Sanatçı: Savaş Göçer Albüm: Seri - Albümleri Yıl: Genre: Türkçe - TSM / Oyun Havaları Format: MP3 128 Kbps Parça Sayı: 129 Dosya Boyutu: 497,61 MB
Savas Göcer - Öldürme Beni (Kazan Plak 044)
Savas Göcer - Efeler & Gel Yanima & Fadigim.mp3 Savas Göcer - Eminem & Sincanlim & Ankaranin Konaklari.mp3 Savas Göcer - Hopladi Hacerim & Öldürme Beni.mp3 Savas Göcer - Kaynana & Lap Lüb Habib.mp3 Savas Göcer - Sen Ciceksin Ben Ari & Halimenin Asiklari & Elleri Kinali Gelin.mp3 Savas Göcer - Sen Gülersen & Cicek Dagi.mp3 Savas Göcer - Yürü Güzel Yürü & Arayi Arayi.mp3
Savaş Göçer - Seher Yıldızı
Savaş Göçer - Ağ Gelin.mp3 Savaş Göçer - Ankarada Yedim Taze Mevvayı.mp3 Savaş Göçer - Duranın Ağıdı.mp3 Savaş Göçer - Erzincana GirdiM.mp3 Savaş Göçer - Gayrı Dayanamam.mp3 Savaş Göçer - Hata Benim.mp3 Savaş Göçer - Kırat Gemini Almış.mp3 Savaş Göçer - Seher Yıldızı.mp3 Savaş Göçer - Zahidem.mp3
Savas Göcer - Yumul Yavrum (Harika Plak 3366)
Savas Göcer - Allar Giymis.mp3 Savas Göcer - Almanyanin Güzelleri.mp3 Savas Göcer - Baba Son Duragim (U.H).mp3 Savas Göcer - Corum Ile Surgunlunun Arasi.mp3 Savas Göcer - Divaneyim.mp3 Savas Göcer - Hüdayda.mp3 Savas Göcer - Kederliyim Kederli.mp3 Savas Göcer - Memberisin.mp3 Savas Göcer - Misket.mp3 Savas Göcer - Oyalida Yazma.mp3 Savas Göcer - Sari Yildiz.mp3 Savas Göcer - Sille.mp3 Savas Göcer - Yumul Yavrum.mp3 Savas Göcer - Zalim Almanya (U.H).mp3
[1995] Savaş Göcer - Ankara Dügün Geceleri
Savas Göcer - Atim Arap.mp3 Savas Göcer - Baba Son Duragim.mp3 Savas Göcer - Badi Sabah.mp3 Savas Göcer - Cemilem .mp3 Savas Göcer - Cicek Dagi.mp3 Savas Göcer - Fidayda .mp3 Savas Göcer - Getir Berber.mp3 Savas Göcer - Kederliyim .mp3 Savas Göcer - Kötüler.mp3 Savas Göcer - Misket .mp3 Savas Göcer - Naciyem.mp3 Savas Göcer - Sari Kiz .mp3 Savas Göcer - Vicdansiz Kizlar .mp3 Savas Göcer - Ya Benide Götür.mp3 Savas Göcer - Yumul Yavrum.mp3 Savas Göcer - Yürü Yürü .mp3
[2000] Savaş Göçer - Gönül Yarası
Savaş Göçer - Ah İle Geçti Ömrümün Çağı.mp3 Savaş Göçer - Attı Kısmet Bizi Gurbet Ellere.mp3 Savaş Göçer - Bıktım Bu Dünyadan.mp3 Savaş Göçer - Çok Bekledim, Yollarını.mp3 Savaş Göçer - Gönül Yarası.mp3 Savaş Göçer - Gurbet Ele Gelin Oldun.mp3 Savaş Göçer - Hakkın Adaleti.mp3 Savaş Göçer - İnsan Doğar.mp3 Savaş Göçer - Kalktı Kısmetimiz,Bu Ellerden.mp3 Savaş Göçer - Yine Sevda Geldi.mp3 Savaş Göçer - Zalim Ankara.mp3
[2003] Savaş-Göçer - Biz Ankaralıyız [2CD]
CD 1
Savaş Göçer - Aslan Mustafam.mp3 Savaş Göçer - Atım Arap.mp3 Savaş Göçer - Aynalı Kemer.mp3 Savaş Göçer - Biz Ankaralıyız.mp3 Savaş Göçer - Çözdal.mp3 Savaş Göçer - Doğmuşum.mp3 Savaş Göçer - Gıdıkla.mp3 Savaş Göçer - Güngörmüşler.mp3 Savaş Göçer - Kezban Yenge.mp3 Savaş Göçer - Kulada Kula.mp3 Savaş Göçer - Sarı Kız.mp3 Savaş Göçer - Şeker Oğlan.mp3 Savaş Göçer - Sille.mp3 Savaş Göçer - Yıldız.mp3
CD 2
01. Savaş Göçer - Babaya Ağıt.mp3 02. Savaş Göçer - Kır At.mp3 03. Savaş Göçer - İki Candan Ayrıldım.mp3 04. Savaş Göçer - Gel Hele.mp3 04. Savaş Göçer - Gül Yüzlüm.mp3 05. Savaş Göçer - Elimle Urganımı Bağladım.mp3 05. Savaş Göçer - Sarı Yazma.mp3 06. Savaş Göçer - Meyro.mp3 07. Savaş Göçer - Barak Kızı.mp3 08. Savaş Göçer - Fukara.mp3
[2006] Savaş Göçer - Süper Oyun Havaları
Savaş Göçer - Çekirge- - Cimdallı - Karpuz Kestim Yiyen Yok.mp3 Savaş Göçer - Edalı Gelin 2- Kötüler.mp3 Savaş Göçer - Havuzu Dolandırma Yarim.mp3 Savaş Göçer - Hüdayda - Vatan Asker Etti Beni.mp3 Savaş Göçer - Of Yarim.mp3 Savaş Göçer - Sill - Salla Goçum.mp3 Savaş Göçer - Vicdansız Kızlar.mp3 Savaş Göçer - Yalana Bak - Atım Arap.mp3 Savaş Göçer - Yıldız.mp3 Savaş Göçer - Yürü Gidelim.mp3
[2008] Savaş Göçer - Arıza Kamil
01. Savaş Göçer - Arıza Kamil & Ben Köyümü Özledim.mp3 02. Savaş Göçer - Zilli Kızı Bekliyorum.mp3 03. Savaş Göçer - Mız Mız & Kozandağı.mp3 04. Savaş Göçer - Aysel.mp3 05. Savaş Göçer - Kuzu Kuzu & Liberde.mp3 06. Savaş Göçer - Gururlanma İnsanoğlu.mp3 07. Savaş Göçer - Yarimin Adı Yaşar &.mp3 08. Savaş Göçer - Pınar Senin.mp3 09. Savaş Göçer - Yaylanın Çimenine.mp3 10. Savaş Göçer - Yıldız.mp3 11. Savaş Göçer - Sille & Hazal.mp3 12. Savaş Göçer - Memberi.mp3
[2009] Savaş Göçer - Uzun Havalar ve Bozlaklar
Savaş Göçer - Bizim Ellere.mp3 Savaş Göçer - Bulamadim Careyi.mp3 Savaş Göçer - Cana Kiyarmi.mp3 Savaş Göçer - Demedim Anam (Uzun Hava).mp3 Savaş Göçer - Haymanadan Ciktim Yaya.mp3 Savaş Göçer - Sen Oldun.mp3 Savaş Göçer - Sorulur Birgun.mp3 Savaş Göçer - Sukur Allahim.mp3 Savaş Göçer - Vurma Zalim Vurma.mp3 Savaş Göçer - Yan Kara Gozlum.mp3
[2012] Savaş Göçer & Ankaralı Namık - Radyo Megasite Kayıtları
Ankaralı Namık - Ah Annem.mp3 Ankaralı Namık - Ankarada Yedim Taze Meyvayı.mp3 Ankaralı Namık - Dillenir Mi.mp3 Ankaralı Namık - Kederliyim Kederli & Paraymış Para.mp3 Ankaralı Namık - Leylam.mp3 Ankaralı Namık - Savaş Göçer - Yar Agla.mp3 Ankaralı Namık - Yüzün Gülmesin.mp3 Savas Göçer - Aman Aysem.mp3 Savaş Göçer - Belki De Dünyada.mp3 Savaş Göçer - Bulamadım Ben.mp3 Savaş Göçer - Dinek Dagı.mp3 Savaş Göçer - Emmoglu & Güle Su Vermezsen.mp3 Savaş Göçer - Erzincana Girdim.mp3 Savaş Göçer - Gönül Dağı.mp3 Savaş Göçer - Halime Gız & Polatlıya Gidelim.mp3 Savaş Göçer - Zalım Ankara.mp3