01. Selim Isik - Çok Cahilsin Keşke Ölsen (feat. Ozan Gümrükçü & Hidayet Can Özcan).flac 02. Selim Isik - Herşey Mümkün (feat. Ozan Gümrükçü & Hidayet Can Özcan).flac 03. Selim Isik - Sus (feat. Ozan Gümrükçü & Hidayet Can Özcan).flac 04. Selim Isik - Panik Atak (feat. Ozan Gümrükçü & Hidayet Can Özcan).flac
[2016] Selim Isik - Tutunamayan (Full Albüm) Flac
01. Selim Isik - Efsaneler Kadıköy'de.flac 02. Selim Isik - Yüzyıl.flac 03. Selim Isik - Adım.flac 04. Selim Isik - Tutunamayan.flac 05. Selim Isik - Doğum Günü Blues.flac 06. Selim Isik - Çok Cahilsin Keşke Ölsen.flac 07. Selim Isik - Hürkuş.flac 08. Selim Isik - Dünya.flac 09. Selim Isik - Çizgi.flac 10. Selim Isik - Ufaktı Sistem.flac
[2017] Selim Işık - Yazgı (Full Albüm) Flac
01. Selim Isik - Dağlar (feat. Sadi Baydar) 02. Selim Isik - Derin 03. Selim Isik - Ben Kendimden Yoruldum (feat. Sadadri Baydar) 04. Selim Isik - Sükûn (feat. Sadi Baydar).m4a 05. Selim Isik - Yaşamdan Yana (feat. Sadi Baydar) 06. Selim Isik - Hayallerin Çocuğu (feat. Sadi Baydar) 07. Selim Isik - Bilinmez (feat. Sadi Baydar) 08. Selim Isik - Yazgı (feat. Sadi Baydar) 09. Selim Isik - Soru (feat. Sadi Baydar)
[2018] Selim Isik - Sus (EP) Flac
01. Selim Işık - Sus 02. Selim Işık, Hidayet Can Özcan - Çanakkale Türküsü 03. Selim Işık, Merve Kazanç - Çok Cahilsin Keşke Ölsen
[2019] Selim Işık - Çıkış Yok mu (Albüm) Flac
01. Selim Işık - Çıkış Yok mu 02. Selim Işık - Yaşasan da Bin Yıl Bile 03. Selim Işık - Harmandalı 04. Selim Işık - Jo Bonamazsa 05. Selim Işık - Uzaklar 06. Selim Işık - Misket 07. Selim Işık - Mustafa Kemal'in Askerleriyiz 08. Selim Işık - Acı 09. Selim Işık - Son Aşk 10. Selim Işık - Türk Marşı