Umut Akyürek - Albümleri / Diskografi (HQ)
| |
Yenialbum | Data: Среда, 18.02.2015, 13:27 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2002] Umut Akyürek - O Dudaklar Bülbüllesiyor (Albüm) Flac +
01. Umut Akyürek - O Dudaklar Yine 02. Umut Akyürek - Ben Küskünüm Felege 03. Umut Akyürek - Salincak (Hüzzam Taksimi) 04. Umut Akyürek - Uzun Yillar Ötesinden 05. Umut Akyürek - Dilimi Baglasalar 06. Umut Akyürek - Gül Olsam Ya Sümbül Olsam 07. Umut Akyürek - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam 09. Umut Akyürek - Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok 09. Umut Akyürek - Sana Küstüm 10. Umut Akyürek - Artik Bu Solan Bahçede 11. Umut Akyürek - Yollar Ayri 12. Umut Akyürek - Ada Sahilleri
[2006] Umut Akyürek - Tıbbiyeli Bestekarlar (Albüm) Flac
01. Umut Akyürek - Çok Çekti Bu Biçare Gönül Yar Elinden 02. Umut Akyürek - Ağlar Gezerim Sahili Sanki Benimlesin 03. Umut Akyürek - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım 04. Umut Akyürek - Seni Zambak Gibi Gördükçe Açık Pencereden 05. Umut Akyürek - Zeytin Gözlüm Sana Meylim Nedendir 06. Umut Akyürek - Gördüm Seni Sevdim Seni Güzelim 07. Umut Akyürek - Gözlerinden İçti Gönlüm Neşeyi 08. Umut Akyürek - Mest Olur Ta Hasre Dek Seyreden Didarımı 09. Umut Akyürek - Bir Kelebeksin Gonca Çiçeksin 10. Umut Akyürek - Sen Ögrettin
[2007] Umut Akyürek - Başka Söz Söylemem (Albüm) Flac
01. Umut Akyürek - Madem Küstün Dargındın 02. Umut Akyürek - Çekemezler Sevgimizi 03. Umut Akyürek - Yitirmişim Ben Gülümü 04. Umut Akyürek - Nereden Sevdim O Zalim Kadını 05. Umut Akyürek - Başka Söz Söylemem 06. Umut Akyürek - Unutmadım Seni Ben 07. Umut Akyürek - Soğuk Odalar 08. Umut Akyürek - Sevme Beni 09. Umut Akyürek - Felek 10. Umut Akyürek - Bir Daha Aşık Olmayacağım 11. Umut Akyürek - İçimde Kanımdasın 12. Umut Akyürek - Kemer Gibi Belindeyim (Kapris) 13. Umut Akyürek - Hayat Harcadın Beni (Hayat Sen Ne Çabuk Harcadın Beni) 14. Umut Akyürek - Bahar Pembe Beyaz Olur
[2011] Umut Akyürek - Sinha (Albüm) Flac
01. Umut Akyürek - Neden Garip Geldim Dünyaya 02. Umut Akyürek - Yarım Kaldım 03. Umut Akyürek - Canımı Yakıyorsun 04. Umut Akyürek - Izdırap 05. Umut Akyürek - Kalp Hırsızı 06. Umut Akyürek - Gidemezsin 07. Umut Akyürek - Azra 08. Umut Akyürek - Hüzn-ü Umut
[2013] Umut Akyürek - Âlâ' Turka (Full Albüm) Flac
01. Umut Akyürek - Kimseye Etmem Şikayet 02. Umut Akyürek - Postacı 03. Umut Akyürek - Biraz Kül Biraz Duman 04. Umut Akyürek - Ay Beyaz Deniz Mavi 05. Umut Akyürek - Dediler Zamanla 06. Umut Akyürek - Bir Ateşim Yanarım 07. Umut Akyürek - Ayrılık Ateşten Bir Ok 08. Umut Akyürek - Şimdi Uzaklardasın 09. Umut Akyürek - Gecenin Matemi 10. Umut Akyürek - Ölürsem Yazıktır 11. Umut Akyürek - Unut Beni 12. Umut Akyürek - Ömrümce Hep Adım Adım 13. Umut Akyürek - Rüzgar Söylüyor 14. Umut Akyürek - Kara Sevda
[2014] Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Aşk Senfonisi (Albüm) Flac
01. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Dün Gece Seni Rüyamda Gördüm.flac 02. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Şu Dünyaya Tekrar Gelsem.flac 03. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Söyler Misin Bana.flac 04. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Aramıza Girmesin.flac 05. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Fırtınalar Kopar Şimşekler İner.flac 06. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Sanma ki Bu Gönül Sensiz Yaşamaz.flac 07. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Seninle Doluyum Sensiz Bomboş.flac 08. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Böyle Değil Şarkımız.flac 09. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Arzum Emelim Sevincim.flac 10. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Sensiz Geçen Günlerim.flac 11. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Son Umutlar Duman Duman Solarken.flac 12. Hakan Aysev, Göksel Baktagir & Umut Akyürek - Uzakta Bir Ateş Yanar.flac
[2018] Umut Akyürek - Gözlerin Bir Aşk Şarabı (Single) Flac
01. Umut Akyürek - Gözlerin Bir Aşk Şarabı
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
Available to users only
|
|
|
|
Yenialbum | Data: Среда, 01.08.2018, 19:39 | Mesaj # 2 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Umut Akyürek - Albümleri / Diskografi (HQ) (Nette İlk...)
|
|
|
|
|