[1991] Ozanların Diliyle Hacı Bektaş-ı Veli, Vol. 1 (Albüm) Flac
01. Edibe Sulari - Ilim Bektaşi Velidir 02. Ali Kızıltuğ - Sor Hacı Bektaş 03. Deste Günaydın - Fadime Ana Semahı 04. Mürtaza Yalçın - Ben Sana Geldim 05. Gülizar Akkuş - Çağrışa Çağrışa Pire Gidelim 06. Mehmet İpek - Türk Dilinin Rehberidir 07. Ali Kızıltuğ - Gel Hacı Bektaş 08. Deste Günaydın - Abdal Musa 09. Ali Cemal - Pirimiz Vardır 10. Gülizar Akkuş - Kerem Eyle 11. Mürtaza Yalçın - Haklının Dilidir Hacı Bektaş 12. Nilüfer Akbal - Şahı Merdanım
[1992] Ozanların Diliyle Hacı Bektaş-ı Veli, Vol. 2 (Albüm) Flac
01. Nurgül Ateş - Keramet Baştadır 02. Cem Yıldız - Abdal Musa 03. Erensoy Akkaya - Kainatın Aynasıyım 04. Nurgül Ateş - Urfa Semahı 05. Cem Yıldız - Güzel Aşık 06. Nurgül Ateş - Battal Gazi 07. Erensoy Akkaya - Duaz-ı İmam 08. Cem Yıldız - Üryan Geldim 09. Nurgül Ateş - Bütün İnsanlardan Arzumuz Vardır 10. Nurgül Ateş - Aşık Olan Masuğunun Aşkından 11. Erensoy Akkaya - Oniki İmam
[1994] Ozanların Diliyle Hacı Bektaş-ı Veli, Vol. 3 (Albüm) Flac
01. Aşık Ali Nurşani - Erenler Şahdan Gelir 02. Cemile Sönmez - Cem Zamanı 03. Zeynel Aba - Dilli Turnam 04. İlda Top - Ne Bilir 05. Engin Nursani - Unutmadım Ki 06. Gönül Maraşlı - Hey Dost 07. Aşık Meftuni - Allah Muhammed Aşkına 08. Ali İhsan Tepe - Unutulanlar Var 09. Gönül Maraşlı - Medet 10. Aşık Ali Nurşani - Zamanı Geldi 11. Cemile Sönmez - Hak Divanı 12. Zeynel Aba - Piro Can 13. Beysülen - Be Hey Dünya
[1995] Ozanların Diliyle Hacı Bektaş-ı Veli, Vol. 4 (Albüm) Flac
01. Deste Günaydın - İlim Bektaşi Velidir 02. Gülizar Akkuş - Şahı Merdanım 03. Aşık Kadir - Tövbe İnanmam 04. Gülizar Akkuş - Şahı Merdan Bulunmaz 05. İsmail Polat - Hacı Bektaş 06. Deste Günaydın - Hakikat Gizli Bir Sırdır 07. Edibe Sulari - Duaz-ı İmam 08. Edibe Sulari - Bunca Olan Emeğimi 09. Edibe Sulari - Bir Ana Kaybettim 10. Edibe Sulari - Herk Eden Oğlan 11. Edibe Sulari - Yavrusunu Yitirmiş 12. Edibe Sulari - Leyli Leyli