Oğuz Berkay Fidan - Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Пятница, 09.05.2014, 01:37 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2014] Oğuz Berkay Fidan - Beni Ellerden Sayma (Albüm) Flac
01. Oğuz Berkay Fidan - Beni Ellerden Sayma 02. Oğuz Berkay Fidan - Beni Ellerden Sayma (Playback Versiyonu) 03. Oğuz Berkay Fidan - Olmuyor (feat. Murat Boz) 04. Oğuz Berkay Fidan - Olmuyor (Playback Versiyonu) 05. Oğuz Berkay Fidan - Annem Günün Kutlu Olsun
[2019] Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı (Albüm) Hi-Res Flac
01. Oğuz Berkay Fidan - Burası Yanıyor 02. Oğuz Berkay Fidan - Kırılma Noktası 03. Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 04. Oğuz Berkay Fidan - Kül 05. Oğuz Berkay Fidan - Her Şey Çok Güzel Olacak 06. Oğuz Berkay Fidan - H.y.g 07. Oğuz Berkay Fidan, Elieve Daddy's Girl - Sadece Ol Düşlerimde 08. Oğuz Berkay Fidan, Elieve Daddy's Girl - Sadece Ol Düşlerimde (Karaoke Versiyon)
[2020] Oğuz Berkay Fidan - Anneanneyle Düet (Albüm) Hi-Res
01. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Hastane Önünde İncir Ağacı 02. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Eledim Eledim 03. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Gesi Bağları 04. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Çanakkale Türküsü 05. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Sendeki Kaşlar 06. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Yeşil Ördek 07. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Divane Aşık Gibi 08. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Ordu'nun Dereleri 09. Oğuz Berkay Fidan, Nurten Tınmaz - Yüksek Yüksek Tepelere
[2020] Oğuz Berkay Fidan - Hayaller Rotası (Single) Flac
01. Oğuz Berkay Fidan - Hayaller Rotası 02. Oğuz Berkay Fidan - Hayaller Rotası (Enstrümantal Versiyon)
[2020] Oğuz Berkay Fidan - Seviyorum Hatayı (Single) Hi-Res
01. Oğuz Berkay Fidan - 40 Yıl Hatır 02. Oğuz Berkay Fidan - Seviyorum Hatayı
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
General | Data: Пятница, 20.11.2020, 02:01 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Oğuz Berkay Fidan - Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Albümleri, Diskografi, Flac indir,
|
|
|
|
|