01. Koro - Seherde Deryaya Dalsam 02. Erol Köker - Kına Yolladım Sana 03. Koro - Annesinden Destur Aldı 04. Koro - Havuzun Başına 05. Oğuz Doğan Cengiz - Karanfilim Saksıda 06. Elvan Erbaşı - Bedavradan 07. Orhan Hakalmaz - Ben Gidiyorum Baylere 08. Zara - Beyaz Giyme 09. Koro - Kiraz Aldım Dikmenden 10. Koro - Çatal Cama 11. Orhan Hakalmaz - Meşeli
Türkülerle Türkiye 15 (Burdur) Albüm Flac
01. Çimen İlter - Feracemi Al İsterim 02. Erol Köker - On İkidir Şu Burdur'un 03. Zara - Serenler 04. Koro - Potin Bağım Çözülmüş 05. Koro - Şu Dirmil'in Çalgısı 06. Koro - Gökte Yıldız Ellidir 07. Zara - Ardıçtandır Kuyuları 08. Orhan Hakalmaz - Gemideyim Gemide 09. Enstrumantal - Sipsi Açış 11. Erol Köker - Suya Gider Al Yazmalı 12. Enstrumantal - Sipsi Bendedir
Türkülerle Türkiye 16 (Bursa) Albüm Flac
01. Çimen İlter - Cici Papucum Cici 02. Erol Köker - Şimdi Pınarın 03. Çimen İlter - Meşeli Dağlar 04. Erol Köker - Aşalım Aşalım 05. Çimen İlter - Zeytinyağlı Yiyemem 06. Elvan Erbaşı - Ben Yemenimi Al İsterim 07. Elvan Erbaşı - Bursa Köy Güvendeleri 08. Orhan Hakalmaz - Mavi Yelekli Yarim 09. Elvan Erbaşı - Oğlan Adın İsmail
Türkülerle Türkiye 17 (Çanakkale) Albüm Flac
01. Nimet Bülbül - Arda Boyları 02. Soner Özbilen - Karyolamın Demiri 03. Erol Köker - Kız Pınar Başında 04. Koro - Sıra Sıra Siniler 05. Koro - Yatma Yeşil Çimene 06. Yudum - Versinler 07. Erol Köker - Karanfilin Moruna 08. Elvan Erbaşı - Annem Entari Almış 09. Tulin Bergergil - Pınar Başı Bulanır 10. Soner Özbilen - Balıkesir Yolunda 11. Zara - Çemberimde Gül Oya 12. Koro - Evreşe Yolları Dar 13. Salih Gültekin - Vardar Ovası
Türkülerle Türkiye 18 (Çankırı) Albüm Flac
01. Koro - Aşkınla Perişan Yari Görünce 02. Zara - Evinin Önü Yaldızdan 03. Erol Köker - Samsun İskele Başı 04. Koro - Leblebi Koydum Taşa 05. Erol K[ker - Kaçma Güzel Kaçma 06. Orhan Hakalmaz - Hayrono 07. Şahin Gültekin - Urganları Ulalı 08. Zara - Aynalı Körük 09. Koro - Bulguru Kaynatırlar 10. Orhan Hakalmaz - Yemenimi Al İsterim 11. Zeynep Atagür - Dağların Ardındayım 12. Koro - Dağdan Kestim Fındığı 13. Şahin Gültekin - Bağa Girdim Üzümü 14. Enstrumantal - Karşılama
Türkülerle Türkiye 19 (Çorum) Albüm Flac
01. Elvan Erbaşı - Gezsem De Dünyanın 02. Aysun Gültekin - İğdenin Dalları 03. Soner Özbilen - Halimi Arzettim 04. Zara - Dinle Sana Bir Nasihat 05. Zara - Fistan Giymiş 06. Enstrumantal - Hem Okudum 07. Erol Köker - Fırsat Elde İken 08. Orhan Hakalmaz - Kaşların Karasına 09. Orhan Hakalmaz - Ne Elmadır Ne Nar 10. Hem Okudum 11. Soner Özbilen - Bir Taş Attım Alıca 12. Haydar Öztürk - Ne Acep (U.H.)
Türkülerle Türkiye 20 (Denizli) Albüm Flac
01. Tulin Bergergil - Testi İçinde Pekmez 02. Erol Köker - Osmanımın Mendili 03. Tulin Bergergil - Kocamandı Dağların 04. Tulin Bergergil - Yaylalarda Gezerim 05. Elvan Erbaşı - Tepside Fındıklar 06. Erol Köker - Kara Üzüm Salkımı 07. Elvan Erbaşı - Al Elime Mor Kınalar 08. Erol Köker - Devrent Deresi 09. Çimen Ilter - Al Yazmamı Düreyim 10. Zara - Dağların Ardındayım 11. Erol Köker - Şu Dağlar Tepe Tepe 12. Orhan Hakalmaz - Cemilemin Gezdiği
Türkülerle Türkiye 21 (Diyarbakır) Albüm Flac
01. Aysun Gültekin - Başındaki Tellere 02. Ahmet Turan San - Haydi Gidek Toyuna 03. İlhan Harmancı - Diyarbakır Şad Akar 04. Ahmet Turan San -Dağlar Dağımdır Benim 05. Orhan Hakalmaz - Vallahi O Yardı 06. Zara - Hangi Bağın Bağısan 07. Nimet Bülbül - Dumanlı Yayla Başı 08. Orhan Hakalmaz - Bu Dağın Ensesine 09. Ahmet Turan San -Çıktım Saray Köşküne 10. Aysun Gültekin - Böyle Bağlar (Hoyrat) 11. Gökmen Ürü - Mavi Bağlar 12. Erol Köker - Başındaki Puşu Mudur
Türkülerle Türkiye 22 (Edirne) Albüm Flac
01. Koro - Kızılcıklar Oldu Mu 02. Şahin Gültekin - Dut Fidanı Boyunca 03. Elvan Erbası - Kahve Yemenden Gelir 04. Koro - Kırmızı Buğday 05. Elvan Erbası - Kavak Kavağa Yaslanır 06. Koro - Çifte Kuburları Çaktım 07. Şahin Gültekin - Kazıbem 08. Koro - Yüce Dağ Başında 09. Nimet Bülbül - Konsol Üstünde Mumlar 10. Şahin Gültekin - Aman Dağlar 11. Elvan Erbası - Bakkallar Satıyor 12. Koro - Yüksek Yüksek Tepelere
Türkülerle Türkiye 23 (Elazığ) Albüm Flac
01. Zara - Oy Akşamlar 02. Gökmen Ürü - Kar Mı Yağmış 03. Orhan Hakalmaz - Pınarın Başından 04. Aysun Gültekin - Mendilim İşte Yolla 05. Zara - Sinemde Bir Tutuşmuş 06. Koro - Ayman Düştü Belimden 07. Koro - Çayda Çıra 08. Mine Özdemir - Meteris'ten İneydim 09. Aysun Gültekin - Bülbülüm Bağ Gezerim 10. Oktay Ertugrul - Pencereden Bir Taş Geldi 11. Erol Köker - Yel Eser Kum Savurur 12. Aysun Gültekin - Açılış
Türkülerle Türkiye 24 (Erzincan) Albüm Flac
01. Aysun Gültekin - Nasıl Yar Diyeyim 02. Ahmet Turan San - Büyük Cevizin Dibi 03. Ömer San - Bugün Bayram Günü Derler 04. Evlan Erbası -Ey Şahin Bakışlım 05. Lütfü Ortakale - Nedir Benim Melul Mahsun Gezdiğim 06. Şahin Gültekin - Erzincan'dan Kemah'tan 07. Orhan Hakalmaz - Küstürdüm Barışamam 08. Ömer San - Bizim Dağlar Buradır 09. Aysun Gültekin - Tanrı'dan Dileğim 10. Mine Özdemir - Bağa İndim Üzüme 11. Ahmet Turan San - Kuleden Gel (Hoyrat) 12. Erol Köker - Kız Senin Derdinden
Türkülerle Türkiye 25 (Erzurum) Albüm Flac
01. Aysun Gültekin - Eledim Eledim 02. Koro - Erzurum Çarşı Pazar 03. Mehmet Calmasir - Yattım Gurbet Ele 04. Aysun Gültekin - Adalardan Çıktım Yayan 05. İbrahim Erkal - Tutam Yar Elinden 06. Erol Körek - Kağızmana Ismarladım 07. Mehmet Calmasir - Bugün Sabah İle 08. Erol Körek - Uykudan Uyanmış 09. Elvan Erbası - Kırmızı Gül Demet Demet 10. Aysun Gültekin - Keşke Bu Ellere Gelmez Olaydım 11. Gökmen Ürü - Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 12. Murat Yıldız - Kavurma Koydum Taşa
Türkülerle Türkiye 26 (Eskişehir) Albüm Flac
01. Erol Körek - Horozumu Satamadım 02. Elvan Erbası - Yol Üstünde Dikili Taş 03. Aysun Gültekin - Ay Doğar Sini Sini 04. Orhan Hakalmaz - Bağa Gel Bostana Gel 05. Orhan Hakalmaz - Aynam Düştü Yerlere 06. Orhan Hakalmaz - Bursa'nın Mermer Taşları 07. Canan Kiliç - Yağmur Yağar Yerlere 08. Aysun Gültekin - Fincanı Taştan Oyarlar 09. Şahin Gültekin - Atım Olsa Binsem Gitsem 10. Şahin Gültekin - Halkalı Şeker 11. Birsel Acar - Leblebici 12. Aysun Gültekin - Gayfeciler
Türkülerle Türkiye 27 (Gaziantep) Albüm Flac
01. Murat Yıldız - Zeytin Yaprağı Yeşil 02. Koro - Şirin Dane Dane 03. Celal Bakar - Gönül Gurbet Ele 04. Mücella Ata - Yoğurt Koydum Dolaba 05. Gülseren Erdağ - Lambada Şişesiz Yanmaz Mı 06. Şahin Gültekin - Bağa Girdim Üzüme 07. Nimet Bülbül - Dama Vurdum Bir Deplik 08. Evlan Erbası - Bu Kadar Cevretme 09. Erol Köker - Derik Saçın Örmezler 10. Cemile Sönmez - Aman Yine Dikildi (U.H.) 11. Gökmen Ürü - Bahçelerde Zerdali 12. Celal Bakar - Oyun Havası
Türkülerle Türkiye 28 (Giresun) Albüm Flac
01. Yücel Öner - Ağasarın Balını (Oy Asiye) 02. Orhan Hakalmaz - Görele'den O Yanı 03. Canan Kılıç - Tarlaya Ektim Soğan 04. Celal Bakar - Giresun Kayıkları 05. Erol Köker - Kızım Sana Fistan Aldım 06. Koro - Çavuşlu Diye Diye 07. Mücella Ata - iresun Evleri 08. Nihat Erdağ - Zülüflerin Tutam Tutam 09. Yudum - Altını Bozdurayım 10. Şahin Gültekin - Sarısın Seçemiyom 11. Elvan Erbası - Kahve Koydum Fincana 12. Koro - Bir Fındığın İçini
Türkülerle Türkiye 29 (Gümüşhane) Albüm Flac
01. Zara - Zerdali Çiçek Açtı 02. Zara - Atımı Bağladım Ben Bir Kotana 03. Birsel Yesilyurt - Avluya Bir Kuş Kondu 04. Nimet Bülbül - Dut Dibine Yaslanırlar 05. Aysun Gültekin - Elmalar Allanıyor 06. Erol Köker - Gel Çıkalım Tepelerden 07. Celal Bakar - Giderim Yolum Dağdır 08. Evlan Erbası - Gül Altında Gergef İşler 09. Zeynep Atagur - Hürünü Yavrum Hürünü 10. Canan Kılıç - Karşı Dağlar Bizimdir 11. Celal Bakar - Bülbülü Suladım (U.H.) 12. Şahin Gültekin - Kız Zülüflerin Perde Perde
Türkülerle Türkiye 30 (Hakkari) Albüm Flac
01. Gülseren Erdağ - O Yana Dönder Beni 02. Beyhan Karslı - Bebeği Nazlı Büyüttüm 03. Yudum - Esme Seher Yeli 04. Canan Kılınç - O Süsem O Sümbül 05. H. Mustafa Arı - Bulgar Dağında Yatarım 06. Erol Köker - Hel Hele Verin Gelini 07. Çeşitli Sanatcılar - Şık Şık Bilezik Kolunda 08. Celal Bakar - Berçelen Yaylaları 09. Erol Köker - Ahırında Bu Dert Beni Öldürür 10. Cemile Sönmez - Zeynelim 11. Şahin Gültekin - Yar Zeynep 12. Gülay Özer - Giderem Bu Düzünem
Türkülerle Türkiye 31 (Hatay) Albüm Flac +
01. Zara - Altın Tasta Gül Kuruttum 02. Erol Köker - Tütüncüden Tütün Aldım 03. Zeynep Atagur - Hey Güzel Han 04. Olcay Köker - Kaleden İndirdiler 05. Erol Köker - Gül Kuruttum 06. Orhan Hakalmaz - Hasan Dağı Oymak Oymak 07. Çeşitli Sanatcılar - Al Mendili 08. Gülay Özer - Damdan Dama İp Gerdim 09. Orhan Hakalmaz - Oy Gelin Kınan Kutlu Ola (Kına Havası) 10. Erol Köker - Pınara Vurdum Kazmayı 11. Zara - Şu Karşıki Dağda Kar Var 12. Celal Bakar - Aman Aman Bağdatlı
Türkülerle Türkiye 32 (Isparta) Albüm Flac
01. Erol Köker - Evlerinin Önü Mersin 02. Zeynp Atagur - Ali Kavak Kesiyor 03. Koro - Çayır Çimen Geze Geze 04. Sümer Ezgü - Ardınçtandır Guyuların Kovası (Zeybek) 05. Zara - Ay Doğar Aşmak İster 06. Olcay Köker - Birini Yavrum (Kadın Oyun Havası) 07. Ezgi Köker - Güle Düştüm Gülmedim 08. Gülay Özer - Şu Dağlar Olmasaydı 09. Orhan Hakalmaz - Şu Dere Değirmen (Gakgili Havası) 10. Erol Köker - Şu Gelen Atlımıdır 11. Zeynep Atagur - Kara Taş Boyanırmı 12. Orhan Hakalmaz - Erik Dalı Gevrek Olur
Türkülerle Türkiye 33 (İçel) Albüm Flac
01. Erol Köker - Silifkenin Yoğurdu 02. Tugrul San - Şu Yüce Dağın Karı 03. Zara - Bukut Bulut Üstüne 04. Orhan Hakalmaz - Portakalım Tekerledi 05. Zeynep Atagur - Ceviz Arasında Vardır Evimiz 06. Zara - Çiçekler İçinde Menekşe Baştır 07. Erol Köker - Açıl Hey Ömrümün Var 08. Celal Köker - Yayla Yollarında Göç Kater Kater 09. Ezgi Köker - Pınar Başı Ben Olayım 10. Çeşitli Sanatçılar - Giyinmiş Kuşanmış 11. Erol Köker - Her Sabah Her Sabah Gel Geç Burdan 12. Orhan Hakalmaz - Başına Bağlanmış Astar (Silifke Zeybeği)
Türkülerle Türkiye 34 (İstanbul) Albüm Flac
01. Erol Köker - Arabacı 02. Celal Bakar - Ey Bostancı 03. Celal Bakar - Dondurmam 04. Olcay Köker - Horozumun Tüyleri 05. Ezgi Köker - İstanbul Dan Üsküdar A Yol Gider (Yandım Çavuş) 06. Ezgi Köker - Üsküdar A Gideriken 07. Olcay Köker - Kadifeden Kesesi 08. Orhan Hakalmaz - Elmayı Nazik Soyarlar 09. Erol Köker - Bir Dalda İki Kiraz 10. Zara - Telgrafın Tellerine 11. Zara - Gemilerde Talim Var 12. Erol Köker - Sendeki Kaşlar
Türkülerle Türkiye 35 (İzmir) Albüm Flac
01. Erol Köker - Asmalı Pencere 02. Olcay Köker - Bülbül Ne Yatarsın Kalk Figan Eyle 03. Erol Köker - Kordon Zeybeği (OH) 04. Zara - Şu İzmir Den Çekirdeksiz Nar Gelir 05. Gülay Özer - Gökçen Efe 06. Celal Bakar - Uzun Kavak Dalın Da Sallanıyor 07. Ulaş Kurtuluş Unlu - İskender Boğazı Dardır Geçilmez 08. Olcay Köker - Yeşil Gey Yeşil Kuşan 09. Erol Köker - Bir Ateş Ver Sigaramı Yakayım 10. Ali Can - İzmir İn Kavakları 11. Orhan Hakalmaz - Kaymakçıdan Çıktım 12. Elvan Erbası - Söylenir Gezersin
Türkülerle Türkiye 36 (Kars) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Başına Döndüğüm Kurban Olduğum 02. Erol Köker - Bayram Gelip Elime Elimize 03. Zara - Ceyranım Gel Gel 04. Olcay Köker - Dişlerin İncidendir 05. Gülseren Tatlıpınar - Garsa Giderim Garsa 06. Zeynep Atagur - Baharın Gülşen Çağında 07. Orhan Hakalmaz - Bayram Oldu Gelmedi 08. Erol Köker - Kiziroğlu 09. Gülay Özer - Bulguru Kaynatırlar 10. Erol Köker - Dedim Gız Yaşın Nedir 11. Beyhan Karslı - Pencereden Taş Gelir 12. Çeşitli Sanatçılar - Kars Oyun Havası
Türkülerle Türkiye 37 (Kastamonu) Albüm Flac
01. Erol Köker - Canakkale İçinde 02. Zeynep Atagur - Alim Gitme Pazara 03. Erol Köker - Şu Çırdaktan Öğlen Geçtim 04. Orhan Hakalmaz - Gır Çeşmeden Sular İçtim 05. Çeşitli Sanatçılar - Kız Bahçanda Gül Var Mı 06. Gülseren Tatlıpınar - Derelerde Kuş Burnu 07. Olcay Köker - Tiridine Bandım 08. Ulusal Buldum Seni - Çayırda Buldum Seni 09. Zara - Çifte Çıkar Martinimin Dumanı 10. Celal Bakar - Sepetçi Oğlu 11. Celal Bakar - Mapushane Çeşmesi 12. Şahin Gültekin - Evlerine Varamadım
Türkülerle Türkiye 38 (Kayseri) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır 02. Gülay Özer - Akşam Aşıp Gidiyor 03. Ezgi Köker - Bahçe Duvarını Aştım 04. Gulseren Tatlıpınar - Fırın Üstünde Fırın 05. Erol Köker - Horozumu Kaçırdılar.mp3 06. Olcay Köker - Yarim Ağam İstanbul'u Mesken Mi Tuttun 07. Beyhan Karslı - Deli Gönül Senden Gayri 08. Celal Bakar - Erkilet Güzeli 09. Celal Bakar - Aşılamayı Aşıladım 10. Zara - Zalim Felek Değirmenin Döndü Mü 11. Erol Köker - Deli Gönül Yine Azuhar Oldu (Leyla) 12. Şahin Gültekin - Gesi Bağları
Türkülerle Türkiye 39 (Kırklareli) Albüm Flac
01. Koro - Sülüman Ağa 02. Soner Özbilen - Mavro'dan Aldım 03. Rüstem Avcı - Bahçelerde Biberiye 04. Olcay Köker - Dere Geliyor Dere 05. Rüstem Avcı - Harman Yerimi Süpürdüm 06. Sabriye Sayin - Kurdelemin Uçları İpekten 07. Beyhan Karslı - Tabakamda Tütün Yok 08. Zara - Uzun Kavak Ne Gidersin Engine 09. Celal Bakar - Kara Yusuf 10. Erol Köker - Galatada Yanar Gazlar 11. Çeşitli Sanatçılar - Yayla Karşılaması 12. Erol Köker -Gülay Özer - Arzumda Dağlarda Gezersin
Türkülerle Türkiye 40 (Kırşehir) Albüm Flac
01. Erol Köker - Acem Gızı 02. Uğu Lok - Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber 03. Erol Köker - Al Yorgan Atılmıyor 04. Gülseren Tatlıpınar - Kandilden Nur İken Sevmişem Seni 05. Gülay Özer - Anam Kirmeneni Alsın Eline 06. Zara - Merdivanım Kırkayak 07. Erol Köker - Bir Ok Attım Vızıladı 08. Enstrumantal - Ağırlama 09. Zeynep Atagur - Çorabın Enine Bak 10. Olcay Köker - Irafa Goydum Narı 11. Celal Bakar - Topak Taşın Kenarı 12. Elvan Erbası - Dağlar Dağladı Beni
Türkülerle Türkiye 41 (Kocaeli) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Bizim Evin Yanında 02. Celal Bakar - Darbuka Çala Çala 03. Gülay Özer - Karadeniz Gümbür Gümbür 04. Erol Köker - Üç Güzel Oturmuş 05. Beyhan Karsli - Yemenimin Oyası 06. Beyhan Karsli - Sürüverin Cezveler Kaynasın 07. Gülseren Tatlipinar - Bahçelerde Mor Meni 08. Zeynep Atagür - Mendilimin Yeşili 09. Ezgi Köker - Entarisi Ala Benziyor 10. Erol Köker - Gülay Özer - Sendeki Kaşlar 11. Erol Köker - Havada Turna Sesi 12. Ulas Kurtulus Ünlü - Şu Lefkenin Üstünü
Türkülerle Türkiye 42 (Konya) Albüm Flac
01. Ulas Kurtulus Ünlü - Elmaların Yongası 02. Orhan Hakalmaz - Durnam Gelir Yata Kalka 03. Erol Köker - Vay Bana Vaylar Bana 04. Olcay Köker - Karanfil Oylum Oylum 05. Zara - Gitme Bülbül 06. Erol Köker - Eremedim Mefasına Dünyanın 07. Celal Bakar - Bir Sabah Yolum Düştü Geline 08. Orhan Hakalmaz - Bizim Evde Şeker, Lokum, Badem Var 09. Elvan Erbasi, Zeynep Atagür , Erol Köker - Konya Peşrevi 10. Olcay Köker - Hani Benim Elli Direm Kesdenem 11. Gülay Özer - Amanını Gel Gel 12. Erol Köker - Gülü Var Ocak Ocak
Türkülerle Türkiye 43 (Kütahya) Albüm Flac
01. Gülay Özer - Bir Gider De Beş Ardıma Bakarım 02. Zara - Elif Dedim Be Dedim 03. Celal Bakar - Karanfil Oylum Oylum 04. Zara - A İstanbul Son Bir Han Mısın 05. Ulas Kurtulus Ünlü - Yağmur Yağar 06. Olcay Köker - İğnem Düştü Yerlere 07. Orhan Hakalmaz - Meşeden Gel A Sürmelim 08. Gülseren Tatlipinar - Gidin Bulutlar Gidin 09. Erol Köker - Aya Bak Yıldıza Bak 10. Erol Köker - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum 11. Zara - Kütahya'nın Pınarları Akışır 12. Zara - İki Bülbül Derelerde Ün Eder
Türkülerle Türkiye 44 (Malatya) Albüm Flac
01. Ezgi Köker - Atlar Eyerlendi 02. Gülay Özer - Değirmenin Postu Dar 03. Celal Bakar - Yüksek Ayvanlarda Bülbüller Öter 04. Erol Köker - Dünya Umruma Meylini Verme 05. Zeynep Atagür - Boran Geldi Kış Geldi 06. Orhan Hakalmaz - Dam Başında Duran Kız 07. Erol Köker - Muhabbet Eyledin Sadık Yar İle 08. Erol Köker - Aşağıdan Gelir Omuz Omuza 09. Olcay Köker - Malatya 10. Muharrem Temiz - Divana 11. Gülseren Tatlipinar - Malatya'nın Eline Serin Dediler 12. Ezgi Köker - Kara Tren Gelmez Mola
Türkülerle Türkiye 45 (Manisa) Albüm Flac 01. Erol Köker - Aman Aman Nalbandım 02. Erol Köker - Bahçalarda Gök Bakla 03. Gülay Özer - Bir Taş Attım Karakolun Camına 04. Gülay Özer - Çattılar Ocak Taşını 05. Zara - Çayın Öte Yüzünde 06. Gülseren Tatlıpınar - Devredip Gezersin Darı Fenayı 07. Orhan Hakalmaz - Efeler Geliyor Dört Atlı 08. Olcay Köker - Koyun Ben De Aşk Oduna Yanayım 09. Ulaş Kurtuluş Ünlü - Sıra Sıra Testiler (Baygın Eminem) 10. Erol Köker - Ayşem Geliyor Ayşem 11. Ezgi Köker - Hey Buğdayım Buğdayım 12. Celal Bakar - Diken Arasında Bir Gül
Türkülerle Türkiye 46 (Kahramanmaraş) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Havada Kar Sesi Var 02. Orhan Hakalmaz - Zeyno Bana Kar Getir 03. Elvin Erbaşı , Zeynep Atagür , Erol Köker, Orhan Hakalmaz - Maraş Oyun Havası (Dokuzlu) 04. Elvin Erbaşı , Zeynep Atagür , Erol Köker, Orhan Hakalmaz - Bilalımsın Bilalım 05. Gülay Özer - Güzel Ne Güzel Olmuşsun 06. Orhan Hakalmaz - Gine Geldi Yaz Baharın Ayları 07. Gülseren Tatlipinar - Kaleden İniyordum 08. Erol Köker - Bin Derdim Var 09. Erol Köker - Bir Durna Uçurdum Hupla Gölü'nden 10. Olcay Köker - Körpe İken Kırdın Felek Dalımı 11. H. Mustafa Ari - Kara Çadır Düzdedir 12. Cemile Sönmez - Yine Yıkıldı Paynaklarda (Zeynebim)
Türkülerle Türkiye 47 (Mardin) Albüm Flac
01. Erol Köker - Aşka Düştüm Yeni 02. H. Mustafa Ari - Bahar Geldi Gül Açtı 03. Erol Köker - Bir Tel Çektim Mardinden 04. Beyhan Karsli - Yola Çıktım Mardine 05. Olcay Köker - Kirpiklerinn Okmudur Kalbime Batıyor 06. Zara & Orhan Hakalmaz - Potbori 07. Zara - Havalar Ayaz Gelin Hanım 08. Celal Bakar - Dalal 09. Elvin Erbaşı , Zeynep Atagür , Erol Köker , Orhan Hakalmaz - Gelin Karşılaması 10. Erol Köker - Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum 11. Gülay Özer - Şevko 12. Erol Köker - Reyhani
Türkülerle Türkiye 48 (Muğla) Albüm Flac
01. Erol Köker - Bir Tepeden Bir Tepeye Ün Olur 02. Olcay Köker - Yayla Yollarında 03. Zara - Demirciler Demir Döver Tunç Olur 04. Orhan Hakalmaz - Gide Gide Yoruldum 05. Zara - Feraye (Zeybek) 06. Zeynep Atagür - Hüseyinim Geliyor 07. Celal Bakar - Yüce Dağ Başında Bir Koyun Meler 08. Erol Köker - Alıda Verin Benim Barutumu Saçmamı 09. Türkülerle Türkiye Korosu - Beş Kaza Zeybeği 10. Orhan Hakalmaz - Bağlamam Var Üç Telli 11. Gülay Özer - Sarıcada Buğday Danesi 12. Erol Köker - Çökertme
Türkülerle Türkiye 49 (Muş) Albüm Flac
01. Ezgi Köker - Açıldı Laleler Güller 02. Erol Köker - Mektebin Bacaları 03. H. Mustafa Ari - Dağlarda Meşelerde 04. Gülseren Tatlipinar - Değirmenin Bendine 05. H. Mustafa Ari - Evleri Var Hane Hane 06. Celal Bakar - Garşıda Kıza Kurban 07. Erol Köker - Güllü Hamamın Üstüyem 08. İskender Ulus - Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır 09. Elvin Erbaşı , Zeynep Atagür, Erol Köker, Orhan Hakalmaz - Kaleden Kaleye Ben Gördüm Onu 10. Zara - Kalenin Bedenleri 11. Olcay Köker - Muşun Etrafını Fesli Gezerim 12. Celal Bakar - Muş Ovası (UH)
Türkülerle Türkiye 50 (Nevşehir) Albüm Flac
01. Erol Köker - Ağaçlıktan Arar Gelr 02. Erol Köker - Aman Fincan Fincana Kurban 03. Orhan Hakalmaz - Avcuyum Ben Şu Dağları Aşmadım 04. Olcay Köker - Ayağına Giyer Üç Güllü Çorap 05. Celal Bakar - Gökteki Yıldızın Üçü Terazi 06. Zeynep Atagür - Gül Koydum Gül Tasına 07. Olcay Köker - Pancar Pezik Değil Mi (Hüdayda) 08. Orhan Hakalmaz - Pınar Senin Ne Sevdalı Başın Var 09. Orhan Hakalmaz - Taşa Çaldım Ayvam İle Narımı 10. Zara - Yüce Dağ Başında 11. Gülseren Tatlipinar - Ayvalığın Kara Taşı 12. Gülay Özer - Kızılırmak Parça Parça Olaydın
Türkülerle Türkiye 51 (Niğde) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Bağa Girdim Üzüme 02. Celal Bakar - Dama Bulgur Sererler 03. Ezgi Köker - Çekin Halay Düzülsün 04. Zara - Aksineye Vardım 05. Orhan Hakalmaz - İki Durnam Var 06. Gülay Özer - Sarı Çiçek Mor Menevşe Zamanı 07. Erol Köker - Yabandan Gel 08. Erol Köker - Gök Yüzünde Asılıdır Zenbilim 09. Gülay Özer - Gine Yeşillendi Niğde Bağları 10. Gülay Özer - Çaya İndim Durnaya 11. Gülseren Tatlipinar - Güverdim Bostan Oldum 12. Celal Bakar - Minaremin Alemi
Türkülerle Türkiye 52 (Ordu) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Ordu'nun Sokakları 02. Erol Köker - Sevdiğime Varamadım 03. Mustafa Demirkaya - Oy Kemençe Kemençe 04. Orhan Hakalmaz - Al Tavanda Belleri 05. Olcay Köker - Köprüğü Dolanma Aman 06. Elvin Erbaşı , Zeynep Atagür, Erol Köker, Orhan Hakalmaz - Gene Yeşerdi Fındık Dalları 07. Erol Köker - Ünye'den Çıktım Başım Selamet 08. Tugrul San - Fındık Toplayın Kızlar 09. Cabir Kökten - Yeni Yolun Bükmesini Dolaşamadım 10. Zara - Ordu'nun Dereleri 11. Murat Alderim - Oy Bir Sigara Ver 12. Şahin Gültekin - Hekimoğlu
Türkülerle Türkiye 53 (Rize) Albüm Flac
01. Zara - Gökte Yilduz Ay Misun 02. Erol Köker - Kerez Çiçeği Açayi 03. Mustafa Demirkaya - Kiremite Su Düştü 04. Mustafa Demirkaya - Gelemedum Emine'm Memlekete Bu Sene 05. Celal Bakar - Nenen Kesilsun Sağa 06. Erol Köker - Yenge Kızın 07. İsmail Türüt - Çay Elinden Öteye 08. Tuğrul Şan - Tabancamın Sapını 09. İsmail Türüt - Dağlara Yağayi Kar 10. Türkülerle Türkiye Korosu - İki Ayak Horonu 11. Olcay Köker - Sırt Üstüne Tencere 12. İsmail Türüt - Kızıl Ağaç Yagrağı
Türkülerle Türkiye 54 (Sakarya) Albüm Flac
01. Erol Köker - Allı Yazma Başında 02. Orhan Hakalmaz - Armut Dalda Dik Durur 03. Orhan Hakalmaz - Evlerine Varamadım Gazelden 04. Elvan Erbaşı,Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Geybe Zeybeği (OH) 05. Orhan Hakalmaz - Atımı Beyledim 06. Ezgi Köker - Erikten Kestim Deynek 07. Gülay Özer - Goca Kapının Gullabı Ağır 08. Erol Köker - Hamama Giderken Kunduram Kaydı 09. Celal Bakar - Kaynar Kazan Taşmazmı 10. Olcay Köker - Hanemize Payton Geldi 11. Ömer Şan,Elvan Erbaşı - Elmayı Top Top Yapalım 12. Ömer Şan - Dumluca'nın Bayırları
Türkülerle Türkiye 55 (Samsun) Albüm Flac
01. Gülay Özer - Cebinde Çakısı Var 02. Ezgi Köker - Yamadan Gel 03. Celal Bakar - Eymeleri 04. Orhan Hakalmaz - Bir Mektup Yazayım 05. Orhan Hakalmaz - Sarmaşık Bülbülleri 06. Erol Köker - Sular Durulur Derler 07. Zara - Beni Bir Dost Yaraladı 08. Erol Köker - Ekin Ektim Çöllere 09. Gülay Özer - Garşıda Gördüm Seni 10. Cabir Kökten - Kırmızı Buğday Danelerde 11. Tuğrul Şan - Çarşamba'yı Sel Aldı 12. Celal Bakar - Çarşamba Dedikleri
Türkülerle Türkiye 56 (Siirt) Albüm Flac
01. H. Mustafa Arı - Oy Süsen 02. Olcay Köker - Sıra Sıra Siniler (Ramazan İlahisi) 03. Celal Bakar - Yastığı Kuş Tüyünden 04. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Ela Kaşların 05. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Oyun Havası 06. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Ağır Bar (OH) 07. Gülay Özer - Bin Nazınan Bağlamışlar 08. Erol Köker - Kemerini Takmış Beline 09. H. Mustafa Arı - Mendilim Dolu Yemiş 10. Koro - Teşiyi Eğir Dedim 11. Erol Köker - Yeri Yeri Han Bağına 12. Erol Köker, Olcay Köker - Yoldan Geçen Yolcu Kardeş
Türkülerle Türkiye 57 (Sinop) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Bük Dibine Yatarım 02. Olcay Köker - Hürmüz Gelin 03. Gülay Özer - İp Attım Ulaş Diye 04. Erol Köker - Kum Kapının Kilidi 05. Olcay Köker - Şeftali Ağaçları 06. Celal Bakar - Entarisi Salkım Salkım 07. Erol Köker - Ak Bakraçlar Susuz Kaldı 08. Erol Köker - Kara Suda Pazar Var 09. Şahin Gültekin - Ben Giderim Batuma 10. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Hakkı Reis 11. Sibel Güzel - Dilala 12. Zara - Kaleden İndim Bugün
01. Zara - Ak Tren Kara Tren 02. Sabriye Sayın - Attım Şalımı Boynuma 03. Rüstem Avcı - Bağa Girdim 04. Ezgi Köker - Dumanda Bastı Dağlara 05. Olcay Köker - Gideriz Biz Kimiz 06. Koro - İnce Giyerim İnce 07. Zeynep Atagür, Celal Bakar, Sibel Güzel - Varın Sonu Babasına (Kına Havası) 08. Rüstem Avcı - Dut Yedim Duttu Beni 09. Sibel Güzel - Bahçalarda Börülce 10. Soner Özbilen - Dramanın İçinde Yaparlar Pazar 11. Koro - Bulut Gelir Seher İle 12. Soner Özbilen - Şefo'nun Evi
Türkülerle Türkiye 60 (Tokat) Albüm Flac
01. Gülseren Tatlıpınar - Akşam Oldu Gün Dolaşmaz 02. Erol Köker - Başındaki Yazmayı 03. Beyhan Karslı - Bu Kadar Cevretme 04. Erol Köker - Bülbül Ne Ötersin 05. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Halay 06. Celal Bakar - El Vurup Yaremi İncitme Tabip 07. Olcay Köker - Her Sabah Her Sabah 08. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagür,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Hey Onbeşli 09. Gülay Özer - Portakal Dilim Dilim 10. Orhan Hakalmaz - Kalenin Bedenleri 11. Zara - Deyme Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 12. Orhan Hakalmaz - Tokat Bir Bağ İçinde
Türkülerle Türkiye 61 (Trabzon) Albüm Flac
01. Zara - Tarlaya Ektim Soğan 02. Tuğrul Şan - Ayna Ayna Ellere 03. Ezgi Köker - Bel Bağımın Tokası 04. Yücel Öner - Yaylanın Çimenine 05. Cabir Kökten - Maçka Yolları Taşlı 06. Erol Köker - Gemiciler Kalkalım 07. Celal Bakar - Kahveciler Kahve Koyar Fincana 08. Mustafa Demirkaya - Yol Gider Mi 09. Erol Köker - Engeller Koymuyor Yar Sana Varsam 10. Orhan Hakalmaz - Oynayın Gız Oynayın 11. Gülay Özer - Mayıs Ayı Gelende 12. Mustafa Demirkaya - Oy Benum Sevdiceğum
Türkülerle Türkiye 62 (Tunceli) Albüm Flac
01. Gülay Özer - Hey Güzeller Güzeller 02. Orhan Hakalmaz - Kalksın Semaha Kalksın 03. Celal Bakar - Vardım Dostun Bahçasına 04. Beyhan Karslı - Aşkın Şarabını İçerler Dilber 05. Zara - Elma Atdım 06. Olcay Köker - Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber 07. Erol Köker - Dersim Dört Dağ İçinde 08. Beyhan Karslı - Hapanos'tan Yüklediler Celemi 09. Erol Köker - Siyah Perçemlerin 10. Kora - Sarı Kilim Örmeli 11. Erol Köker - Şu Yalancı Dünyaya Geldim Geleli 12. Elvan Erbas, Zeynep Atagur,Erol Koker,Orhan Hakalmaz - Koşalma (OY)
Türkülerle Türkiye 63 (Şanlıurfa) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Ben Bu Dağın Ağacıyam (İlahi) 02. Münevver Özdemir - Giderem Burdan Artık 03. Erol Köker - Dön Beri Dön Beride Yüzünü Göreyim 04. Erol Köker - Getirin Hoko'yu (Gelin Havası) 05. Metin Özden - Yaram Sızlar 06. Zara - Harman Yeri Sürseler 07. Olcay Köker - Hayatları Değirmi 08. Gülay Özer - Çay İçinde Adalar 09. Münevver Özdemir - Tamburam Rebap Oldu 10. Münevver Özdemir - Tılfıdır Hastane 11. Metin Özden - Garip Bir Kuşru Gönlüm Yar 12. Elvan Erbas, Zeynep Atagur,Erol Koker,Orhan Hakalmaz - Şanlıurfa Divan Atahı
Türkülerle Türkiye 64 (Uşak) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Ak Buğdayım Buğdayım 02. Orhan Hakalmaz - Arpalar Hasır Oldu 03. Celal Bakar - Ayağında Mesi Var 04. Gülseren Tatlıpınar - Ay Bulutta Bulutta 05. Zara - Çeşmeden Dudu Geçti 06. Erol Köker - Ekinler Ekilirken 07. Zeynep Atagür - Evlerinin Önleri Kuyu 08. Erol Köker - Islam Oğlu 09. Gülay Özer - Penceresi Yeşil Perde 10. Olcay Köker - Sizin Dükkan 11. Celal Bakar - Uzun Uzun Kamışlar 12. Elvan Erbas, Zeynep Atagur,Erol Koker,Orhan Hakalmaz - Uşak Gelin Alma Havası (OH)
Türkülerle Türkiye 65 (Van) Albüm Flac
01. Zara - Bir Oda Yaptırdım Döşemedim 02. Olcay Köker - Bizim Eller Ne Güzel Eller 03. Zara - Urfaya Paşa Geldi 04. Erol Köker - Yeni Hamamın Üstündeyim 05. H. Mustafa Arı - Giderim Belesine 06. Zeynep Atagür - Göyden Bir Çift Suna İndi 07. H. Mustafa Arı - Kara Yer Kara Yerde 08. Zeynep Atagür - Şirin Nar Ağacı 09. Koro - Kalenin Bedenleri 10. Celal Bakar - Çimende Sürü Gazlar 11. Erol Köker - Su Gelir Millendirir 12. Erol Köker - Her Sabah Her Sabah Gel Geç Burdan
Türkülerle Türkiye 66 (Yozgat) Albüm Flac
01. Orhan Hakalmaz - Arpa Buğday Daneler 02. Zara - Asker Yolu Beklerim 03. Olcay Köker - Bir Çift Durna Gördüm 04. Orhan Hakalmaz - Dersini Almış Da Ediyor Ezber 05. Gülseren Tatlıpınar - Ekin Ektim Çöllere 06. Beyhan Karslı - Gam Gasevet Keder 07. Celal Bakar - Hastane Önünde İncir Ağacı 08. Erol Köker - Sabahınan Esen Seher Yelimi 09. Gülay Özer - Trene Bindi De Savuştum Ola 10. Erol Köker - Yıldız Akşamdan Doğarsın 11. Elvan Erbası, Zeynep Atagur, Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Yozgat Halayı 12. Celal Bakar - Yeşil Ayna
Türkülerle Türkiye 67 (Zonguldak) Albüm Flac
01. Erol Köker - Evlerinde Makine 02. Erol Köker - Aman Ey Aman Aman Of 03. Gülay Özer - Çimene Bak Çimene 04. Elvan Erbası, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Selamda Söyleyin Bey Babama 05. Elvan Erbası, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Macir Mahalle Yoları 06. Olcay Köker - Ada Yolları Toz Olur 07. Orhan Hakalmaz - Yüce Dağ Başında 08. Celal Bakar - Kar Yağar Buram Buram 09. Erol Köker - Kayadan İner Akrep 10. Celal Bakar - Türkmen Kızı 11. Olcay Köker - Kestaneci Köyünden 12. Zara - Düriye'min Güğümleri Kalaylı
Türkülerle Türkiye 68 (Aksaray) Albüm Flac
01. H. Mustafa Arı - Kara Biber Aşmı Olur 02. Erol Köker - Benim Atım (Seffet Efendi) 03. Erol Köker - Şerif Hanım 04. Zara - Beyaz Fesli Esmer 05. Zara - Dam Başında Oturur 06. Zeynep Atagür - Gelin Olan Uzun Olur 07. Gülay Özer - Güvercinim Süt Beyaz 08. Orhan Hakalmaz - Kapıları Katıran 09. Olcay Köker - Sıra Sıra Kazanlar 10. Beyhan Karslı - Damdan Dama Atlan Yar 11. Celal Bakar - Yaylalar İçinde Erzurum Yayla (Osman Efe) 12. Zara - Aziziye
Türkülerle Türkiye 69 (Bayburt) Albüm Flac
01. Beyhan Karslı - Al Çuha Mavi Çuha 02. Ezgi Köker - Arpalar Orak Oldu 03. Olcay Köker - Bebek 04. Erol Köker - Bugünde Günlerden Cumadır 05. Orhan Hakalmaz - Mendilinde Kar Getir 06. Zeynep Atagür - Baba Ben Dervişmiyem 07. Erol Köker - Dur Yerinde 08. Orhan Hakalmaz - Ey Gül Dalı Gül Dalı 09. Koro - Kara Basma İz Olur 10. Gülay Özer - Karanfil Ekermisin 11. Celal Bakar - Geydim Çarıklarımı 12. Erol Köker - Bayburtun İnce Yolunda
Türkülerle Türkiye 70 (Karaman) Albüm Flac
01. Gülseren Tatlıpınar - Aslan Mustafa 02. Elvan Erbası, Zeynep Atagur, Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Damdaki Bacaları 03. Olcay Köker - Dereboyu Düzolur 04. Gülseren Tatlıpınar - Fırın Üstünde Fırı 05. Orhan Hakalmaz - İki Dumam Gelmiş Aklın Kareli 06. Gülay Özer - Penceresi Yeşil Perde 07. Celal Bakar - Yeşilim Yeşil 08. Erol Köker - Edalı Bebek 09. Celal Bakar - Pınarın Başına 10. Zara - Kebabın Tuzu Gibi 11. Gülay Özer - Yaylı Geldi Kapılara Dayandı 12. Erol Köker - Gezdim Karamanı Gördüm Konyayı
Türkülerle Türkiye 71 (Kırıkkale) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Giden Ay Dutulurmu 02. Olcay Köker - Karşıdadır Evleri 03. Erol Köker - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 04. Gülay Özer - Allı Turnam Bizim Ele Varırsan 05. Zara - Bir Yiğit Gurbeti Gitse 06. Erol Köker - Bugün Ayın Işığı 07. Celal Bakar - Sürüler İçinde Sürmeli Koyun 08. Gülseren Tatlıpınar - Sunayı Da Deli Gönül Sunayı 09. Orhan Hakalmaz - Altın Yüzük 10. Zara - Menevşe Koymuşlar Gülün Adını 11. Zeynep Atagür - Entarisi Morumuş 12. Erol Köker - Ayrıldım Güler Miyim
Türkülerle Türkiye 72 (Batman) Albüm Flac
01. Celal Bakar - Yezi Veri Han Bağında 02. Celal Bakar - Kırklar Dağının Düzü 03. Erol Köker - Bir Çeket İsterem Kolu Dar Ola 04. Erol Köker - Odasına Vardım 05. Elvan Erbası, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Diyarbakır Peşrevi 06. Zara - Diyarbakır Dört Köşe 07. Gülay Özer - Aydoğar Sinisini 08. Orhan Hakalmaz - Derede Kum Kaynıyor 09. Olcay Köker - Memyane 10. H. Mustafa Arı - Ahlat'ın Altında Küçücük İskele 11. Elvan Erbası, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Bar Havası 12. Erol Köker - Çarşıda Bal Var
Türkülerle Türkiye 73 (Şırnak) Albüm Flac
01. Zara - Halay 02. Ezgi Köker - Başında Puşan Gurban 03. Zara - Aktaş Diye Bellediğim 04. H. Mustafa Arı - Çoban Kızı Suya Gider 05. Celal Bakar - Eşimden Ayrıldım Göz Yaşım Durmaz 06. Erol Köker - Evimizde Duman Tüter 07. Erol Köker - Alam Başım Ben Dağın Dağın Aşım 08. Zara - Bu Dağlar Meşe Dağlar 09. H. Mustafa Arı - Bu Gün Bayram Günüdür 10. Olcay Köker - Bülbüller Düğün Eyler 11. Gülseren Tatlıpınar - Dereye İndim Dere Derinidir 12. Elvan Erbaşı - Dereler Buz Bağladı
Türkülerle Türkiye 74 (Bartın) Albüm Flac
01. Orhan Hakalmaz - Taş Attım Kaşa Geldi 02. Celal Bakar - İp Attım Ucu Kaldı 03. Zara - Kale Kapısından Girdim İçeri 04. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Kapelesi Ak Gibi 05. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Mis Pamuğum (Kayadan İndirdiler) 06. Zeynep Atagür - Mapushane İçinde Yanıyor Gazlar 07. Gülay Özer - Arifin Mezarında Mum Yanar 08. Zara - Gide Gide Kundurama 09. Olcay Köker - Gel Çıkalım Dağlara 10. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Gardunama Şinanay Şinanay Nay 11. Gülay Özer - Mavili Mavili Ela Kız 12. Orhan Hakalmaz - Şu Bartında İskele
Türkülerle Türkiye 75 (Ardahan) Albüm Flac
01. Erol Köker - Ardahan'ın Yolarında 02. Zara - Bilirsen Mi Senden Niye Küsmüşem 03. Celal Bakar - Ayvaz Gelir Otağında 04. Gülseren Tatlıpınar - Yaylasından İnmişler 05. Orhan Hakalmaz - Gezdim Gurbet Eli 06. Erol Köker - Ay Salınıp Giden Yar 07. Gülay Özer - Aşayım Karlı Dağları 08. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Aya Baktım Ay Hanım 09. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Bu Gelen Nahır Mıdır 10. Olcay Köker - Çayda Çınar Ağacı 11. Beyhan Karslı - Bir Çift Gavlak Koşarım 12. Zeynep Atagür - Bahçalara Geldi Bahar
Türkülerle Türkiye 76 (Iğdır) Albüm Flac
01. Ezgi Köker - Aman Avcı Vurma Meni 02. Erol Köker - Asker Olup Vatana Hizmet Eylerem Men 03. Zara - Bu Dağda Maral Gezer 04. Erol Köker - Dost Bağında Açılıp Gül 05. Celal Bakar - Iğdır'ın Yolları Daşdı 06. Zeynep Atagür - Iğdır'ın Al Alması 07. Erol Köker ,Gülay Özer - Ben Bir Avuç Darı Olsam 08. Olcay Köker - Mehleden Geçen Oğlan 09. Beyhan Karslı - Bağa Girdim Üzüme 10. Orhan Hakalmaz - Ay Gız Adın Amandır 11. Zara - Ay Dağlar Sende Gözüm Var 12. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Iğdır Barı (OH)
Türkülerle Türkiye 77 (Yalova) Albüm Flac
01. Gülseren Tatlıpınar - Avlu Dibi Yanlama 02. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Çayır Kuşu Çayırlıkta 03. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Deve Gelir İnişten 04. Olcay Köker - Mendilimin Dört Ucu 05. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Bursa Güvendesi 06. Orhan Hakalmaz - Denizde Urganım Var 07. Şahin Gültekin - Bahçelerde Erik Dalı 08. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Arpa Ektim Olacak 09. Zara - Boyda Bosun Yoktur 10. Erol Köke - Daracık Sokakları Duman Bürüdü 11. Orhan Hakalmaz - İndim Havuz Başına 12. Elvan Erbaşı, Zeynep Atagur,Erol Köker,Orhan Hakalmaz - Yarim Gitti Çeşmeye
Türkülerle Türkiye 78 (Karabük) Albüm Flac
01. Gülseren Tatlıpınar - Daş Harmanın Mazısı 02. Orhan Hakalmaz - Seher Vakti Çıktık Yola 03. Olcay Köker - Getirin Gına Yakalım 04. Celal Bakar - Eğrem de Büğrem 05. Erol Köker - Aç Kapıyı Ben Geldim 06. Erol Köker - Ben Yarime Gal Altında Kavuştum 07. Gülay Özer - Kabe nin Yolları 08. Çeşitli Sanatçılar - Güveyi Dama Çıkamaz 09. Erol Köker - İlik Düştü Yakamdan 10. Gülay Özer - Amani Oyun Havası 11. Zeynep Atagür - Yeşil İpek Bükene 12. Zara - Giyme Dedim Giydin Sen Bu Alleri
Türkülerle Türkiye 79 (Kilis) Albüm Flac
01. Erol Köker - Acem Kızı (Deyişme) (Deyişme) 02. H. Mustafa Ari - Bahçeden Hudar Geldi 03. Olcay Köker - Bize Derler Saçaklının Uşağı 04. Zara - Karanfil Deste Gider 05. Erol Köker - Gafil Gezme Şaşkın 06. Gülay Özer - İndim Kuyu Dibine (Tanko) (Tanko) 07. Erol Köker - Gız Bahçeye Girdinmi 08. H. Mustafa Ari - Süt İçtim Dilim Yandı 09. Zeynep Atagür - Ufacık Taşınan Kale Yapılmaz 10. Gülay Özer - Yoğurt Koydum Dolaba 11. Celal Bakar - Hasan Dağı 12. Zara - Zeytin Yaprağı Yeşil
Türkülerle Türkiye 80 (Osmaniye) Albüm Flac
01. Olcay Köker - Deniz Kenar 02. Orhan Hakalmaz - Aşağıdan Gelir 03. Zara - Menevşe Buldum Derde 04. Celal Bakar - Gayfe Oldum Tavalarda Gavruldum 05. Orhan Hakalmaz -Yüce Dağ Başına 06. Gülseren Tatlıpınar - Sokuda Bulgur Gelinim 07. Beyhan Karslı - Geydiğim Mavrim 08. Elvan Erbasi, Zeynep Atagür & Erol Köker - Oyun Havası (Kırıkhan) 09. Gülseren Tatlipinar - Aşağıdan Gelen Gelin 10. Erol Köker - İncecikten Bir Kar Yağar 11. Gülay Özer - Aşk Yoluna Canı Feda 12. Gök Yüzünde Tüyem Olsam
Türkülerle Türkiye 81 (Düzce) Albüm Flac
01. Koro - Ada Yolu 02. Koro - Yemenimin Uçları 03. Zara - Estireyim Mi 04. Orhan Hakalmaz - Evlerim Evlerim 05. Türkülerle Türkiye Korusu - Gelin Alma Havası 06. Celal Bakar - Kalk Gidelim Dağlara 07. Celal Bakar - Dar Sokaktan Geçemem 08. Olcay Köker - Denizde Kara Balık 09. Erol Köker - Melek Hanım 10. Türkülerle Türkiye Korusu - Göynük Zeybeği 11. Erol Köker - Deymen Tepesinde 12. Türkülerle Türkiye Korusu - Atlama