Yenialbum | Data: Четверг, 15.06.2017, 20:44 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2017] Özge Öz - Anne Sesinden Ninniler (Albüm) Flac
01. Özge Öz - Dandini Dandini Dastana 02. Özge Öz - Fış Fış Kayıkçı 03. Özge Öz - Yaylaların Yoğurdu 04. Özge Öz - Gel Gel Anneciğim 05. Özge Öz - Çamlıbelden Çıktım Yayan 06. Özge Öz - Atem Tutem Men Seni 07. Özge Öz - Bol Soğanlı Börülce 08. Özge Öz - Aktaş Diye Belediğim 09. Özge Öz - Küçük Yavrum 10. Özge Öz - Mis Gibi Uyusun Bebeğim 11. Özge Öz - Sen Bir Güzel Meleksin 12. Özge Öz - Sensin Canım Yazım Kışım 13. Özge Öz - Kovan Kovan Balın Olsun 14. Özge Öz - Ninnilerin Merdanesi 15. Özge Öz - Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor 16. Özge Öz - Yağmur Yağar Sere Serpe
[2018] Özge Öz - Ahenk (Albüm) Flac
01. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Bahçalarda Mor Meni 02. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Gül Kuruttum 03. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Uyanış 04. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Elif Dedim Be Dedim 05. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Çamlığın Başında Tüter Bir Tütün 06. Özge Öz, Erdal Yapıcı - Bu Dünya Bir Pencere
[2018] Özge Öz, Taner Demiralp - Sen Dokun (Single) Flac
01. Özge Öz, Taner Demiralp - Sen Dokun
[2019] Özge Öz - Hanımeli (Albüm) Flac
01. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Kayadan İndim Bugün 02. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Hasretinle Yandı Gönlüm 03. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Kemençe Taksim 04. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Firar 05. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Karyolamın Demiri 06. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Denizde Akşam 07. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Darıldın Mı Cicim Bana 08. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Arda Boylarında 09. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Kimseye Etmem Şikayet 10. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Nihansın Dideden 11. Özge Öz, Burcu Aygider, Neva Cansın Gülses, Kadriye Bozkurt Katıkcı - Evlerinin Önü Yonca
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|