Sanatçı: Safiye Ayla Albüm: Albümleri (Diskografi) Yıl: Tür: Türkçe - THM / TSM Format: MP3 192 Kbps Parça Sayı: 172 Dosya Boyutu: 751,42 MB
Safiye Ayla, No.1
01. Safiye Ayla - Bir Cefa Görsem Ey Sanem Senden.mp3 02. Safiye Ayla - Sen de mi Hala Esir-i Zülf-i Yar Olmaktasın.mp3 03. Safiye Ayla - Etme Beyhude Figan.mp3 04. Safiye Ayla - Ne Bahar Kaldı Ne Gül, Nede Bülbül Sesi Var.mp3 05. Safiye Ayla - Gönüllerr Uğrusu Bir Yar-i Bı-Amanım Var.mp3 06. Safiye Ayla - Görünür mü Gayrü Alem Dideme.mp3 07. Safiye Ayla - Senden Bilirim Yok Bana Bir Faide Ey Gül.mp3 08. Safiye Ayla - Zaman Olur ki Anın Hacle-i Visalinde.mp3 09. Safiye Ayla - Aşıkından Sen Nasıl Bıktın.mp3 10. Safiye Ayla - Bu Gece Çamlarda Kalsak Ne Olur.mp3 11. Safiye Ayla - Manada Güzel Ruhta Güzel Tende Güzelsin.mp3 12. Safiye Ayla - Akşam Dönüşü Geçtim O Esrarlı Bağından.mp3 13. Safiye Ayla - Kalbimde Açılmış Dağılan Bir Kuru Güldün.mp3 14. Safiye Ayla - Neş'eyle Geçen Ömrümü Eyvah Heder Ettin.mp3 15. Safiye Ayla - Bir Gizli Yalan Söyle.mp3 16. Safiye Ayla - Neş'eyle Geçen Ömrümü Eyvah Heder Ettin.mp3 17. Safiye Ayla - Muntazır Teşrifine Hazır Kayık.mp3 18. Safiye Ayla - Gidelim Göksu'ya.mp3 19. Safiye Ayla - Varsın Gönül Aşkınla Harab Olsun Efendim.mp3 20. Safiye Ayla - Hala Kalbimi Kanayan Kalbimi.mp3 21. Safiye Ayla - Güzel Bir Göz Attı Beni Bu Derin Sevdaya.mp3 22. Safiye Ayla - Bakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade.mp3
Safiye Ayla, No.2
01. Safiye Ayla - Ben Melamet Hirkasini.mp3 02. Safiye Ayla - Ömrün Su Biten Nesvesi Taam Olsun Erenler.mp3 03. Safiye Ayla - Bu Aksam Ay Isiginda Bulusalim.mp3 04. Safiye Ayla - Hayal Içinde Akip Geçti Ömr-ü Derbederim.mp3 05. Safiye Ayla - Menekselendi Sular.mp3 06. Safiye Ayla - Yasli Gözlerimi Kuruttun Bu Gece.mp3 07. Safiye Ayla - Bir Harbiyeli Çamlica'da Gönlümü Çaldi.mp3 08. Safiye Ayla - Ben Güzele Güzel Demem Güzel Benim Olmayinca.mp3 09. Safiye Ayla - Yarin Bu Kadar Cevri Gelir Miydi Hayale.mp3 10. Safiye Ayla - Hicaz Kalender.mp3 11. Safiye Ayla - Sen Bu Yerden Gideli.mp3 12. Safiye Ayla - Akşam Oldu Yine Basti Kareler.mp3 13. Safiye Ayla - Esmerim Kiyma Bana.mp3 14. Safiye Ayla - Gemim Gidiyor Bastan.mp3 15. Safiye Ayla - Yabandan Geldim.mp3 16. Safiye Ayla - Yine de Kaynadi Çostu Daglarin Tasi.mp3 17. Safiye Ayla - Sahane Gözler.mp3 18. Safiye Ayla - Kösküm Var Deryaya Karsi.mp3 19. Safiye Ayla - Pencereden Kus Uçtu.mp3 20. Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini.mp3 21. Safiye Ayla - Yörük De Yaylasinda.mp3 22. Safiye Ayla - Aksaray'dan Geçerken.mp3 23. Safiye Ayla - Katibim Türküsü.mp3
Safiye Ayla, Müzeyyen Senar - Atatürk'ün Sevdigi Şarkılar
01. Kimseye Etmem Şikayet - Müzeyyen Senar.mp3 02. Mani Oluyor - Müzeyyen Senar.mp3 03. Havada Bulut Yok - Müzeyyen Senar.mp3 04. Dayler Dayler - Safiye Ayla.mp3 05. Cana Rakibi Handan Edersin - Müzeyyen Senar.mp3 06. Alişimin Kaşları Kara - Safiye Ayla.mp3 07. İzmirin Kavakları - Müzeyyen Senar.mp3 08. Şahane Gözler - Müzeyyen Senar.mp3 09. Sigaramın Dumanı - Müzeyyen Senar.mp3 10. Asker Yolu Beklerim - Müzeyyen Senar.mp3 11. Çile Bülbülüm Çile - Safiye Ayla.mp3 12. Değirmene Un Yolladım - Müzeyyen Senar.mp3 13. Şu Dalmadan Geçtin mi (Zeybek) - Müzeyyen Senar.mp3 14. Pencere Açıldı Bilal Oğlan - Safiye Ayla.mp3 15. Habugaha Girdim - Müzeyyen Senar.mp3 16. Yanık Ömer - Safiye Ayla.mp3 17. Fikrimin İnce Gülü - Müzeyyen Senar.mp3 18. A Benim Mor Çiçeğim - Müzeyyen Senar.mp3 19. Vardar Ovası - Müzeyyen Senar.mp3 20. Akşam Oldu Yine Bastı Kareler - Müzeyyen Senar.mp3
Safiye Ayla - Safiye Ayla'dan Seçmeler
01. Safiye Ayla - Şehnaz Peşrevi.mp3 02. Safiye Ayla - Didem Yüzüne Nazır Nazır Yüzüne.mp3 03. Safiye Ayla - Fırsat Bulsam Yare Varsam.mp3 04. Safiye Ayla - Gönül Durmaz Su Gibi Çağlar.mp3 05. Safiye Ayla - Vardım Ki Yurdundan Aya Göçürmüş.mp3 06. Safiye Ayla - Kanun Taksimi.mp3 07. Safiye Ayla - Afveyle Suçum Ey Gül-i Ter Başıma Kakma.mp3 08. Safiye Ayla - Demem Cana Beni Yad Et.mp3 09. Safiye Ayla - Pencereden Kuş Uçtu Yandı Yürek Tutuştu.mp3 10. Safiye Ayla - Klarnet Taksimi.mp3 11. Safiye Ayla - Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım.mp3 12. Safiye Ayla - Keman Taksimi.mp3 13. Safiye Ayla - Sevdi Gönlüm Ey Melek Sima Seni.mp3 14. Safiye Ayla - Andıkça Geçen Günleri Hasretle Derinden.mp3 15. Safiye Ayla - Hasretle Bu Şeb Gah Uyudum Gah Uyandım.mp3 16. Safiye Ayla - Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır.mp3 17. Safiye Ayla - Gemim Gidiyor Baştan Yelkenleri Kumaştan.mp3 18. Safiye Ayla - Keman Taksimi.mp3 19. Safiye Ayla - Gidelim Göksu'ya Bir Alem-i Ab Eyleyelim.mp3 20. Safiye Ayla - Muntazır Teşrifine Hazır Kayık.mp3 21. Safiye Ayla - Bir Dalda İki Kiraz Biri Al Biri Beyaz.mp3 22. Safiye Ayla - Aksaray'dan Geçer İken Çevirdiler Yolumu.mp3 23. Safiye Ayla - Karakolda Ayna Var.mp3 24. Safiye Ayla - Dedim Dilber Yanakların Kızarmış.mp3 25. Safiye Ayla - Ayşe'm Ayşe'm Mor Menekşem.mp3
Safiye Ayla - Safiye Ayla'dan Şarkılar Radyo Günleri, Vol. 4
01. Safiye Ayla - Bir Nigah Et Halime.mp3 02. Safiye Ayla - Ne Bahtımdır Ne Yar-i Bi Amandır.mp3 03. Safiye Ayla - Fırsat Bulsam Yare Varsam.mp3 04. Safiye Ayla - Beni Ateşlere Salan O Kapkara Siyah Gözler.mp3 05. Safiye Ayla - Didem Yüzüne Nazır.mp3 06. Safiye Ayla - Etmedim Bir Lahza İhya.mp3 07. Safiye Ayla - Vardım Ki Yurdundan Ayağ Göçürmüş.mp3 08. Safiye Ayla - Aksaraydan Geçer İken.mp3 09. Safiye Ayla - Menekşedir Sular.mp3 10. Safiye Ayla - Cana Rakibi Handan Edersin.mp3 11. Safiye Ayla - Turnalar Uçun.mp3 12. Safiye Ayla - Dayler Dayler Edirne Köprüsü TaştanAlişimin Kaşları KareKöşküm Var Deryaya Karşı Elmayı Nazik Soyarlar.mp3 13. Safiye Ayla - Deli Gönlü Bir Dilbere Bağladım.mp3