Yenialbum | Data: Понедельник, 17.10.2016, 02:21 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Ahmet Meter - Türk Sanat Müziği Arşivi (Kanun) [HQ Albüm]
01. Ahmet Meter - Duydum ki Unutmuşsun 02. Ahmet Meter - Menekşe Gözler Hülyalı 03. Ahmet Meter - Üsküdar'a Gider İken 04. Ahmet Meter - Ada Sahillerinde 05. Ahmet Meter - Her Mevsim İçimden Gelir Geçersin 06. Ahmet Meter - Kimi Dertten İçermiş 07. Ahmet Meter - Ankara Rüzgarı 08. Ahmet Meter - Bursalımısın 09. Ahmet Meter - Ben Bir Küçük Cezveyim 10. Ahmet Meter - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 11. Ahmet Meter - Yemen Türküsü 12. Ahmet Meter - Haydar Haydar
[2013] Alaeddin Gözetlik - Türk Sanat Müziği Arşivi - Klarnet [HQ / Albüm]
01. Alaeddin Gözetlik - Kapat Gözlerini Kimse Görmesin.m4a 02. Alaeddin Gözetlik - Pişman Olurda Bir Gün.m4a 03. Alaeddin Gözetlik - Bir Çapkın Elinde.m4a 04. Alaeddin Gözetlik - Siyah Ebrulerin.m4a 05. Alaeddin Gözetlik - Eski Dostlar.m4a 06. Alaeddin Gözetlik - Kalenin Bedenleri.m4a 07. Alaeddin Gözetlik - Gamzedeyim Deva Bulmam.m4a 08. Alaeddin Gözetlik - Ne Olursun Güzelim.m4a 09. Alaeddin Gözetlik - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini.m4a 10. Alaeddin Gözetlik - Rüya Gibi Her Hatıra.m4a 11. Alaeddin Gözetlik - Yemeni Bağlamış.m4a
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Koro Şarkılar 1 [HQ Albüm]
01. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Nasıl Geçti Habersiz 02. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Belki Bir Sabah Döneceksin 03. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Leyla Bir Özge Candır 04. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar 05. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Allı Turnam 06. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Yürü Dilber Yürü 07. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Nihansın Dideden 08. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Bir İhtimal Daha Var 09. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Yadeller Aldı Beni 10. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine 11. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası 12. Alp Arslan, Esma Baçbuğ, Pınar Yıldırım - Çile Bülbülüm Çile
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Koro Şarkılar 2 [HQ Albüm]
01. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Kapat Gözlerini Kimse Görmesin.m4a 02. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Pişman Olurda Bir Gün.m4a 03. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Unutulmuş Birer Birer.m4a 04. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Ne Olursun Güzelim.m4a 05. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Yeşil Ördek Gibi.m4a 06. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini.m4a 07. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Gamzedeyim Deva Bulmam.m4a 08. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Kalenin Bedenleri.m4a 09. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Siyah Ebrulerin.m4a 10. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Rüya Gibi Her Hatıra.m4a 11. Alp Arslan, Asuman Görgün, Faruk Salgar - Yemeni Bağlamış.m4a
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Koro Şarkılar 3 [HQ Albüm]
01. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Duydum ki Unutmuşsun.m4a 02. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Üsküdar'a Gider İken.m4a 03. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Gülenaz.m4a 04. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ankara Rüzgarı.m4a 05. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından.m4a 06. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Haydar Haydar.m4a 07. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Kimi Dertten İçermiş.m4a 08. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Menekşe Gözler Hülyalı.m4a 09. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ada Sahilleri.m4a 10. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Bursalımısın.m4a 11. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Her Mevsim İçimden.m4a 12. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Yemen Türküsü.m4a
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Solo Şarkılar 1 [HQ / Albüm]
01. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Unutulmuş Birer Birer.m4a 02. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Kapat Gözlerini.m4a 03. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Bir Çapkın Elinde.m4a 04. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Siyah Ebrulerin.m4a 05. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Pişman Olurda Bir Gün.m4a 06. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Rüya Gibi Her Hatıra.m4a 07. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Dalgalandımda Duruldum.m4a 08. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Yeşil Ördek Gibi.m4a 09. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Gamzedeyim Deva Bulmam.m4a 10. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini.m4a 11. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Kalenin Bedenleri.m4a 12. Alp Arslan Asuman Görgün, Faruk Salgar - Yemeni Bağlamış.m4a
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Solo Şarkılar 2 [HQ / Albüm]
01. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Üsküdar'a Gider İken.m4a 02. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Her Mevsim İçimden Gelir Geçersin.m4a 03. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Kimi Dertten İçermiş.m4a 04. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Duydumki Unutmuşsun.m4a 05. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ben Bir Küçük Cezveyim.m4a 06. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından.m4a 07. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Havada Bulut Yok.m4a 08. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Bursalımısın.m4a 09. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Menekşe Gözler Hülyalı.m4a 10. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Haydar Haydar.m4a 11. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ada Sahilleri.m4a 12. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Ankara Rüzgarı.m4a
[2013] Alp Arslan - Türk Sanat Müziği Arşivi Solo Şarkılar 3 [HQ / Albüm]
01. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Nasıl Geçti Habersiz 02. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Yürü Dilber Yürü 03. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Leyla Bir Özge Candır 04. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası 05. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Nihansın Dideden 06. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Yadeller Aldı Beni 07. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Çile Bülbülüm Çile 08. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 09. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Bir İhtimal Daha Var 10. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Belki Bir Sabah Geleceksin 11. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Allı Turnam 12. Alp Arslan, Faruk Salgar, Pınar Yıldırım - Akşam Oldu Hüzünlendim
[2013] Ergin Kızılay - Türk Sanat Müziği Arşivi (Ud) [HQ / Albüm]
01. Ergin Kızılay - Nasıl Geçti Habersiz.m4a 02. Ergin Kızılay - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar.m4a 03. Ergin Kızılay - Yürü Dilber Yürü.m4a 04. Ergin Kızılay - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine.m4a 05. Ergin Kızılay - Allı Turnam.m4a 06. Ergin Kızılay - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası.m4a 07. Ergin Kızılay - Nihansın Dideden.m4a 08. Ergin Kızılay - Bir İhtimal Daha Var.m4a 09. Ergin Kızılay - Belki Bir Sabah Geleceksin.m4a 10. Ergin Kızılay - Leyla Bir Özge Candır.m4a 11. Ergin Kızılay - Yadeller Aldı Beni.m4a 12. Ergin Kızılay - Çile Bülbülüm Çile.m4a
.
DOWNLOAD - Uploaded.net
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net
Available to users only
HQ Albümler (VİP) + Direk Link .
|
|
|
|