[2000] Sami Özer - İnliyoruz Hasretinle (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Emamesi Başında 02. Sami Özer - Gece Gündüz Döne Döne 03. Sami Özer - Gönlümüz Tahtındasın Sen Muhibbi 04. Sami Özer - Seyrettim Muhammed'i 05. Sami Özer - Devletli Sultanım 06. Sami Özer - Varisindir Pür Himem 07. Sami Özer - Dileğim Sensin 08. Sami Özer - Demedim Mi 09. Sami Özer - Gözlerimden Akan Yaşlar 10. Sami Özer - Ya Allah 11. Sami Özer - Nurun Nuru 12. Sami Özer - İnliyoruz Hasretinle 13. Sami Özer - Aşk Meydanı 14. Sami Özer - Ahir Zaman Peygamberi 15. Sami Özer - Tevhid Etsin Dilimiz 16. Sami Özer - Erenler
[2006] Sami Özer - Senfonik Çağdaş İlahiler (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Hak Yarattı Alemi (Muhayyerkürdi İlahi) 02. Sami Özer - Donandı Her Yer (Acemaşiran İlahi) 03. Sami Özer - Ya Rabbi Aşkın Ver Bana (Nihavend İlahi) 04. Sami Özer - Aşkın İle Aşıklar (Nihavend İlahi) 05. Sami Özer - Bu Aşk Bir Bahr-i Ummandır (Nihavend İlahi) 06. Sami Özer - Gamdan Beni Azad Et (Rast İlahi) 07. Sami Özer - Ay Dahi Güneş Dahi (Rast İlahi) 08. Sami Özer - Erler Demine (Rast İlahi) 09. Sami Özer - Vasılı Feyzi Hüda'yız (Uşşak İlahi) 10. Sami Özer - Sevdim Seni Ma'buduma (Segah İlahi) 11. Sami Özer - Alemler Nura Gark Oldu (Hüzzam İlahi) 12. Sami Özer - Getirdiler Burağı (Hüzzam İlahi) 13. Sami Özer - Yar Yüreğim Yar (Segah İlahi) 14. Sami Özer - Ey Dost (Hicaz İlahi) 15. Sami Özer - Ninni (Hicaz) 16. Sami Özer - Güzel Aşık (Nihavend İlahi)
[2014] Sami Özer - Sami Özer Box Set (3CD) Flac
[2012] Sami Özer - Alim Allah (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Tala،a'l-Bedru 'aleynā 02. Sami Özer - Yā Resūlallāh Acep Kimdir Bize Senden Yakīn 03. Sami Özer - Yā Resūl Selām Aleyke 04. Sami Özer - Ālem Yüzüne Saldı Ziyā 05. Sami Özer - Gül Isteyü Bir Bülbülüm 06. Sami Özer - Merhabā 07. Sami Özer - Resūl-I Müctebā Nesli 08. Sami Özer - Şehin-Şāh-I 09. Sami Özer - Gel Gönüle Gir Gönüle 10. Sami Özer - Kurretü'l-،ayn-I Habīb-I 11. Sami Özer - Gözüm Ki Kāne Boyandı 12. Sami Özer - Muhibbī Illeri Uzaktır Yolları
[2013] Sami Özer - Feryâd-ı Gam (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Tala،a'l-Bedru 'aleynā 02. Sami Özer - Yā Resūlallāh Acep Kimdir Bize Senden Yakīn 03. Sami Özer - Yā Resūl Selām Aleyke 04. Sami Özer - Ālem Yüzüne Saldı Ziyā 05. Sami Özer - Gül Isteyü Bir Bülbülüm 06. Sami Özer - Merhabā 07. Sami Özer - Resūl-I Müctebā Nesli 08. Sami Özer - Şehin-Şāh-I 09. Sami Özer - Gel Gönüle Gir Gönüle 10. Sami Özer - Kurretü'l-،ayn-I Habīb-I 11. Sami Özer - Gözüm Ki Kāne Boyandı 12. Sami Özer - Muhibbī Illeri Uzaktır Yolları
[2013] Sami Özer - HÛ (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Hak Yarattı Alemi 02. Sami Özer - Donandı Her Yer 03. Sami Özer - Ya Rabbi Aşkın Ver Bana 04. Sami Özer - Aşkın ile Aşıklar 05. Sami Özer - Bu Aşk Bir Bahr-i Ummandır 06. Sami Özer - Gamdan Beni Azad Et 07. Sami Özer - Ay Dahi Güneş Dahi 08. Sami Özer - Erler Demine 09. Sami Özer - Vasılı Feyzi Hüdayız 10. Sami Özer - Sevdim Seni Ma'buduma 11. Sami Özer - Alemler Nura Gark Oldu 12. Sami Özer - Getirdiler Burağı 13. Sami Özer - Yar Yüreğim Yar 14. Sami Özer - Ey Dost Senin Aşkın ile 15. Sami Özer - Ninni 16. Sami Özer - Demedim Mi 17. Sami Özer - Fırkatin Narıyle
[2016] Sami Özer - Nefes (Albüm) Flac
CD 1
01. Sami Özer - Mail Oldum Bahçesinde 02. Sami Özer - Nur-i Cemali 03. Sami Özer - Ruy-i Siyahım İle Dergaha 04. Sami Özer - Ey Rahmeti Bol Padişah 05. Sami Özer - Göçtü Kervan 06. Sami Özer - Hakkın Emrin Tutalım 07. Sami Özer - Ömrün Bitirmiş ( Hakkın Emrin Tutalım İle Beraber ) 08. Sami Özer - Seyrettim Muhammed'i 09. Sami Özer - Gelin Ey Aşıklar 10. Sami Özer - Ben Dervişim Diyene ( Gelin Ey Aşıklar İle Beraber ) 11. Sami Özer - Seyreyle Güzel 12. Sami Özer - Resul-i Mucteba Nesli 13. Sami Özer - Can Ellerinden Gelmişem 14. Sami Özer - Can Yine Bülbül Oldu 15. Sami Özer - Dolap Niçin İnlersin 16. Sami Özer - Vakt-i Seherde 17. Sami Özer - Ben Dost İle Dost Olmuşum ( Vakt-i Seherde İle Beraber )
CD 2
01. Sami Özer - Demedim Mi ( Güzel Aşık ) 02. Sami Özer - Bu Aşk Bir Bahri Ummandır 03. Sami Özer - Derviş Olan Kişiler ( Bu Aşk Bir Bahri Ummandır İle Beraber ) 04. Sami Özer - Haktır Allahım 05. Sami Özer - La İlahe İlallah 06. Sami Özer - Sallâ Aleykallahu 07. Sami Özer - Ya Rabbi Aşkın Ver Bana 08. Sami Özer - Yar Yüreğim Yar 09. Sami Özer - Allah Allah Rabbüna ( Yar Yüreğim Yar İle Beraber ) 10. Sami Özer - Devran Bu Devran 11. Sami Özer - Erler Demine 12. Sami Özer - Allahümme Salli Alel Mustafa ( Erler Demine İle Beraber ) 13. Sami Özer - Gamdan Beni Azad Et 14. Sami Özer - İlim İlim Bilmektir 15. Sami Özer - Kabenin Yolları 16. Sami Özer - Mevla-Ya Salli ( Emin Tezekküri ) 17. Sami Özer - Sultan-Ul Evliya
CD 3
01. Sami Özer - Sevdim Seni Mabuduma 02. Sami Özer - Donandı Her Yer Kandiller İle 03. Sami Özer - Alem Yüzüne Saldı Ziya 04. Sami Özer - Aynayı Tuttum Yüzüme 05. Sami Özer - Bülbül Ten Kafesinde 06. Sami Özer - Ey Mihr-i La Yezal 07. Sami Özer - Habibibullah Cihana 08. Sami Özer - Olmayınca Senden Ata 09. Sami Özer - Seyreyleyip Yandım 10. Sami Özer - Aşkınla Çâk Olsa Bu Ten 11. Sami Özer - Didemiz Giryan ( Aşkınla Çâk Olsa Bu Ten İle Beraber ) 12. Sami Özer - Bu Aklu Fikr İle 13. Sami Özer - Dû Cihanın Mefhari 14. Sami Özer - Durmaz Lisanım 15. Sami Özer - Merhaba Şehr-i Ramazan 16. Sami Özer - Yüzün Nuru ( Sana Canlar Feda )
[2016] Sami Özer - Nefes (Albüm) Flac
CD1
01. Sami Özer - Mâil Oldum Bahçesinde 02. Sami Özer - Nuri Cemali 03. Sami Özer - Rûy-i Siyâhım ile Dergâhe 04. Sami Özer - Ey Rahmeti Bol Padişah 05. Sami Özer - Göçtü Kervan 06. Sami Özer - Hakkın Emrin Tutalım 07. Sami Özer - Ömrün Bitirmiş 08. Sami Özer - Seyrettim Muhammedi 09. Sami Özer - Gelin Ey Aşıklar 10. Sami Özer - Ben Dervişim Diyene 11. Sami Özer - Seyreyle Güzel 12. Sami Özer - Resûl-i Müctebâ Nesli 13. Sami Özer - Can Ellerinden Gelmişem 14. Sami Özer - Can Yine Bülbül Oldu 15. Sami Özer - Dolap Niçin İnilersin 16. Sami Özer - Vakti Seherde 17. Sami Özer - Ben Dost ile Dost Olmuşum
CD2
01. Sami Özer - Demedim Mi 02. Sami Özer - Bu Aşk Bir Bahri Ummandır 03. Sami Özer - Derviş Olan Kişiler 04. Sami Özer - Haktır Allahım 05. Sami Özer - La İlahe İllallah 06. Sami Özer - Salla Aleykallahu 07. Sami Özer - Ya Rabbi Aşkın Ver Bana 08. Sami Özer - Yar Yüreğim Yar 09. Sami Özer - Allah Allah Rabbüna 10. Sami Özer - Devran Bu Devran 11. Sami Özer - Erler Demine 12. Sami Özer - Allahümme Salli Ale'l-Mustafa 13. Sami Özer - Gamdan Beni Azad Et 14. Sami Özer - İlim İlim Bilmektir 15. Sami Özer - Kabenin Yolları 16. Sami Özer - Mevla Ya Salli (Emin Tezekkürü) 17. Sami Özer - Sultan-ül Evliyā
CD3
01. Sami Özer - Sevdim Seni Mabuduma 02. Sami Özer - Donandı Her Yer Kandiller İle 03. Sami Özer - Alem Yüzüne Saldı Ziya 04. Sami Özer - Aynayı Tuttum Yüzüme 05. Sami Özer - Bülbül Ten Kafesinde 06. Sami Özer - Ey Mihr-i Lâ-Yezâl 07. Sami Özer - Habîbullah Cihâne 08. Sami Özer - Olmayınca Senden Atâ 09. Sami Özer - Seyreyleyip Yandım 10. Sami Özer - Aşkınla Çâk Olsa Bu Ten 11. Sami Özer - Didemiz Giryan 12. Sami Özer - Bu Akl-u Fikr İle 13. Sami Özer - Dü Cihanın Mefhari 14. Sami Özer - Durmaz Lisanım 15. Sami Özer - Merhaba, Şehr-i Ramazân 16. Sami Özer - Yüzün Nuru
[2017] Sami Özer - İlham (Albüm) Flac
CD 1
01. Sami Özer - Bir Gece Muhammede 02. Sami Özer - Cebrailim Selam Eyle 03. Sami Özer - Çalap Nurdan Yaratmış 04. Sami Özer - Elhamdülillah 05. Sami Özer - Ey Allahım Beni Senden Ayırma 06. Sami Özer - Ey Benim Devletli Sultanım 07. Sami Özer - Getirdiler Burağı 08. Sami Özer - Hannah Allah 09. Sami Özer - Kaside - Mütecelli 10. Sami Özer - Medet Allah Sana Sundum Elimi 11. Sami Özer - Merhaba Ey Fahri Alem 12. Sami Özer - Mümin Olan 13. Sami Özer - Veladet Bahri 14. Sami Özer - Ya Hüseyin 15. Sami Özer - Zalimler 16. Sami Özer - Alemlere Rahmet Olarak Geldin
CD 2
01. Sami Özer - Ya Resulallah Acep Kimdir Bize Senden Yakın 02. Sami Özer - Allah Bize Lütfetti 03. Sami Özer - Belagal Ula Bi Kemalihi 04. Sami Özer - Gani Mevlam 05. Sami Özer - Kaside - Miraç Bahri 06. Sami Özer - Talaal Bedru Aleyna 07. Sami Özer - Ya Resul Selam Aleyke 08. Sami Özer - Alemlere Rahmet Olan 09. Sami Özer - 09 Bilmem Nideyim 10. Sami Özer - Geydim Hırkayı 11. Sami Özer - Dileğim Sensin 12. Sami Özer - Kaside - Derdimendim Ya Resulallah 13. Sami Özer - Kaside - Ya Resullullah Şefaat Eyle 14. Sami Özer - Arzum Senin Cemalindir 15. Sami Özer - Derdimendim Ya Resulallah 16. Sami Özer - İsmin Sübhan 17. Sami Özer - Ninni
CD 3
01. Sami Özer - Aşkın İle Aşıklar Versiyon 1 02. Sami Özer - Ey Aşk-ı Dildade 03. Sami Özer - Kaside - Feryad-ı Gam 04. Sami Özer - Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz 05. Sami Özer - Gülyüzünü Rüyamızda Görelim 06. Sami Özer - La İlahe İllallah - Aşkın İle Aşıklar 07. Sami Özer - Uyurken Seyrimde 08. Sami Özer - İlham İle Dün Gece 09. Sami Özer - Kaside - Gönül Hun Oldu Şevkinden 10. Sami Özer - Kaside - Aşk İle Yananlar 11. Sami Özer - Allah Ya Allah 12. Sami Özer - Amenna Söyledik 13. Sami Özer - Aşkın İle Aşıklar Versiyon 2 14. Sami Özer - Kelime-Tevhid 15. Sami Özer - Vasıl-ı Feyzi Hüdayız 16. Sami Özer - Veysel Karani 17. Sami Özer - Şeyen Lillah
[2018] Sami Özer - Gani Mevlam (Albüm) Flac
01. Sami Özer - Bunların Aşkıyla Ben 02. Sami Özer - Yansın Ya Resulallah 03. Sami Özer - Tevhid 04. Sami Özer - Dil Beyti 05. Sami Özer - Veysel Karani 06. Sami Özer - Bismillahirrahmanirrahim 07. Sami Özer - Derviş 08. Sami Özer - Nurundan Muhammedin 09. Sami Özer - Alemler Nura Gark Oldu 10. Sami Özer - Gani Mevlam 11. Sami Özer - Yar Yüreğim Yar 12. Sami Özer - Getirdiler Burağı