akına Bakma.flac 14. Malatyalı İbrahim - Ara Leyli.flac
[1987] Malatyalı İbrahim - Ayrılık Kaderimiz (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Damlayım Ben Damlayım 02. Malatyalı İbrahim - Tatlı Sarışın 03. Malatyalı İbrahim - O Benim İşte 04. Malatyalı İbrahim - Resmin Hatıra Kaldı 05. Malatyalı İbrahim - Mahşere Kadar 06. Malatyalı İbrahim - Eller Aldı 07. Malatyalı İbrahim - Suçlu Kalbimdir 08. Malatyalı İbrahim - Düşünmediğim Gün Olmaz 09. Malatyalı İbrahim - Ayrılık Kaderimiz 10. Malatyalı İbrahim - Çocukluk Sevgilim 11. Malatyalı İbrahim - Bayram Ederim
[1987] Malatyalı İbrahim - Havalısın Havalı (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Günah 02. Malatyalı İbrahim - Havalısın Havalı 03. Malatyalı İbrahim - Bana Ne 04. Malatyalı İbrahim - Çek Elini Ellerimden 05. Malatyalı İbrahim - Bulursun 06. Malatyalı İbrahim - Yandın Yandım 07. Malatyalı İbrahim - Ümitlerimi Aldı Götürdü 08. Malatyalı İbrahim - Hadi Gel Sevme 09. Malatyalı İbrahim - Çok Çektim Elinden 10. Malatyalı İbrahim - Sev Dedin Sevmedim Mi 11. Malatyalı İbrahim - Baharmısın 12. Malatyalı İbrahim - Değer Be Arkadaşım
[1988] Malatyalı İbrahim - Saray Burnunda Aşk / Güzel Hemşire (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Emret Canım Vereyim 02. Malatyalı İbrahim - Kolay Değil Unutmak 03. Malatyalı İbrahim - Güzel Hemşire 04. Malatyalı İbrahim - Gitme Yalvarırım 05. Malatyalı İbrahim - Gözlerin Işıl Işıl 06. Malatyalı İbrahim - Saray Burnunda Aşk 07. Malatyalı İbrahim - Öp Beni Yanaklarımdan 08. Malatyalı İbrahim - Şans Ne Gezer 09. Malatyalı İbrahim - Bir Sevgilim Yok 10. Malatyalı İbrahim - Yanar İnşallah 11. Malatyalı İbrahim - Dargınmısın 12. Malatyalı İbrahim - Seven Terketmez
[1989] Malatyalı İbrahim - Mevsimler Kıskanır Güzelliğini (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Bir Sadaka Ver 02. Malatyalı İbrahim - Gitti Çok Uzaklara 03. Malatyalı İbrahim - O Ne Güzel Günlerdi 04. Malatyalı İbrahim - Öldür Beni 05. Malatyalı İbrahim - Zalimsin Kader 06. Malatyalı İbrahim - Mutluyum Sanılıyor 07. Malatyalı İbrahim - Adın Sevgilim Olsun 08. Malatyalı İbrahim - Yalan Oldu 09. Malatyalı İbrahim - Mevsimler Kıskanır Güzelliğini 10. Malatyalı İbrahim - Barışalım Sevgilim 11. Malatyalı İbrahim - Senin Haberin Var Mı 12. Malatyalı İbrahim - Gözümde Tütüyorsun
[1990] Malatyalı İbrahim - Bacım Ol Bundan Sonra (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Açtım Sana Kollarımı 02. Malatyalı İbrahim - Bacım Ol Bundan Sonra 03. Malatyalı İbrahim - Parayla Saadet Olmaz 04. Malatyalı İbrahim - Yazıklar Olsun 05. Malatyalı İbrahim - Ayrıldı Yollarımız 06. Malatyalı İbrahim - Kadehdeki Dudak İzi 07. Malatyalı İbrahim - Sen Evlisin Ben Evli 08. Malatyalı İbrahim - Senden Vazgeçmedim 09. Malatyalı İbrahim - Sevinçlerle Gel 10. Malatyalı İbrahim - Sevip Koklayacağım 11. Malatyalı İbrahim - Üzgünüm 12. Malatyalı İbrahim - Yuvam mı Var
[1990] Malatyalı İbrahim - Mühim Olan Aşkımız (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Ona Buna Bakma 02. Malatyalı İbrahim - Mühim Olan Aşkımız 03. Malatyalı İbrahim - Affet Ne Olur 04. Malatyalı İbrahim - Acıyorum İkimize 05. Malatyalı İbrahim - Suç Sayıldı Sevmemiz 06. Malatyalı İbrahim - Bilmiyordum Bana Döneceğini 07. Malatyalı İbrahim - Öksüz Kaldım Neredesin 08. Malatyalı İbrahim - Düğün Bitti 09. Malatyalı İbrahim - Gözden Irak Olunca 10. Malatyalı İbrahim - Bu Aşkın Suçlusu Sensin 11. Malatyalı İbrahim - Aman Yarabbim 12. Malatyalı İbrahim - Aşığım Deli Gibi
[1991] Malatyalı İbrahim - Aşkımız Bitmeyecek (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Saray Burnunda Ayrıldık 02. Malatyalı İbrahim - Bizi Ancak Ölüm Ayırır 03. Malatyalı İbrahim - Hıçkırık 04. Malatyalı İbrahim - Şeker Baldan Tatlısın 05. Malatyalı İbrahim - Bak Karşımda Ağlıyorsun 06. Malatyalı İbrahim - Askerim 07. Malatyalı İbrahim - Ne Deyim 08. Malatyalı İbrahim - Aşkımız Bitmeyecek 09. Malatyalı İbrahim - Çingene 10. Malatyalı İbrahim - Alacağın Olsun Senin 11. Malatyalı İbrahim - Bir Aşk İçin Ölünürmü 12. Malatyalı İbrahim - Yıllar Saçlarına Aklar Düşürüdü
[1992] Malatyalı İbrahim - Hatırla Bir Gün (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Hatırla Bir Gün 02. Malatyalı İbrahim - Kavuşuruz Diye Bekleyeceğim 03. Malatyalı İbrahim - Veda Zamanı 04. Malatyalı İbrahim - Bir Gece Vaktinde 05. Malatyalı İbrahim - Geceler Yarim Oldu 06. Malatyalı İbrahim - Eski Bir Dost 07. Malatyalı İbrahim - Eski Köye Yeni Adet 08. Malatyalı İbrahim - Bir Sınıfta Okurken 09. Malatyalı İbrahim - Yalnızlığın Acısı 10. Malatyalı İbrahim - Bir Düzenim Olmadı 11. Malatyalı İbrahim - Kırtma Sakın Resmimi 12. Malatyalı İbrahim - Uzadı Geceler
[1993] Malatyalı İbrahim - Aşığım Öğretmene (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Aşığım Öğretmene 02. Malatyalı İbrahim - Vefasız Çıktım 03. Malatyalı İbrahim - Gariban Sevgilim 04. Malatyalı İbrahim - Artık Arama Beni 05. Malatyalı İbrahim - Ağladım Bekar Odamda 06. Malatyalı İbrahim - Çıtı Pıtı Sevgilim 07. Malatyalı İbrahim - İkimiz De Çıldırmışız 08. Malatyalı İbrahim - Anladım Sensiz Olmaz 09. Malatyalı İbrahim - Notası Yarım Şiir 10. Malatyalı İbrahim - Benden Sana Zarar Gelmez 11. Malatyalı İbrahim - Hani Ayrılmak Yoktu
[1994] Malatyalı İbrahim - Senden Ayrı Yaşayamam (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Hayatımı Sen Mahvettin 02. Malatyalı İbrahim - Kaç Kez Oldu Ayrıldık 03. Malatyalı İbrahim - Felek Düzenimi Bozdu 04. Malatyalı İbrahim - Dönme Bana Sevgilim 05. Malatyalı İbrahim - Kader Böyle İstedi 06. Malatyalı İbrahim - Yarın Başka Bir Gündür 07. Malatyalı İbrahim - Elleri Cebinde 08. Malatyalı İbrahim - Aşkımız Bitti 09. Malatyalı İbrahim - Çaresiz Kul Değilim 10. Malatyalı İbrahim - Ağlıyorum Garip Garip
[1995] Malatyalı İbrahim - Vicdanın Rahat mı (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Vicdanın Rahat mı 02. Malatyalı İbrahim - Yalanın Batsın 03. Malatyalı İbrahim - Bugünüm Dünden Beter 04. Malatyalı İbrahim - Delikanlı Gibi 05. Malatyalı İbrahim - Dilimde Dua Gözümde Yaşsın 06. Malatyalı İbrahim - Kötü Günde Terkettim 07. Malatyalı İbrahim - Karar Verdim İçmemeğe 08. Malatyalı İbrahim - Unutursun Diye 09. Malatyalı İbrahim - Dokunsalar Ağlayacağım
[1996] Malatyalı İbrahim - Yıkma Dünyamı (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Yanımda Kal.MP3 02. Malatyalı İbrahim - Yarim Senden Ayrılalı.MP3 03. Malatyalı İbrahim - Yìkma Dünyamì.MP3 04. Malatyalı İbrahim - Kıymetini Bilemedim.MP3 05. Malatyalı İbrahim - Doldur İçeyim.MP3 06. Malatyalı İbrahim - Asla Dolmayacak Yerin.MP3 07. Malatyalı İbrahim - Ahu Gözlüm.MP3 08. Malatyalı İbrahim - Kahpesin Felek.MP3 09. Malatyalı İbrahim - Nazar Değdi Nazar.MP3 10. Malatyalı İbrahim - Yeminimi Bozmadım.MP3 11. Malatyalı İbrahim - Acı Gurbet.MP3 12. Malatyalı İbrahim - Ah Kìzlar.MP3
[1996] Malatyalı İbrahim - Klasikler 1 (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Saraya Burnunda Aşk 02. Malatyalı İbrahim - Öp Beni 03. Malatyalı İbrahim - Elleri Cebinde 04. Malatyalı İbrahim - Havalısın Havalı 05. Malatyalı İbrahim - Geceler Yarim Oldu 06. Malatyalı İbrahim - Parayla Saadet Olmaz 07. Malatyalı İbrahim - Açtım Sana Ellerimi 08. Malatyalı İbrahim - Yıllar Saçlarıma Aklar 09. Malatyalı İbrahim - Düğün Bitti 10. Malatyalı İbrahim - Yalnızlığın Acısını 11. Malatyalı İbrahim - Eller Aldı
[1997] Malatyalı İbrahim - Mazideki Günler (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Yalnız Kalmak istiyorum 02. Malatyalı İbrahim - Otuzyedi Yıl 03. Malatyalı İbrahim - Gör Beni 04. Malatyalı İbrahim - Polatın Yolları 05. Malatyalı İbrahim - Cemo 06. Malatyalı İbrahim - Bu Ayrılık Neyin Nesi 07. Malatyalı İbrahim - Mazideki Günler 08. Malatyalı İbrahim - Zalimler Çıktı 09. Malatyalı İbrahim - Bu Aşk Bitemez 10. Malatyalı İbrahim - Girme Günahıma 11. Malatyalı İbrahim - Felek Oyun etti
[1998] Malatyalı İbrahim - Sana Yanlış Yaparsam Çek Silahı Vur Beni (Albüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Sana Yanlış Yaparsam Çek Silahı Vur Beni.flac 02. Malatyalı İbrahim - Söyletene Bak.flac 03. Malatyalı İbrahim - Vurulmuşum.flac 04. Malatyalı İbrahim - Ağardı Saçlarım.flac 05. Malatyalı İbrahim - Seni Nasıl Kaybettim.flac 06. Malatyalı İbrahim - Ölürüm Yollarına.flac 07. Malatyalı İbrahim - Uy Le Gelin.flac 08. Malatyalı İbrahim - Kırdı Sözlerin.flac 09. Malatyalı İbrahim - Soyka Gönlüm (Uzun Hava).flac 10. Malatyalı İbrahim - Bırak Aksın Gözyaşımı.flac 11. Malatyalı İbrahim - Ne Fayda Dost.flac 12. Malatyalı İbrahim - Güzel Kızlar Oynasın.flac
[2000] Malatyalı İbrahim - Biz Böylemi Olacaktık (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Dertler Bìrakmaz Yakamì.mp3 02. Malatyalı İbrahim - Sana Dönmeyeceğim.mp3 03. Malatyalı İbrahim - Gün Belli (El Kapìsì).mp3 04. Malatyalı İbrahim - Biz Boyle Mi Olacaktìk.mp3 05. Malatyalı İbrahim - Yanasìn Yarim.mp3 06. Malatyalı İbrahim - Allah'a Ismarladìk.mp3 07. Malatyalı İbrahim - Tanìyamadìm.mp3 08. Malatyalı İbrahim - Gözüm Görmesin.mp3 09. Malatyalı İbrahim - Yar Beni Sar Beni.mp3 10. Malatyalı İbrahim - Boydah Kìzlar Yomusum.mp3
[2004] Malatyalı İbrahim - Saçlarından Bir Tel Yolla (Allbüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Saçlarından Bir Tel Yolla.flac 02. Malatyalı İbrahim - Razıydım.flac 03. Malatyalı İbrahim - Ağlaya Ağlaya (U.H).flac 04. Malatyalı İbrahim - Di Gel Nerdesin.flac 05. Malatyalı İbrahim - İsyanım Var.flac 06. Malatyalı İbrahim - Çeke Çeke Hal Kalmadı.flac 07. Malatyalı İbrahim - Ayrılık Yaktı Yüreğimi.flac 08. Malatyalı İbrahim - Şerefsiz.flac 09. Malatyalı İbrahim - Vurulmuşum Ben Sana.flac 10. Malatyalı İbrahim - Sevemedim Kimseyi.flac 11. Malatyalı İbrahim - Hal Böyle Kirvem.flac 12. Malatyalı İbrahim - Gözümde Kaldı Mutluluk.flac 13. Malatyalı İbrahim - Yağmur Yağar.flac 14. Malatyalı İbrahim - Yalnız Kaldım Sensiz.flac 15. Malatyalı İbrahim - Tövbe Ettim Aşka.flac
[2007] Malatyalı İbrahim - Güle Güle Git (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Güle Güle Git 02. Malatyalı İbrahim - Seni Benden Başka Sevenler Olmuş 03. Malatyalı İbrahim - Unutmak Mümkün Değil 04. Malatyalı İbrahim - Bugün Gelmezsen Gelme 05. Malatyalı İbrahim - Sana Benzer Kızım Var 06. Malatyalı İbrahim - Yıllar Sonra 07. Malatyalı İbrahim - Geçinemedik 08. Malatyalı İbrahim - Usandım Yar 09. Malatyalı İbrahim - Ayrıldık İşte 10. Malatyalı İbrahim - Fatsa Ünye 11. Malatyalı İbrahim - Sensizlik Ölümden Beter 12. Malatyalı İbrahim - Sabahlar Olmasın 13. Malatyalı İbrahim - Korkuyorum Sevgilim 14. Malatyalı İbrahim - Kurtulamam Kader (UH) 15. Malatyalı İbrahim - Narino Yarim
[2010] Malatyalı İbrahim - Senden Başka Sevmem (Albüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Beş Paralık Adammışsın.flac 02. Malatyalı İbrahim - Senden Başka Sevmem.flac 03. Malatyalı İbrahim - Şimdiki Aşklar.flac 04. Malatyalı İbrahim - Yar Yanımda Olaydı.flac 05. Malatyalı İbrahim - Çirkin İle Zor Olur.flac 06. Malatyalı İbrahim - Sev Beni.flac 07. Malatyalı İbrahim - Pişman Olursun.flac 08. Malatyalı İbrahim - Ayancık Sahilleri.flac 09. Malatyalı İbrahim - Bir Yastıkta Başımız.flac 10. Malatyalı İbrahim - Oy Giresun.flac 11. Malatyalı İbrahim - Issız Gecelerin Garibi.flac 12. Malatyalı İbrahim - Destan Olduk Hekimhan'a.flac 13. Malatyalı İbrahim - Değmezmişsin Sen.flac 14. Malatyalı İbrahim - Sen Mutsuz Ben Mutsuz.flac 15. Malatyalı İbrahim - Karşılıksız Aşka Düştüm.flac 16. Malatyalı İbrahim - Ağlama Sil Gözün.flac 17. Malatyalı İbrahim - Yar Peşime Gel.flac
[2012] Malatyalı İbrahim - Barışmam Artık (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Barışmam Artık 02. Malatyalı İbrahim - Kıskancım Maçoyum 03. Malatyalı İbrahim - Namerdim 04. Malatyalı İbrahim - Çile Çarkı 05. Malatyalı İbrahim - Sevdalım Dön Geri 06. Malatyalı İbrahim - El Dilinde Sevdamız 07. Malatyalı İbrahim - Sincan Ankara 08. Malatyalı İbrahim - Sakın Ayrılalım Deme 09. Malatyalı İbrahim - Git Yoluna 10. Malatyalı İbrahim - Bulamadım İzini 11. Malatyalı İbrahim - Savurdun Külümü 12. Malatyalı İbrahim - Kaysıya Mış Mış Derler 13. Malatyalı İbrahim - Güzel Sevmem Asla 14. Malatyalı İbrahim - Karadenizli Yar Sevdim 15. Malatyalı İbrahim - Yar Malatyalı 16. Malatyalı İbrahim - Harbi Unutun 17. Malatyalı İbrahim - Ayşe
[2013] Malatyalı İbrahim - İlk Göz Ağrımsın (Albüm)
01. Malatyalı İbrahim - Sebepsiz Göz Ağlamaz 02. Malatyalı İbrahim - Sevenlerin Sonu 03. Malatyalı İbrahim - Benim Gibi Terk Edilme 04. Malatyalı İbrahim - Bu Dünya Rüya İmiş 05. Malatyalı İbrahim - Zalimin Kırbacı 06. Malatyalı İbrahim - Ellerin Elimde Kolkola Sarsam 07. Malatyalı İbrahim - İlk Göz Ağrımsın 08. Malatyalı İbrahim - Allah Acısın Bana 09. Malatyalı İbrahim - Aşkın Girdabı
[2015] Malatyalı İbrahim - Seçmeler (Albüm) Flac
01. Malatyalı İbrahim - Adını Dağlara Yazdım 02. Malatyalı İbrahim - Aklını Alırım 03. Malatyalı İbrahim - Aşkım Aşkım 04. Malatyalı İbrahim - Ayrılık Zor Kolay Ölüm 05. Malatyalı İbrahim - Baldız 06. Malatyalı İbrahim - Bebeler 07. Malatyalı İbrahim - Bêçare 08. Malatyalı İbrahim - Beni Hatırlayasın 09. Malatyalı İbrahim - Bundan Sonra 10. Malatyalı İbrahim - Canımdan Bıktım 11. Malatyalı İbrahim - Canın Sağolsun 12. Malatyalı İbrahim - Cevizin Yaprağı Dal Arasında 13. Malatyalı İbrahim - Elden Duyma Yar Benden Duy 14. Malatyalı İbrahim - Gadasını Aldığım 15. Malatyalı İbrahim - Gelirim Demiş 16. Malatyalı İbrahim - Gözüne Dizine Dursun Emeğim 17. Malatyalı İbrahim - Harbi Unuttun 18. Malatyalı İbrahim - Hoşçakal 19. Malatyalı İbrahim - Kimse Seni Benim Gibi Sevdi Mi 20. Malatyalı İbrahim - Le Buke 21. Malatyalı İbrahim - Nesibe 22. Malatyalı İbrahim - Nikah Kıyılırken 23. Malatyalı İbrahim - Sana Yasak Ettim Şu Ankarayı 24. Malatyalı İbrahim - Sen Ölemezsin (Şiir) 25. Malatyalı İbrahim - Senin İçin Ölmem Mi 26. Malatyalı İbrahim - Son Defa Sarılayım Git 27. Malatyalı İbrahim - Şimdi Mi Geldim Aklına 28. Malatyalı İbrahim - Unuttun Beni 29. Malatyalı İbrahim - Usandım Yar 30. Malatyalı İbrahim - Yıkılan Ağacın Gölgesi Olmaz 31. Malatyalı İbrahim - Yozgat Sürmelisi