Yenialbum | Data: Суббота, 22.02.2014, 19:50 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Sanatçı: Osman Yağmurdereli Albüm: Tüm Albümleri Diskografi Yıl: Tüm Yıllar Tür: Türkçe - Pop Format: MP3 192 Kbps 44100 KHz Parça Sayı: 33 Dosya Boyutu: 176.75 MB
[1992] Osman Yağmurdereli - Sarışın
Osman Yağmurdereli - Başımın Tatlı Belası.mp3 Osman Yağmurdereli - Bitsin Bu Ayrılık.mp3 Osman Yağmurdereli - Gün Oldu.mp3 Osman Yağmurdereli - İki Gözüm İki Çeşme.mp3 Osman Yağmurdereli - Sarışın.mp3 Osman Yağmurdereli - Sensiz Biçareyim.mp3 Osman Yağmurdereli - Sev Beni.mp3 Osman Yağmurdereli - Söyle Haydi Söyle.mp3 Osman Yağmurdereli - Yarına Allah Kerim.mp3 Osman Yağmurdereli - Yeniden Doğdum.mp3
[2009] Osman Yağmurdereli - Elveda Derken
01. Osman Yağmurdereli - Sarışın.mp3 02. Osman Yağmurdereli - Yarına Allah Kerim.mp3 03. Osman Yağmurdereli - Sev Beni.mp3 04. Osman Yağmurdereli - Bitsin Bu Ayrılık.mp3 05. Osman Yağmurdereli - Başımın Tatlı Belası.mp3 06. Osman Yağmurdereli - Söyle Hadi Söyle.mp3 07. Osman Yağmurdereli - Gün Oldu.mp3 08. Osman Yağmurdereli - Yeniden Doğdum.mp3 09. Osman Yağmurdereli - İki Gözüm İki Çeşme.mp3 10. Osman Yağmurdereli - Sensiz Biçareyim.mp3
Osman Yağmurdereli - Nişan Yüzüğü
Osman Yağmurdereli - Ben Sana Aldım.mp3 Osman Yağmurdereli - Çiçekler Ve Çocuklar.mp3 Osman Yağmurdereli - Gülüm Benim.mp3 Osman Yağmurdereli - Kadehi Şişeyi Kırarım (Ens).mp3 Osman Yağmurdereli - Kumrulara Sordum.mp3 Osman Yağmurdereli - Melek Yüzlüm.mp3 Osman Yağmurdereli - Nazlı Yarim.mp3 Osman Yağmurdereli - Nerelerdeydin.mp3 Osman Yağmurdereli - Nışan Yüzüğü.mp3 Osman Yağmurdereli - Sevemem Artık.mp3 Osman Yağmurdereli - Seven Ne Yapmaz.mp3 Osman Yağmurdereli - Tanir Gibiyim.mp3 Osman Yağmurdereli - Yavaş Yavaş.mp3
. DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Hitfile.net
|
|
|
|