01. Selami Şahin - Seninle Başım Dertte 02. Selami Şahin - Mutlu Olmak İstedik 03. Selami Şahin - Bir Akşam Üstü 04. Selami Şahin - Yıllar Sonra 05. Selami Şahin - Seni Seviyorum Anlıyor Musun 06. Selami Şahin - Tövbe 07. Selami Şahin - Selami Şahin - Ağladım 08. Selami Şahin - Dünyamı Yıktın Başıma 09. Selami Şahin - Aşk Yerine Ayrılık 10. Selami Şahin - Ya Kulunu Ver Ya Al Canımı
[1985] Selami Şahin - Hastayım Sana (Full Albüm) Flac
01. Selami Şahin - Hastayım Sana 02. Selami Şahin - Mümkün Değil 03. Selami Şahin - Tanımam Senden Başka 04. Selami Şahin - Bana Sen Gerek 05. Selami Şahin - Utan 06. Selami Şahin - Kaderi Zorlama 07. Selami Şahin - Ayırma Gözlerini 08. Selami Şahin - Biraz Daha Kal
[1985] Selami Şahin - Aşk Biter Dostluk Bitmez (Albüm)
01. Selami Şahin - Aşk Biter Dostluk Bitmez 02. Selami Şahin - Hatalıyım Ben 03. Selami Şahin - Dünden Razıyım 04. Selami Şahin - Sabır Taşı 05. Selami Şahin - Gözlerin Günahı 06. Selami Şahin - Zalim 07. Selami Şahin - Alallatuud (Arapça Güzeli) 08. Selami Şahin - Sevsinler Seni 09. Selami Şahin - İstanbul'a Veda 10. Selami Şahin - Derdim Demeye Geldim 11. Selami Şahin - Aşkın Kanunu 12. Selami Şahin - Ahbebine Ye Ayni (Arapça)
[1987] Selami Şahin - İyi Düşün Sevgilim (Albüm)
01. Selami Şahin - Çekinmem 02. Selami Şahin - Ne Duamsın Ne Bedduam 03. Selami Şahin - Sen Evlisin Ben Evli 04. Selami Şahin - Mecburum Yaşamaya 05. Selami Şahin - Sürükler Beni Kaderim 06. Selami Şahin - Ben Sana Muhtaç Değilim 07. Selami Şahin - İyi Düşün Sevgilim 08. Selami Şahin - Bebeğim Benim 09. Selami Şahin - Bir Başına Yapayalnız 10. Selami Şahin - Kendimi Zor Tutuyorum 11. Selami Şahin - De Gel Anam 12. Selami Şahin - Bir Derya Bir Deniz
[1988] Selami Şahin - Seni Çok Seviyorum (Full Albüm) Flac
01. Selami Şahin - Unuttu Seni 02. Selami Şahin - Bitti Dediler 03. Selami Şahin - Seni Çok Seviyorum 04. Selami Şahin - Vur Ha Gardaş 05. Selami Şahin - Yazsana Beni 06. Selami Şahin - Avut Sevgilim 07. Selami Şahin - Bir Fener Misali 08. Selami Şahin - Allah Bilsin 09. Selami Şahin - Dünyada Olmaz