General | Data: Суббота, 21.09.2019, 15:11 | Mesaj # 1 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1996] Özlem Özdil - Uzakların Türküsü (Albüm) Flac
01. Özlem Özdil - Yaralar Beni 02. Özlem Özdil - Uzakların Türküsü 03. Özlem Özdil - Kainatın Aynasıyım 04. Özlem Özdil - Oy Dağlar 05. Özlem Özdil - Kevser Irmağı 06. Özlem Özdil - Güleycan 07. Özlem Özdil - Yine Dost Yaralanmış 08. Özlem Özdil - Hey Canlar 09. Özlem Özdil - Tabip Sen Sorma 10. Özlem Özdil - Deryanın İçinde 11. Özlem Özdil - Halay 12. Özlem Özdil - Mey Doğaçlama
[1998] Özlem Özdil - Yürü Be Haydar (Albüm) Flac +
01. Özlem Özdil - Yürü Be Haydar 02. Özlem Özdil - Hele Yar 03. Özlem Özdil - Sarı Gelin 04. Özlem Özdil - Giyin Alları Yarim 05. Özlem Özdil - Çekme Halay Başını 06. Özlem Özdil - Deli Gönül 07. Özlem Özdil - Dinle Sözüm 08. Özlem Özdil - Munzur 09. Özlem Özdil - Fırat Suyu 10. Özlem Özdil - Anaya Ağıt 11. Özlem Özdil - Ak Göğsünde 12. Özlem Özdil - Karahisar Kalesi
[2000] Özlem Özdil - Gönlüm Dağlarda (Albüm) Flac
01. Özlem Özdil - Gönlüm Dağlarda 02. Özlem Özdil - Küskün Yollar 03. Özlem Özdil - Oy Dağlar (Halay) 04. Özlem Özdil - Medet Ya Ali 05. Özlem Özdil - Tutuldu Yollarımız 06. Özlem Özdil - İnsan Okudum 07. Özlem Özdil - Koç Köroğlu 08. Özlem Özdil - Yol Gerek Bana 09. Özlem Özdil - Mapus Damları 10. Özlem Özdil - Gül Düşer Gülün Üstüne 11. Özlem Özdil - Dağlar Bizim Dağlarımız 12. Özlem Özdil - Kaval Doğaçlama
[2004] Özlem Özdil - Zamansız Yağmur (Albüm) Flac
01. Özlem Özdil - Zamansız Yağmur 02. Özlem Özdil - Sürgün 03. Özlem Özdil - Bağlamam Var Boyalı 04. Özlem Özdil - Ben Mi İstedim 05. Özlem Özdil - Gözlerin Eladır Yar 06. Özlem Özdil - Anadolu 07. Özlem Özdil - Dinleyin Turnalar 08. Özlem Özdil - Emeğimsin 09. Özlem Özdil - Gelinin Türküsü 10. Özlem Özdil - Dağlar Duman 11. Özlem Özdil - Namerdin Tokatı
[2006] Özlem Özdil - Yollarına Kar Mı Yağdı (Albüm) Flac +
01. Özlem Özdil, Güler Duman - Nazlı Nazlı (Yollarına Kar Mı Yağdı) 02. Özlem Özdil, Güler Duman - Ah Edip Çırpınan 03. Özlem Özdil, Güler Duman - Bir Olursak Hür Oluruz 04. Özlem Özdil, Güler Duman - Kış Yaşadım Yaza Ayan 05. Özlem Özdil, Güler Duman - Çeke Çeke Ben Bu Dertten Ölürüm 06. Özlem Özdil, Güler Duman - Oğul Ne Haber 07. Özlem Özdil, Güler Duman - Üzülme Yarim 08. Özlem Özdil, Güler Duman - Cihanı Aleme Kör Gözle Bakma 09. Özlem Özdil, Güler Duman - Yardan Ayrılmaz 10. Özlem Özdil, Güler Duman - Demedim Mi Gönül Sana 11. Özlem Özdil, Güler Duman - Zalım 12. Özlem Özdil, Güler Duman - Hani Yaylam
[2012] Özlem Özdil - Hoy Nani (Albüm) Flac
01. Özlem Özdil - Hoy Nani 02. Özlem Özdil - Yol Üstünde Dikili Taş 03. Özlem Özdil - Dere Kenarında Taş Ben Olaydım 04. Özlem Özdil - Bayrama Geldim 05. Özlem Özdil - Yolcuyum Misafir Oldum Bu Hana 06. Özlem Özdil - Menevşe Koymuşlar Gülün Adını 07. Özlem Özdil - Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok 08. Özlem Özdil - Sende Yurdun Kokusu Var
[2015] Özlem Özdil & Çetin - Candan İleri (Single) Flac
01.Özlem Özdil & Çetin - Candan İleri
[2019] Özlem Özdil - Tez Gel (Single) Flac
01. Özlem Özdil - Tez Gel
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Hitfile
|
|
|
|