[2011] Murat Başaran, Engin Arslan & Ayşe Önder - Kurtlar Vadisi Filistin (Film Müzikleri) Albüm
01. Murat Başaran - Adım Adım 02. Murat Başaran - Ağıt 03. Murat Başaran - Abdullah'ın Ölümü 04. Murat Başaran - Azınlık 05. Murat Başaran - Ahmet'e Veda 06. Murat Başaran - Mavi Marmara 07. Murat Başaran - Ev Hali 08. Murat Başaran - Evlere Baskın 09. Murat Başaran - Tulumun Haykırışı 10. Murat Başaran - Hiç Birşey Karşılıksız Kalmaz 11. Murat Başaran - Filistin Ağıdı 12. Murat Başaran - Mahalle Veda 13. Murat Başaran - Özgürlüğün Bedeli 14. Murat Başaran - Villa 15. Murat Başaran - Kararlı 16. Murat Başaran - Moşe Hastanede ve Memati Tedavi 17. Murat Başaran - Moşe'nin Ölümü 18. Murat Başaran - Ninni 19. Murat Başaran - Özgürlüğün Bedeli 2 20. Murat Başaran - Dörtlü 21. Murat Başaran - Rövanş 22. Murat Başaran - Final Sahnesi 23. Murat Başaran - Sanki Orda 24. Murat Başaran - Denge 25. Murat Başaran - Mamoş
01. Ayşe Önder - Su Gibi Gözlerin 02. Ayşe Önder - Çocuk 03. Ümit Önder - Aşk Böceği 04. Ayşe Önder - Paramparça Gerilim 05. Murat Başaran (Mayki) - Kırarcasına 06. Ayşe Önder - Buruk 07. Ümit Önder - Dilara'nın Öfkesi 08. Murat Başaran (Mayki) - Sonbaharın Rengisin 09. Ümit Önder - Çaresiz Aşk 10. Murat Başaran (Mayki) - Kırıldı Buzlar 11. Ayşe Önder - Cihan Gerilim Versiyon 12. Ayşe Önder - Beyaz 13. Murat Başaran (Mayki) - Hoşçakal Arkadaş 14. Ayşe Önder - Kafam Karışık 15. Ümit Önder - Eski Günler 16. Murat Başaran (Mayki) - Çaresiz 17. Murat Başaran (Mayki) - Paramparça Mahpusluk 18. Ayşe Önder - Sırça Köşk 19. Ümit Önder - Kıskançlık Krizi 20. Murat Başaran (Mayki) - Sokaktaki Yaşam 21. Murat Başaran (Mayki) - Paramparça Olan Ruh 22. Ayşe Önder - Gülseren 23. Ümit Önder - Neymiş 24. Murat Başaran (Mayki) - Ağlama Yeter 25. Ayşe Önder - Düşler.flac 26. Ümit Önder - Sıfır Noktası 27. Murat Başaran (Mayki) - Siyah Bahar 28. Ümit Önder - Karamsar Olma 29. Ayşe Önder - Gözyaşı 30. Ümit Önder - Kafam Karışık (Remix) 31. Murat Başaran (Mayki) - Zincir Vurulmuş Üstüme 32. Ümit Önder - Sinsi 33. Ayşe Önder - Paramparça Jenerik
[2016] Levent Güneş & Ayşe Önder - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Dizi Müzikleri) Albüm (Flac)
CD1
01. Levent Güneş - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz.flac 02. Levent Güneş - Alaca.flac 03. Levent Güneş - Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler.flac 04. Levent Güneş - Eşkiya Aksiyon.flac 05. Levent Güneş - Oy Beni Vurun Vurun.flac 06. Levent Güneş - Sibirya Kartalı.flac 07. Levent Güneş - Dikensiz Gül.flac 08. Levent Güneş - Nem Kaldı.flac 09. Levent Güneş - Nevruz.flac 10. Levent Güneş - Ben Denizde Bir Gemi.flac 11. Levent Güneş - İki Ayaklı Kurt _ Eşkiya.flac 12. Levent Güneş - Nerde Gidenlerimiz _ Lodos.flac 13. Levent Güneş - Susma.flac 14. Levent Güneş - Bam.flac 15. Levent Güneş - Gidin Bulutlar.flac 16. Levent Güneş - Racon.flac 17. Levent Güneş - Giresun'un İçinde.flac 18. Levent Güneş - Şahin Ağa.flac 19. Levent Güneş - Düello.flac 20. Levent Güneş - Güvercin Tedirginliği.flac 21. Levent Güneş - Kabadayı.flac 22. Levent Güneş - Laz Damarı.flac 23. Levent Güneş - Minnet Eylemem.flac
CD2
01. Levent Güneş - Demir Karbon.flac 02. Levent Güneş - Çiğdem.flac 03. Levent Güneş - Palandöken.flac 04. Levent Güneş - Dehliz.flac 05. Levent Güneş - Hareket.flac 06. Levent Güneş - Ben.flac 07. Levent Güneş - Sortie.flac 08. Levent Güneş - Kara.flac 09. Levent Güneş - Deep Black.flac 10. Levent Güneş - Duruş.flac 11. Levent Güneş - Keşişleme.flac 12. Levent Güneş - Bi Karar.flac 13. Levent Güneş - Gerilim Teması.flac 14. Levent Güneş - Titre.flac 15. Levent Güneş - Kirli İşler.flac 16. Levent Güneş - Büyü.flac 17. Levent Güneş - Çocuk.flac 18. Levent Güneş - Lale.flac 19. Levent Güneş - Meryem.flac 20. Levent Güneş - Gelino.flac 21. Levent Güneş - Sessiz Sabahlar.flac 22. Levent Güneş - Sümbül.flac 23. Levent Güneş - Yalnız Çocuk.flac 24. Levent Güneş - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Enstrümantal).flac