Özhan Eren - Albümleri / Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Четверг, 03.04.2014, 01:13 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2000] Özhan Eren - Güle Yazdım (Albüm)
01. Özhan Eren - Güle Yazdım Adını 02. Özhan Eren - İlle Mavili 03. Özhan Eren - Yalan İmiş 04. Özhan Eren - Gül' Dür, Gül 05. Özhan Eren - Sen Olmayınca 06. Özhan Eren - Üstü Kalsın 07. Özhan Eren - N'etsem N'eylesem 08. Özhan Eren - Annem 09. Özhan Eren - Pencereler 10. Özhan Eren - İlk Mektup 11. Özhan Eren - Kara Tren
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[2001] Özhan Eren - Turnalara Tutun Da Gel (Albüm) Flac
01. Özhan Eren - Turnallara Tutunda Gel 02. Özhan Eren - Sensız Neyleyeyım 03. Özhan Eren - Düş Bu 04. Özhan Eren - Çesmınaz 05. Özhan Eren - Sen Bılemessın 06. Özhan Eren - Gömleğim Beyaz 07. Özhan Eren - Yaz Katıp Yaz 08. Özhan Eren - Olsun Varsın 09. Özhan Eren - Haber Gelmez 10. Özhan Eren - Umudun Olsun Yeter
[1991] Özhan Eren - Selam Olsun (Albüm) [1993] Özhan Eren - Yalan Dünya (Albüm)
[2002] Özhan Eren - Sarıkamış'lı Geçmiş Zaman (Albüm)
01. Özhan Eren - Ey Sehr-i Istanbul 02. Özhan Eren - Haydarpasa'da Ayriliklar 03. Özhan Eren - Anadolu'da Kafkas Yolcuları 04. Özhan Eren - Erzurum Kalesi 05. Özhan Eren - Ilk Adımlar 06. Özhan Eren - Karakista Ilk Bahar 07. Özhan Eren - Sarihüzün & Sarikamis Türküsü 08. Özhan Eren - Geriye Kalan
[2005] Özhan Eren - Kime Sorsam (Albüm) Flac
01. Özhan Eren - Ah Bu Gönlüm 02. Özhan Eren - Boşver 03. Özhan Eren - Unutamam 04. Özhan Eren - Cayamadım 05. Özhan Eren - Sen Gül Dalı, Ben 06. Özhan Eren - Sarıkamış Türküsü 07. Özhan Eren - Yüreğim, Oy ! 08. Özhan Eren - Sor Beni 09. Özhan Eren - Masal (Rüya) 10. Özhan Eren - Son Yaprak 11. Özhan Eren - Sitem Var 12. Özhan Eren - Özlerim
[2008] Özhan Eren - 120 Film Müzikleri (Albüm) Flac
01. Özhan Eren - Jenerik Müziği 02. Özhan Eren - Bir Zamanlar Çocuktuk 03. Özhan Eren - Harp Çocukları 04. Özhan Eren - Barut Kokulu Sevdalar 05. Özhan Eren - Göç Yolları 06. Özhan Eren - Seferberlik...Seferberlik...Seferberlik 07. Özhan Eren - Oyuna Değil, Sefere! 08. Özhan Eren - Harp Bayram Dinlemez.flac 09. Özhan Eren - Hangi Ana 10. Özhan Eren - İsyan 11. Özhan Eren - Helal Olsun...Hepinize 12. Özhan Eren - Mektup.flac 13. Özhan Eren - Veda.flac 14. Özhan Eren - Büyük Yolun Küçük Yolcuları 15. Özhan Eren - Çatışma 16. Özhan Eren - Dönmeyene Ağıt 17. Özhan Eren - Son Umut 18. Özhan Eren - Geceler Kaç Saat 19. Özhan Eren - Bekledik... Hep Bekledik 20. Özhan Eren - Nerde Benim Kuzum 21. Özhan Eren - Nur İçinde Yatsınlar
[2008] Özhan Eren - Gümüş (Albüm) Flac
01. Özhan Eren - Gönül Bu 02. Özhan Eren - Ne Vafasız Yarmışsın 03. Özhan Eren - Göztepede Zaman 04. Özhan Eren - Ey Büt I Nev Eda 05. Özhan Eren - Senin Olsun 06. Özhan Eren - Üsküdarda Beklerim 07. Özhan Eren - Sen Olaydın 08. Özhan Eren - Bursada Zaman 09. Özhan Eren - Ey Aşk 10. Özhan Eren - Istanbul.. Istanbul 11. Özhan Eren - Aşk Masaldır 12. Özhan Eren - Unutamam 13. Özhan Eren - Akşam. Yine Akşam 14. Özhan Eren - Senin Için 15. Özhan Eren - Safranboluda Zaman
[2015] Sarıkamış Destanı (Albüm) Flac
01. Orhan Gencebay - Vatan Sağolsun 02. Recep Ergül - Kara Çekelim Beyaza 03. Zara - Soğanlı Da Yastığın Daş 04. Recep Ergül - Nasıl Horon Edeyim (feat. Selim Bölükbaşı) 05. Özhan Eren - Sarıkamış Üstünde Kar 06. Doğan Özden - Kars Zawem Yi Wered (Kars Harbinin Ağıtı - Çerkesce) 07. Recep Ergül - Soğanlı Kar Borandır 08. Gökhan Güney - Seferberlik Türküsü (Arapça) 09. Recep Ergül - Soğanlı'da Nice Alaylar Dondu 10. Mustafa Tatlıtürk - Avşar Ağıtı 11. İzzet Altınmeşe - Sarıkamış Saza Benzer 12. Recep Ergül - Mızıkalar Çalınıyor 13. Mehtap Demir - Dün Gece Dağları Duman Bürüdü (Endişe) 14. Recep Ergül - Yangınlarda Üşür Sarıkamış'ta 15. Gülseven Medar - Herba Sarıkamı'e (Kürtçe) 16. Recep Ergül - Çopraşıklı Osman (Osman'ın Sarıkamış Ağıdı) 17. Selim Bölükbaşı - Sarıkamış Türküsü (Lazca) 18. Recep Ergül - Başımız Bağlıdır Aziz Kur'an'a 19. Bayar Şahin - Enver Paşa (gürcü Halk Türküsü) 20. Recep Ergül - Bir Hücum Eyledim Sarıkamış'a (Seferberlik Türküsü) 21. Recep Ergül - Uğurlama Türküsü
[2015] Özhan Eren - Son Mektup Film Müzikleri (Albüm) Flac
01. Özhan Eren - Sonsuza Kadar (feat. Yonca Lodi) 02. Ferhat Özgür Kale - Zor Yıllar Başlar 03. Özhan Eren - İstanbul'a Veda 04. Ferhat Özgür Kale - Asla Geçemeyeceksiniz 05. Ferhat Özgür Kale - Limni Üzerinde 06. Ferhat Özgür Kale - Küçük Gazi 07. Ferhat Özgür Kale - Kabus 08. Ferhat Özgür Kale - Şehitlik 09. Özhan Eren - Sevda Başlar 10. Ferhat Özgür Kale - Düşman Kapıda 11. Özhan Eren - Ağıt 12. Özhan Eren - Nusrat 13. Ferhat Özgür Kale - Donanma Gelirken 14. Ferhat Özgür Kale - Saldırı Başlar 15. Ferhat Özgür Kale - Sabredin Çocuklar 16. Ferhat Özgür Kale - Sıra Bizde 17. Ferhat Özgür Kale - Çanakkale Geçilmez 18. Özhan Eren - Gaziler Ve Şehitler İçin 19. Özhan Eren - Son Mektup 20. Ferhat Özgür Kale - İntikam 21. Özhan Eren - Sararmış Satırlar 22. Özhan Eren - Ayrılık (feat. Mina Sovetski) 23. Özhan Eren - Geriye Kalan 24. Özhan Eren - Yıllar Sonra 25. Özhan Eren - Sonsuza Kadar (Enstrümantal Versiyon)
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
|