Sanatçı: Rıza Konyalı Albüm: Tüm Albümleri (Diskografı) Yıl: Tüm Yıllar Genre: Türk Format: Mp3 128 Kbps Parça sayı: 112 Dosya boyutu: 348,11 MB
Rıza Konyalı 4 - Türküola 399
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Gidiyorum Sevgilim Senden Cok Uzaklara Riza Konyali - Kahrimdan Icerim Riza Konyali - 0Icecegim Riza Konyali - Cemalim Riza Konyali - Elmayi Daldan Aldim Riza Konyali - Yatagim Ottur Riza Konyali - Bülbüle Su Verdim Riza Konyali - Yumul Riza Konyali - Yagmur Yagar Seller Akar Riza Konyali - Su Sazima Bir Düzen Ver Riza Konyali - Dam Üstüne Cul Serer Riza Konyali - Remzi Riza Konyali - Bir Baltaya Sap Olamadim Ki Riza Konyali - Ayvaci Geliyor Ayvaci Riza Konyali - Yaranamadim Gitti Riza Konyali - Yine Yesillendi Nigde Baglari
Riza Konyali - 7 den 70 e
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Taşıma Suyla Değirmen Dönmüyor Riza Konyali - Bir Baltaya Sap Olamadım ki Riza Konyali - Dağgan İndim Düze Ben Riza Konyali - Zalim Birine Riza Konyali - Üçün Biri Riza Konyali - Ayvayı Yedik Şabanım Riza Konyali - Yeminimi Bozdum Riza Konyali - Anamur Yolları Riza Konyali - Aslan Mustafa Riza Konyali - Perşembenin Gelişi Riza Konyali - Cimri Olma Riza Konyali - Erkek Adam Ağlarmı Riza Konyali - Atın Ölümü Arpadan Olsun
Riza Konyali - Best Of Riza Konyali (2007)
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Arasındayım Riza Konyali - Ben İçerim Arkadaş Riza Konyali - Bir Kara Bulut Riza Konyali - Cimdallı Riza Konyali - Çok Rica Ettim Sana Riza Konyali - Gidiyorum Sevgilim Riza Konyali - Gözümde Tütüyorsun Riza Konyali - Kahvelerin Pişti Gel Riza Konyali - Kararsız Kalıyorum Riza Konyali - Kendini Sakın Riza Konyali - Konyadır Dedikleri Riza Konyali - Sen Nesin Dünya Riza Konyali - Yabandan Gel
Riza Konyali - Coşkun Plak 35
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Ağla Gözlerim Riza Konyali - Allah'ın Dediği Olur Riza Konyali - Ayrılmamız İmkansız Riza Konyali - Baldız Riza Konyali - Dert Ortağım Meyhaneler Riza Konyali - Gün Ola Harman Ola Riza Konyali - Halime Bak Riza Konyali - Hapishanelere Riza Konyali - Haydan mı Olur Huydan mı Riza Konyali - Hep Ağlattın Riza Konyali - İçimden Seni Riza Konyali - İki Bülbül Riza Konyali - Küçükten Görmedim Riza Konyali - Ne Çıkar Riza Konyali - Şu Dağları Delmeli Riza Konyali - Yanlış Kapımı Çaldın Riza Konyali - Yuvamdan Ettin
Riza Konyali - Çıngıraklı Kuyu
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Alim Gitme Pazara Riza Konyali - Aman Karamanlı Riza Konyali - Ay Üsküdar Riza Konyali - Çürük Çıktı Fındık Riza Konyali - Haydi Bizim Evde Riza Konyali - Kar Yağar Saçaklara Riza Konyali - Karabiberim Riza Konyali - Şekeroğlan Riza Konyali - Tosun At
Riza Konyali - Mehmedim
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Memedim Riza Konyali - Bağlar Gazeli Riza Konyali - Karşı Karşıya Riza Konyali - Alim Gitme Pazara Riza Konyali - Elmalı Riza Konyali - Saffet Efendi Riza Konyali - Acemoğlu Riza Konyali - Konya Develisi Riza Konyali - Süpürgesi Yoncadan Riza Konyali - Nafile Riza Konyali - Gül Dibi Belleniyor Riza Konyali - Çok Hatalar Ettim Riza Konyali - Kahvelerin Pişti Gel Riza Konyali - Ben Atımı Nallatırım
Rıza Konyalı - Şu Silleden Gece Geçtim (Coşkun Plak)
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Şu silleden gece geçtim Riza Konyali - Aç bir teneke daha Riza Konyali - Onyedi benli Riza Konyali - Senin için Riza Konyali - Bir kahve içmeye Riza Konyali - Teyzemin kızı Riza Konyali - Deli remziye Riza Konyali - 58 model araba Riza Konyali - Konya develisi Riza Konyali - Sevgilim neden kaçtın Riza Konyali - İnce çayır Riza Konyali - Şerifanım Riza Konyali - Kelo?lanyn mektubu Riza Konyali - Ne iş yaptıysam Riza Konyali - Fazla zenginleme Riza Konyali - Su gelir kütüğünden
Riza Konyali - Odeon Yillari (2010)
Albüm Şarkıları:
Riza Konyali - Ak Sineye Vardim.mp3 Riza Konyali - Anamur Yollari Yar Yar Aman.mp3 Riza Konyali - Cicek Dagi.mp3 Riza Konyali - Cil Cil Horozum.mp3 Riza Konyali - Cubuk Telden Baglamam.mp3 Riza Konyali - Dagdan Indim Cole Ben.mp3 Riza Konyali - Eylen Turnam.mp3 Riza Konyali - Karamanli.mp3 Riza Konyali - Konya Baglari.mp3 Riza Konyali - Sastim Sastim O Yardan & Ayvaci Geliyor Ayvaci.mp3 Riza Konyali - Su Konyanin.mp3 Riza Konyali - Su Silleden.mp3 Riza Konyali - Ustanda Kim Idi Sekeroglan.mp3 Riza Konyali - Uzun Yillar Uzasin Koyunlar Kuzulasin.mp3