[2015] Necdet Kaya - Ana Benim Geleceğim Kalmadı (Albüm)
01. Necdet Kaya - Ali'm Küçük El İçinde Seçilmez.mp3 02. Necdet Kaya - Benim Oğlum Turnaydı Göllerde.mp3 03. Necdet Kaya - Yoksa Yavrum Seni Vurdular M'ola.mp3 04. Necdet Kaya - Osman'ın Ağıdı.mp3 05. Necdet Kaya - Çanakkale Derler.mp3 06. Necdet Kaya - Vatan Uğruna.mp3 07. Necdet Kaya - Ana Benim Geleceğim Kalmadı.mp3
[2015] Necdet Kaya - Yar İmiş Meğer (Albüm)
01. Necdet Kaya - Yar İmiş Meğer 02. Necdet Kaya - Kahveyi Kavurular 03. Necdet Kaya - Elleri Pamuk 04. Necdet Kaya - Gine Gam Yükünü 05. Necdet Kaya - Dertli Yoldaş 06. Necdet Kaya - Sılaya Dönme 07. Necdet Kaya - Elmalı 08. Necdet Kaya - Taze Karlar Yağmış Karın Üstüne 09. Necdet Kaya - Şimdiki Kızlar 10. Necdet Kaya - Doğar Yaz Ayları & Bozlak 11. Necdet Kaya - Dertli yoldaş (Remix) [2016] Necdet Kaya - Yetmez mi Gönül (Single) Flac
01. Necdet Kaya - Yetmez mi Gönül [2017] Necdet Kaya - Kopardılar Dallarımı (Full Albüm) / Flac
01. Necdet Kaya - Suya Gider Allı Gelin 02. Necdet Kaya - Yare Gidin Turnalar 03. Necdet Kaya - Gımıldan 04. Necdet Kaya - Kendisi Lazım 05. Necdet Kaya - Yarim Senden Ayrılalı 06. Necdet Kaya - Merdivenim Kırk Ayak 07. Necdet Kaya - Kara Kız 08. Necdet Kaya - Çaya İndim Taşı Yok 09. Necdet Kaya - Değirmene Taş Koydum 10. Necdet Kaya - Kopardılar Dallarımı 11. Necdet Kaya - Al Yazma Zeybeği (Çay Benim Çeşme Benim)
[2017] Necdet Kaya - Yanık Türküler (Full Albüm) / Flac
01. Necdet Kaya - Bahçada Yeşil Çınar 02. Necdet Kaya - Karadır Kaşların Ferman Yazdırır 03. Necdet Kaya - Ayağında Kundura 04. Necdet Kaya - Al Fadimem 05. Necdet Kaya - İşte Gidiyorum Çeşm-i Siyahım 06. Necdet Kaya - Bir Dost Bir Post Yeter Bana 07. Necdet Kaya - Koyverdin Gittin Beni (Gelevera Deresi) 08. Necdet Kaya - Nem Kaldı 09. Necdet Kaya - Bağlandı Yollarım 10. Necdet Kaya - Bitlis'te Beş Minare 11. Necdet Kaya - Beyaz Giyme Toz Olur 12. Necdet Kaya - Bu Dünyayı Kuran Mimar 13. Necdet Kaya - Anlatmam Derdimi Dertsiz İnsana 14. Necdet Kaya - Sabahın Seherinde Ötüyor Kuşlar 15. Necdet Kaya - Bir Ay Doğar 16. Necdet Kaya - Yayılsın Aleme Şanın Sevdiğim [2018] Necdet Kaya - Sensiz Yapamam (Single) Flac
01. Necdet Kaya - Sensiz Yapamam [2018] Necdet Kaya - Çanakkale'nin Söylenmemiş Türküleri (Albüm) Flac
01. Necdet Kaya - Ali'm Küçük.flac 02. Necdet Kaya - Benim Oğlum Turnaydı Göllerde.flac 03. Necdet Kaya - Yoksa Yavrum Seni Vurdular M'ola.flac 04. Necdet Kaya - Osman'ın Ağıdı.flac 05. Necdet Kaya - Çanakkale Derler.flac 06. Necdet Kaya - Vatan Uğruna.flac 07. Necdet Kaya - Ana Benim Geleceğim Kalmadı.flac [2019] Necdet Kaya - Senden Ayrı (Albüm) Flac