Ruşen Yılmaz - Albümleri / Diskografi (HQ)
| |
Yenialbum | Data: Воскресенье, 26.10.2014, 21:08 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 1 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Derdimi Ummana Döktüm 02. Ruşen Yılmaz - El Çek Tabip 03. Ruşen Yılmaz - Adalardan Bir Yar Gelir 04. Ruşen Yılmaz - İltimas Etmeye Yare Varınız 05. Ruşen Yılmaz - Dertli 06. Ruşen Yılmaz - Neyleyim Neyleyim 07. Ruşen Yılmaz - Senden Bilirim Yok Bana Fayda 08. Ruşen Yılmaz - Bu Akşam Gün Batarken Gel 09. Ruşen Yılmaz - Madem Küskün Dargındın 10. Ruşen Yılmaz - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 11. Ruşen Yılmaz - Talihin Elinde Oyuncak Oldum 12. Ruşen Yılmaz - Saçların Tarumar 13. Ruşen Yılmaz - Bağa İndim Kamışa 14. Ruşen Yılmaz - Yalnız Bırakıp Gitme 15. Ruşen Yılmaz - Yangın Olur Biz Yangına Gideriz
[1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 2 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Anladım Ki Daha Dolmamış Çilem 02. Ruşen Yılmaz - Yollarına Gül Döktüm 03. Ruşen Yılmaz - Gözlerin Bir İçim Su 04. Ruşen Yılmaz - Akşam Dönüşü Geçtim 05. Ruşen Yılmaz - Gecenin Matemini 06. Ruşen Yılmaz - Buruk Acı 07. Ruşen Yılmaz - Gezdiğim Dikenli Aşk Yolları 08. Ruşen Yılmaz - Unutturamaz Seni Hiçbirşey 09. Ruşen Yılmaz - Rüzgar Kırdı Dalımı 10. Ruşen Yılmaz - Yine Bu Yıl Ada Sensiz 11. Ruşen Yılmaz - Aldattın Beni 12. Ruşen Yılmaz - Geçmesin Günümüz 13. Ruşen Yılmaz - Arım Balım Peteğim 14. Ruşen Yılmaz - İçin İçin Yanıyor
[1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 3 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 02. Ruşen Yılmaz - Veda Busesi 03. Ruşen Yılmaz - Bir İhtimal Daha Var 04. Ruşen Yılmaz - İnleyen Nağmeler 05. Ruşen Yılmaz - Gülmedi Şu Bahtım 06. Ruşen Yılmaz - Senede Bir Gün 07. Ruşen Yılmaz - Sazlar Çalınır 08. Ruşen Yılmaz - Gecenin Matemi 09. Ruşen Yılmaz - Leyla Bir Özgecandır 10. Ruşen Yılmaz - Talihin Elinde Oyuncak Oldum 11. Ruşen Yılmaz - Cana Rakibi Handan Edersin 12. Ruşen Yılmaz - Sönmez Artık Yüreğimde 13. Ruşen Yılmaz - Yalan Gözlerin 14. Ruşen Yılmaz - Yollarına Gül Döktüm
[1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 4 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Unutmadım Seni Ben 02. Ruşen Yılmaz - Hastayım Yaşıyorum 03. Ruşen Yılmaz - Birgün Karşılaşırsak 04. Ruşen Yılmaz - O Ahu Bakışlara 05. Ruşen Yılmaz - Bilmem Ki Safa Neşe 06. Ruşen Yılmaz - Hayat Budur 07. Ruşen Yılmaz - Nereden Sevdim O Yari 08. Ruşen Yılmaz - Adanın Yeşil Çamları 09. Ruşen Yılmaz - Göze Mi Geldik 10. Ruşen Yılmaz - Doymadım Sana Ben 11. Ruşen Yılmaz - Nerelerde Kaldın 12. Ruşen Yılmaz - Ayrılmak Ne Kadar Zor 13. Ruşen Yılmaz - Aşk Bu Değil 14. Ruşen Yılmaz - Balkonda Saatlerce
[1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 5 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Unut Beni 02. Ruşen Yılmaz - Bir Tatlı Tebessüm 03. Ruşen Yılmaz - Nihansın Dideden 04. Ruşen Yılmaz - Gönül Aşkınla 05. Ruşen Yılmaz - Bir Nigah Et 06. Ruşen Yılmaz - Söyleyemem Derdimi 07. Ruşen Yılmaz - Kapın Her Çalındıkça 08. Ruşen Yılmaz - Uzun Yıllar Bekledim 09. Ruşen Yılmaz - İndim Yarin Bahçesine 10. Ruşen Yılmaz - Bilmem Kaç Yıl Oldu 11. Ruşen Yılmaz - A Fadimem 12. Ruşen Yılmaz - Akşam Olur Sabah Olur 13. Ruşen Yılmaz - Sen Olsaydın Eğer 14. Ruşen Yılmaz - Sevdiğim Dünyalar Kadar
[1993] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 6 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Akşam Oldu Hüzünlendim 02. Ruşen Yılmaz - Her Mevsim 03. Ruşen Yılmaz - Derdimden Anlayan Yok 04. Ruşen Yılmaz - Bi Bahar Akşamı 05. Ruşen Yılmaz - Beni Canımdan Ayırdı 06. Ruşen Yılmaz - Gülmedi Şu Bahtım 07. Ruşen Yılmaz - Senede Bir Gün 08. Ruşen Yılmaz - Elveda Meyhaneci 09. Ruşen Yılmaz - Dönülmez Akşamın Ufkundayım 10. Ruşen Yılmaz - Leyla Bir Özgecandır 11. Ruşen Yılmaz - Derbederim 12. Ruşen Yılmaz - Bu Ne Sevgi Ah 13. Ruşen Yılmaz - Bir Demet Yasemen 14. Ruşen Yılmaz - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 15. Ruşen Yılmaz - İnleyen Nağmeler 16. Ruşen Yılmaz - Viran Olan Kalbimde
[1994] Ruşen Yılmaz - Zaman Sanki Bir Rüzgar 9 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Nihavent Peşrevi 02. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Bakmıyor Çeşmi Siyah 03. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Keman Taksimi 04. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Uzayıp Giden Tren Yolları 05. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Segah Peşrevi 06. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Ölürsem Yazıktır 07. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Hiçmi Gülmeyecek 08. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 09. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Bir Muhabbet Kuşu 10. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Hicaz Peşrevi 11. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Görmedim Ömrümün 12. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 13. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Neyleyim Köşkü 14. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Gezdiğim Dikenli Aşk Yolları 15. Ruşen Yılmaz & Zuhal Telcioğlu - Kanun Taksimi
[1994] Ruşen Yılmaz - Büyük Bestekarlar Serisi, 2 Münir Nurettin Selçuk (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Endülüs'te Raks 02. Ruşen Yılmaz - Nihavent Taksimi 03. Ruşen Yılmaz - Kalamış 04. Ruşen Yılmaz - Sultan-i Yegah Peşrevi 05. Ruşen Yılmaz - Hayat Gençlik Boyunca 06. Ruşen Yılmaz - Keman Taksimi 07. Ruşen Yılmaz - Yar Senden Kalınca 08. Ruşen Yılmaz - Beyati Peşrevi 09. Ruşen Yılmaz - Söyle Sevgili 10. Ruşen Yılmaz - Aşığa Bağdat Sorulmaz 11. Ruşen Yılmaz - Rast Peşrevi 12. Ruşen Yılmaz - Gül Yüzünde Göreli 13. Ruşen Yılmaz - Allı Yemeni 14. Ruşen Yılmaz - Vesvese 15. Ruşen Yılmaz - Otomobil
[1994] Ruşen Yılmaz - Büyük Bestekarlar Serisi 4 Saadettin Kaynak (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Arap Saz Semaisi 02. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ne Yaptım Kendimi 03. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 04. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Niçin Baktın Bana Öyle 05. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Kanun Taksimi 06. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ben Güzele Güzel Demem 07. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Nihavent Peşrevi 08. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ne Dert Kalır Ne Hüzün 09. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Benim Yarim Gelişinden Bellidir 10. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Keman Taksimi 11. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Elbet Gönüllerde Sabah Olacak 12. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 13. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ay Doğdu Batmadı mı 14. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Hüzzam Peşrevi 15. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Bir Hüzün Çöktü Yine 16. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Son Ümidim de Bitti 17. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Kanun Taksimi 18. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Tel Tel Taradım
[1994] Ruşen Yılmaz - Büyük Bestekarlar Serisi Zeki Müren 5 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Beklenen Şarkı 02. Ruşen Yılmaz - Kanun Ve Ud Taksimi 03. Ruşen Yılmaz - Şimdi Uzaklardasın 04. Ruşen Yılmaz - Gül Ve Bülbül 05. Ruşen Yılmaz - Ud Taksimi 06. Ruşen Yılmaz - Yoksun Bu Gece 07. Ruşen Yılmaz - Keman Taksimi 08. Ruşen Yılmaz - Zehretme Hayatı 09. Ruşen Yılmaz - Yaşamak Zevki Verir 10. Ruşen Yılmaz - Uşak Peşrevi 11. Ruşen Yılmaz - Bir Tatlı Tebessüm 12. Ruşen Yılmaz - Muhayyer Kürdi Peşrevi 13. Ruşen Yılmaz - Tekrar Bana Dönsen 14. Ruşen Yılmaz - Gurbet 15. Ruşen Yılmaz - Manolyam 16. Ruşen Yılmaz - Hicaz Peşrevi 17. Ruşen Yılmaz - Aldattın Beni 18. Ruşen Yılmaz - Bir Demet Yasemen
[1994] Ruşen Yılmaz - Büyük Bestekarlar Serisi 6 / Yusuf Nalkesen (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Kürdili Hicazkar Peşrevi 02. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var 03. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 04. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Söyle Naz mı Bu Kaş Çatış 05. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ayrılsak da Beraberiz 06. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Neden Kaçtın Uzaklara 07. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Hüzzam Peşrevi 08. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Dargın Ayrılmayalım 09. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Kanun Taksimi 10. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Kimi Dertten İçermiş 11. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Ud Taksimi 12. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Gitmek mi Zor Kalmak mı Zor 13. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Keman Taksimi 14. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Bülbülün Çilesi 15. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Çatılmış Kaşlarınla 16. Ruşen Yılmaz - Zuhal Telcioğlu - Seninle Bir Sonbahar
[1996] Ruşen Yılmaz - Akşamcılara Merhaba (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - İstanbul Sokakları 02. Ruşen Yılmaz - Ben Bir Küçük Cezveyim 03. Ruşen Yılmaz - Çekil Git Meyhaneci 04. Ruşen Yılmaz - Unutursun Diye. 05. Ruşen Yılmaz - Zulümle Doluyum 06. Ruşen Yılmaz - Sitem Etme Bu Kadar 07. Ruşen Yılmaz - Karşıma Geçipte 08. Ruşen Yılmaz - Hıçkırık 09. Ruşen Yılmaz - Söyleyemem Derdimi 10. Ruşen Yılmaz - Sigaramda Duman Duman 11. Ruşen Yılmaz - Bir Çapkının Elinden 12. Ruşen Yılmaz - Mehtaplı Gecelerde 13. Ruşen Yılmaz - Ada Sahillerinde
[1998] Ruşen Yılmaz - Altın Nağmeler, Vol. 15 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Adını Anmayacağım 02. Ruşen Yılmaz - Bu Ne Sevgi Ah 03. Ruşen Yılmaz - Elimde Fotoğrafın 04. Ruşen Yılmaz - Hasta Kalbimin İlacı Sensin 05. Ruşen Yılmaz - İnsanlıık Bende Kalsın 06. Ruşen Yılmaz - Kader Böyle İmiş 07. Ruşen Yılmaz - Kalbimi Kıra Kıra 08. Ruşen Yılmaz - Kapıldım Gidiyorum 09. Ruşen Yılmaz - Kara Gözlüm Efkarlanma 10. Ruşen Yılmaz - Menekşe Gözler Hülyalı 11. Ruşen Yılmaz - Pişman Olurda Bir Gün 12. Ruşen Yılmaz - Silemezler Gönlümden 13. Ruşen Yılmaz - Unut Beni Kalbimdeki Hicranla 14. Ruşen Yılmaz - Zalim Anlamıyorsun Gönül Derdinden
[2004] Ruşen Yılmaz - Ud Taksimleri (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Hicaz Taksimi 02. Ruşen Yılmaz - Nihavend Taksimi 03. Ruşen Yılmaz - Acemkürdi Taksimi 04. Ruşen Yılmaz - Hüzzam Taksimi 05. Ruşen Yılmaz - Rast Taksimi 06. Ruşen Yılmaz - Uşşak Taksimi 07. Ruşen Yılmaz - Bayati Taksimi 08. Ruşen Yılmaz - Karciyar Taksimi 09. Ruşen Yılmaz - Evç Taksimi 10. Ruşen Yılmaz - Saba Taksimi 11. Ruşen Yılmaz - Hüseyni Taksimi 12. Ruşen Yılmaz - Sultaniyegah Taksimi 13. Ruşen Yılmaz - Muhayyerkürdi Taksimi
[1998] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 3 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Agora Meyhanesi 02. Ruşen Yılmaz - Arabacı 03. Ruşen Yılmaz - Aşk Şarabı İçenler 04. Ruşen Yılmaz - Benzemez Kimse Sana 05. Ruşen Yılmaz - Derdimi Kimlere Desem 06. Ruşen Yılmaz - Erkilet Güzeli 07. Ruşen Yılmaz - Gülmedi Şu Bahtım 08. Ruşen Yılmaz - Her Mevsim İçimden 09. Ruşen Yılmaz - Kaç Kere Yemin Ettim 10. Ruşen Yılmaz - Kanaryam 11. Ruşen Yılmaz - Önce Tuttun Elimden 12. Ruşen Yılmaz - Şu Gelen Atlımıdır 13. Ruşen Yılmaz - Zeytin Gözlüm
[2008] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 7 (Albüm)
01. Ruşen Yılmaz - Akşam Oldu Hüzünlendim 02. Ruşen Yılmaz - At Kadehi Elinden 03. Ruşen Yılmaz - Ateşim Var Külüm Yok 04. Ruşen Yılmaz - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini 05. Ruşen Yılmaz - Doyamadım Sana 06. Ruşen Yılmaz - Elveda Meyhaneci 07. Ruşen Yılmaz - Enginde Yavaş Yavaş 08. Ruşen Yılmaz - Gül Kokulu Saçların 09. Ruşen Yılmaz - Hani Söz Vermiştin Bana 10. Ruşen Yılmaz - Her Gece İçiyorum 11. Ruşen Yılmaz - Pencereden Kuş Uçtu 12. Ruşen Yılmaz - Sokağım Arındayım
[1998] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 7&8 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Yolum Düştü Meyhaneye.flac 02. Ruşen Yılmaz - Hani Söz Vermiştin Bana.flac 03. Ruşen Yılmaz - Her Gece İçiyorum.flac 04. Ruşen Yılmaz - At Kadehi Elinden.flac 05. Ruşen Yılmaz - Gül Kokulu Saçların.flac 06. Ruşen Yılmaz - Pencereden Kuş Uçtu.flac 07. Ruşen Yılmaz - Kahverengi Gözlerin.flac 08. Ruşen Yılmaz - Enginde Yavaş Yavaş.flac 09. Ruşen Yılmaz - Sevda Yüklü Kervanlar.flac 10. Ruşen Yılmaz - Elveda Meyhaneci.flac 11. Ruşen Yılmaz - Akşam Oldu Hüzünlendim.flac 12. Ruşen Yılmaz - Saza Niye Gelmedin.flac 13. Ruşen Yılmaz - Kırmızı Gülün Ali Var - Ankara Koşması.flac
[1998] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 9 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Zulümle Doluyum.flac 02. Ruşen Yılmaz - İstanbul Sokakları.flac 03. Ruşen Yılmaz - Unutursun Diye.flac 04. Ruşen Yılmaz - Hıçkırık.flac 05. Ruşen Yılmaz - Bir Çapkının Elinden.flac 06. Ruşen Yılmaz - Mehtaplı Geceler.flac 07. Ruşen Yılmaz - Ada Sahillerinde.flac 08. Ruşen Yılmaz - Söyleyemem Derdimi.flac 09. Ruşen Yılmaz - Sigaramda Duman.flac 10. Ruşen Yılmaz - Çekil Git Meyhaneci.flac 11. Ruşen Yılmaz - Derdimden Anlayan Yok.flac 12. Ruşen Yılmaz - Kanaryam.flac 13. Ruşen Yılmaz - Şu Gelen Atlımıdır.flac 14. Ruşen Yılmaz - Erkilet Güzeli.flac
[1998] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 11 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Sensiz Kalan Gönlümde 02. Ruşen Yılmaz - Elbet Birgün Buluşacağız 03. Ruşen Yılmaz - Gurbet O Kadar Acıki 04. Ruşen Yılmaz - Bir Dünya Yarattım 05. Ruşen Yılmaz - Öyle Zor ki Hasretlik 06. Ruşen Yılmaz - Çile Bülbülüm 07. Ruşen Yılmaz - Ecel Görünmeden 08. Ruşen Yılmaz - Ağlama Değmez Hayat 09. Ruşen Yılmaz - Nefret 10. Ruşen Yılmaz - Ayrılıyorum Artık 11. Ruşen Yılmaz - Sevmemişsin 12. Ruşen Yılmaz - Meyhane Barınağım 13. Ruşen Yılmaz - Neyleyim Köşkü
[2017] Ruşen Yılmaz - Meyhane Şarkıları, Vol. 12 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Ben Küskünüm Feleğe (Rast).flac 02. Ruşen Yılmaz - Talihin Elinde Oyuncak Oldum (Hüzzam).flac 03. Ruşen Yılmaz - Kadehinde Zehir Olsa (Muhayyer Kürdi).flac 04. Ruşen Yılmaz - Kıskanırım Seni Ben (Hüzzam).flac 05. Ruşen Yılmaz - Unuttun Mu Aşkımıza Ettiğimiz Yemini (Hüzzam).flac 06. Ruşen Yılmaz - Unutamam Seni (Uşşak).flac 07. Ruşen Yılmaz - Beklenen Şarkı (Nihavent).flac 08. Ruşen Yılmaz - Dertleri Zevk Edindim (Kürdili Hicazkar).flac 09. Ruşen Yılmaz - Aşkın Kanunu (Acem Kürdi).flac 10. Ruşen Yılmaz - Çekil Git Meyhaneci (Hicaz).flac 11. Ruşen Yılmaz - Geceler (Uşşak).flac 12. Ruşen Yılmaz - Elveda Meyhaneci (Hicaz).flac
[2013] Ruşen Yılmaz - Felek (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Uşşak Peşrev.flac 02. Ruşen Yılmaz - Gamzedeyim Deva Bulmam 03. Ruşen Yılmaz - Ada Sahillerinde Bekliyorum 04. Ruşen Yılmaz - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası 05. Ruşen Yılmaz - Nihansın Dideden 06. Ruşen Yılmaz - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 07. Ruşen Yılmaz - Yeşil Ördek Gibi 08. Ruşen Yılmaz - Üsküdar'a Gider iken 09. Ruşen Yılmaz - Haydar Haydar 10. Ruşen Yılmaz - Yemen Türküsü 11. Ruşen Yılmaz - Allı Turnam 12. Ruşen Yılmaz - Kalenin Bedenleri 13. Ruşen Yılmaz - Bursalımısın 14. Ruşen Yılmaz - Yürü Dilber Yürü
[2013] Ruşen Yılmaz - Nevizade Geceleri 1 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Gelmişim Meyhaneye 02. Ruşen Yılmaz - Fosforlu Cevriye 03. Ruşen Yılmaz - Beklerim Her Gün 04. Ruşen Yılmaz - Kader Unuttu Bizi 05. Ruşen Yılmaz - Kim Derdi Ayrılacağız 06. Ruşen Yılmaz - Alıverin Bağlamamı 07. Ruşen Yılmaz - Özür Diliyorum Senden 08. Ruşen Yılmaz - Ne Senden Geçerim Ne Meyhaneden 10. Ruşen Yılmaz - Çıkma Karşıma Karşıma 11. Ruşen Yılmaz - Sarhoşum Oy 12. Ruşen Yılmaz - Fındıklı Bizim Yolumuz
[2013] Ruşen Yılmaz - Nevizade Geceleri 2 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Derdimden Anlayan Yok 02. Ruşen Yılmaz - Ormancı 03. Ruşen Yılmaz - Derdimi Kimlere Desem.flac 04. Ruşen Yılmaz - Bu Akşam Gün Batarken Gel 05. Ruşen Yılmaz - Kadifeden Kesesi 06. Ruşen Yılmaz - Dünyada Biricik Sevdiğim Sensin 07. Ruşen Yılmaz - Vay Sürmeli Sürmeli 08. Ruşen Yılmaz - Ah Bu Gönül Şarkıları 09. Ruşen Yılmaz - Gül Yüzünün Şevkine 10. Ruşen Yılmaz - Muhabbet Kuşu 11. Ruşen Yılmaz - Erenler 12. Ruşen Yılmaz - Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 13. Ruşen Yılmaz - Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime
[2013] Ruşen Yılmaz - Nevizade Geceleri 3 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Efkarlıyım Bu Gece 02. Ruşen Yılmaz - Açık Bırak Pencereni 03. Ruşen Yılmaz - Ayrılık Ateşten Bir Ok 04. Ruşen Yılmaz - Sandalım Geliyor 05. Ruşen Yılmaz - Alişimin Kaşları Kara 06. Ruşen Yılmaz - Vardar Ovası 07. Ruşen Yılmaz - Haydar Haydar 08. Ruşen Yılmaz - Yasemenler Dile Geldi 09. Alaeddin Gözetlik - Klarnet Taksim 10. Ruşen Yılmaz - Yanlız Bırakıp Gitme 11. Ruşen Yılmaz - Keder Dolu Şu Gönlüm 12. Ruşen Yılmaz - Bu Sabah Bağda
[2013] Ruşen Yılmaz - Nevizade Geceleri 4 (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Ayva Çiçek Açmış 02. Ruşen Yılmaz - Benzemez Kimse Sana 03. Ruşen Yılmaz - Darıldınmı Cicim Bana 04. Ruşen Yılmaz - Dil Harabı Aşkınım 05. Ruşen Yılmaz - Düriye'min Güğümleri 06. Ruşen Yılmaz - Hatırım İçin 07. Ruşen Yılmaz - Hüzzam Taksim 08. Ruşen Yılmaz - Kaşları Keman 09. Ruşen Yılmaz - Kulakların Çınlasın 10. Ruşen Yılmaz - Nihavend Taksim 11. Ruşen Yılmaz - Olmaz İlaç 12. Ruşen Yılmaz - Söyleyemem Derdimi 13. Ruşen Yılmaz - Telgrafın Tellerine 14. Ruşen Yılmaz - Ümitsiz Bir Aşka Düştüm
[2014] Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Kanun Taksimleri (Albüm) HQ
01. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Hicaz Taksim 02. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Hüseyni Taksim 03. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Hüzzam Taksim 04. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Karciyar Taksim 05. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Muhayyer Kürdi 06. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Nihavend Taksim 07. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Rast Taksim 08. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Saba Taksim 09. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Suzinak Taksim 10. Sedat Özkan, Ruşen Yılmaz - Uşşak Taksim
[2017] Ruşen Yılmaz - Hazan Mevsimi (Albüm) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Tanrı Misafiri 02. Ruşen Yılmaz - Mutluluklar Dilerim 03. Ruşen Yılmaz - Garip 04. Ruşen Yılmaz - Haberin Varmı 05. Ruşen Yılmaz - Ateş Düştüğü Yeri Yakar 06. Ruşen Yılmaz - Mutlumusun 07. Ruşen Yılmaz - Hazan Mevsimi 08. Ruşen Yılmaz - Ecel Görünmeden 09. Ruşen Yılmaz - Yazık Yaşanmadı 10. Ruşen Yılmaz - Ateşkes İmzalayalım
[2018] Ruşen Yılmaz - Hatıralar Dile Geldi (EP) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Ecel Görünmeden Gelip Bul Beni 02. Ruşen Yılmaz - Gurbetin Akşamları 03. Ruşen Yılmaz - Aksaray'da Çevirdiler Yolumu 04. Ruşen Yılmaz - Aman Avcı 05. Ruşen Yılmaz - Ey Hüsnü Cemal Aleme Sen
[2018] Ruşen Yılmaz - Hatıralar Dile Geldi, Vol. 2 (EP) Flac
01. Ruşen Yılmaz - Dürüyemin Güğümleri 02. Ruşen Yılmaz - Fikrimin İnce Gülü 03. Ruşen Yılmaz - Gidem Dedim Yarenlerim Darıldı 04. Ruşen Yılmaz - Gideceğim Gurbet Eldir 05. Ruşen Yılmaz - İzmir'in Kavakları
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
Available to users only
|
|
|
|
General | Data: Суббота, 25.08.2018, 16:33 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Ruşen Yılmaz - Albümleri / Diskografi (HQ)
|
|
|
|
|