Yenialbum | Data: Среда, 25.06.2014, 21:28 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1998] Yılmaz Erdoğan - Kayıp Kentin Yakışıklısı (Albüm)
01. Yılmaz Erdoğan - Alkol İkindisi 02. Yılmaz Erdoğan - Kızım Berfin'e 03. Yılmaz Erdoğan - Aşk Hayatı (Pastırma Yazı) 04. Yılmaz Erdoğan - Beyoğlu'ndan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı 05. Yılmaz Erdoğan - Büyüyorum (Bizi Bilirsin) 06. Yılmaz Erdoğan - Islık (Yazamak İçin) 07. Yılmaz Erdoğan - Mevsimlik Şarkı 08. Yılmaz Erdoğan - Susuştu Yüzün 09. Yılmaz Erdoğan - Sana Kalan Saz 10. Yılmaz Erdoğan - Yaşayabilme İhtimali 11. Yılmaz Erdoğan - Hepsi Bu 12. Yılmaz Erdoğan - Başkalaşan Aşk 13. Yılmaz Erdoğan - Son Durak 14. Yılmaz Erdoğan - Çöl Daha İyi 15. Yılmaz Erdoğan - Bildiğin Gibi Değil 16. Yılmaz Erdoğan - Yağdıkça 17. Yılmaz Erdoğan - Kayıp Kentin Yakışıklısı
Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Albümleri, Diskografi, Flac indir,
[2004] Yılmaz Erdoğan - Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek (Albüm) Flac +
01. Yılmaz Erdoğan - Şimdi Sen 02. Yılmaz Erdoğan - Acil Şifalar 03. Yılmaz Erdoğan - Ankara 04. Yılmaz Erdoğan - Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak 05. Yılmaz Erdoğan - Bu Bahar Aşka Hazır 06. Yılmaz Erdoğan - Ben Yandım 07. Yılmaz Erdoğan - Bu Yol Nereye Gider 08. Yılmaz Erdoğan - Kendim Ve Hepimiz Hakkında 09. Yılmaz Erdoğan - Sevgilim Yoksa Sen Sevgilim Olmayabilir Misin 10. Yılmaz Erdoğan - Duyuru 11. Yılmaz Erdoğan - Madem Ki 12. Yılmaz Erdoğan - Bir Mevsimin Acı Gerçekleri 13. Yılmaz Erdoğan - Yeni Bir Kimlik Beyanı 14. Yılmaz Erdoğan - Yedi Uyuyanlar
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|