Yenialbum | Data: Пятница, 08.11.2013, 14:03 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Serra Sarıkaya Albüm: Tüm Albümleri (Diskografı) Yıl: Tüm Genre: Türkçe Format: MP3 128-Kbps Parça Sayı: 38 Dosya Boyutu: 139,68
Serra Sarıkaya - Nasıl Anne Olurum
01. Serra Sarıkaya - Nasıl Anne Olurum.m4a 02. Serra Sarıkaya - Zaman Eyvah.m4a 03. Serra Sarıkaya - Yazabilseydim.m4a 04. Serra Sarıkaya - Yanlış Yoldasın.m4a 05. Serra Sarıkaya - Elveda Sevgilim.m4a 06. Serra Sarıkaya - Dalgamı Geçiyorsun.m4a 07. Serra Sarıkaya - Çıldırmak Üzereyim.m4a 08. Serra Sarıkaya - Bana Birşeyler Oluyor.m4a 09. Serra Sarıkaya - İkimizin Sevdası.m4a 10. Serra Sarıkaya - Çiçeği Burnunda.m4a 11. Serra Sarıkaya - Kutlarım Seni.m4a 12. Serra Sarıkaya - İkimizde Sarhoştuk.m4a
Serra Sarıkaya - Oğren de Gel
Serra Sarikaya - Allah Rizasi Icin.mp3 Serra Sarikaya - Bagri Yaniklarin Meyhanesinde.mp3 Serra Sarikaya - Evlerinin Önu Yoldur.mp3 Serra Sarikaya - Guzel Gözlerine Bakmaya Doyamam.mp3 Serra Sarikaya - Limon Ektim Tasa & Sak Sak Sakirdama.mp3 Serra Sarikaya - Mavi De Mavi.mp3 Serra Sarikaya - Muallim.mp3 Serra Sarikaya - Ögren De Gel.mp3 Serra Sarikaya - Oyana Dön Salla Calkala.mp3 Serra Sarikaya - Sen Sözden Anlamaz Misin.mp3 Serra Sarikaya - Su Gurbet Canima Yetii.mp3 Serra Sarikaya - Yallah Soför.mp3 Serra Sarikaya - Yazimi Kisa Cevirdin.mp3 Serra Sarikaya - Zamaninda.mp3
Serra Sarıkaya - Seni Seven Ölmez ki
Serra Sarikaya - Bir Kadin Tanidim.mp3 Serra Sarikaya - Bir Tanem.mp3 Serra Sarikaya - Dert Degil.mp3 Serra Sarikaya - Dondum Dolastim.mp3 Serra Sarikaya - Gel Bir Yuva Kuralim.mp3 Serra Sarikaya - Hadi Gel De Sevme.mp3 Serra Sarikaya - Inanma.mp3 Serra Sarikaya - Ozlerim.mp3 Serra Sarikaya - Seni Seven Olmez Ki.mp3 Serra Sarikaya - Sev Dedin Sevmedim Mi.mp3 Serra Sarikaya - Sikayetciyim.mp3 Serra Sarikaya - Yandim.mp3 .
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Uploaded.net
|
|
|
|