Yenialbum | Data: Пятница, 01.11.2013, 23:46 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Sanatçı: Sinan Sami Albüm: Tüm Albümleri (Diskografı) Yıl: Tüm - 2012 Genre: Türkçe Format: MP3 128 - 160 Kbps Parça Sayı: 150 Dosya Boyutu: 234,59 MB
Sinan Sami - Derenun Balıkları
Sinan Sami - Ayşem.mp3 Sinan Sami - Derenin balıkları.mp3 Sinan Sami - Görneki döndüm beri.mp3 Sinan Sami - Kaval oyun havaları.mp3 Sinan Sami - Kız entaren varmidır.mp3 Sinan Sami - Kopyası tulum horon.mp3 Sinan Sami - Para ise para.mp3 Sinan Sami - Sevdalıyım duramam.mp3 Sinan Sami - Sözlü oyun havaları -1-2-3.mp3 Sinan Sami - Tulum horon.mp3
Sinan Sami - Güllünaz
Sinan Sami - Başkan.mp3 Sinan Sami - Çaykara.mp3 Sinan Sami - Görnek Parma.mp3 Sinan Sami - Güllünaz.mp3 Sinan Sami - Horon...mp3 Sinan Sami - Memis.mp3 Sinan Sami - Nasil Oldu Sevdim.mp3 Sinan Sami - Sila Hasreti.mp3 Sinan Sami - Ümmühan.mp3 Sinan Sami - Yollar.mp3
Sinan Sami - Hey Gidi Afacan
Caykarali Sinan - Ankara Oyun Havasi.mp3 Caykarali Sinan - Heygidi Afacan.mp3 Caykarali Sinan - Ileri Kiz Horonu.mp3 Caykarali Sinan - Kiz Atlamasi.mp3 Caykarali Sinan - Senlik Düz Horon.mp3 Caykarali Sinan - SIKSARA.mp3 Caykarali Sinan - Sürmene Sallama.mp3 Caykarali Sinan - Trabzon Ileri Düz Horon.mp3 Caykarali Sinan - Uzun Hava.mp3 Caykarali Sinan - Yayla Yol Havasi.mp3
[2008] Sinan Sami - Çilli Kız
Sinan Sami - Ben Nelerden Vazgectim.mp3 Sinan Sami - Bu Daglari Asarim.mp3 Sinan Sami - Cam Agaci Cürüdü.mp3 Sinan Sami - Çık Cama.mp3 Sinan Sami - Çilli Kız.mp3 Sinan Sami - Daha Sevmiyecegim.mp3 Sinan Sami - Degirmenin Suyunu.mp3 Sinan Sami - Hayde Kacalim.mp3 Sinan Sami - Indim Of Caykaraya.mp3 Sinan Sami - Sevdadan Yanan Bilir.mp3 Sinan Sami - Sevdaliga Basladim.mp3 Sinan Sami - Trabzonspor.mp3
[2012] Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili
Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili.mp3 Sinan Sami - Bu Daglari Asarim.mp3 Sinan Sami - Cik Cama.mp3 Sinan Sami - Hayde Kacalim.mp3 Sinan Sami - Marmara.mp3 Sinan Sami - Su Basinda Dururum.mp3 Sinan Sami - Trabzonspor.mp3
.
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Uploaded.net DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|