Yeşim Salkım - Albümleri
| |
Yenialbum | Data: Четверг, 05.03.2015, 00:15 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1994] Yeşim Salkım - Hiç Keyfim Yok (Albüm) Hi Flac
01. Yeşim Salkım - Hiç Keyfim Yok 02. Yeşim Salkım - Ben Yoldan Gönüllü Çıktım 03. Yeşim Salkım - Söyle 04. Yeşim Salkım - Hadi Gel 05. Yeşim Salkım - Yeni Aşk 06. Yeşim Salkım - Sitem 07. Yeşim Salkım - Son Sigara 08. Yeşim Salkım - Al Beni Yar 09. Yeşim Salkım - Senden Geçemem 10. Yeşim Salkım - Kaçamak
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[1995] Yeşim Salkım - Ferman (Albüm) Hi Flac +
01. Yeşim Salkım - Deli Mavi 02. Yeşim Salkım - Gece Gözlüm 03. Yeşim Salkım - Yeniden Başlasın 04. Yeşim Salkım - Sürgün 05. Yeşim Salkım - Dün Gece 06. Yeşim Salkım - Ölürüm Sana 07. Yeşim Salkım - Günlerim Soluyor 08. Yeşim Salkım - Bir Başkaydın 09. Yeşim Salkım - Çok Yoğunum 10. Yeşim Salkım - Ferman
[1997] Yeşim Salkım - Yoktan Geliyorum (Albüm) Hi Flac +
01. Yeşim Salkım - Yoktan Geliyorum 02. Yeşim Salkım - Gözu Kor Olası 03. Yeşim Salkım - Dağı Taşı Delem 04. Yeşim Salkım - Seni Yalancı 05. Yeşim Salkım - Gel Gayri 06. Yeşim Salkım - Gönul Hırsızı 07. Yeşim Salkım - Bir Kırık Aşk 08. Yeşim Salkım - Kalbimin Efendisi 09. Yeşim Salkım - Deli Adamım 10. Yeşim Salkım - Ben Zaten Deliyim 11. Yeşim Salkım - Anıları Koruma 12. Yeşim Salkım - Gurur
[1998] Yeşim Salkım - Sevgilim (EP) Hi Flac +
01. Yeşim Salkım - Istanbul Yeditepe 02. Yeşim Salkım - İstanbul Yeditepe (Remix) 03. Yeşim Salkım - Sevgilim 04. Yeşim Salkım - Sevgilim (Remix)
[2000] Yeşim Salkım - Hep Böyle Kal (Albüm) Hi Flac
01. Yeşim Salkım - Beyhude 02. Yeşim Salkım - Kara Yazılım 03. Yeşim Salkım - Kavanoz Dipli Dünya 04. Yeşim Salkım - Bir Gün Daha 05. Yeşim Salkım - Başıma Bela 06. Yeşim Salkım - Ölüme Kadar 07. Yeşim Salkım - Selam Aleyküm 08. Yeşim Salkım - Beni Bilirsin 09. Yeşim Salkım - İzmir Bekler 10. Yeşim Salkım - Yallah 11. Yeşim Salkım - Vallahi 12. Yeşim Salkım - Hep Böyle Kal
[2001] Yesim Salkim - Vefa Borcu (Albüm) Hi Flac
01. Yeşim Salkım - Avuçlarımda Hala Sicaklığın Var 02. Yeşim Salkım - Gözlerinin İçine Başka Hayal Girmesin 03. Yeşim Salkım - İnleyen Nağmeler 04. Yeşim Salkım - Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul' un 05. Yeşim Salkım - Baktıkça Resmine 06. Yeşim Salkım - Neyleyim Neyleyim Ben Böyle Yari 07. Yeşim Salkım - Kadehinde Zehir Olsa 08. Yeşim Salkım - Bir Kırık Aşk 09. Yeşim Salkım - Olanlar Oldu Geçti 10. Yeşim Salkım - Dilimi Bağlasalar Anmasam Hiç Adını 11. Yeşim Salkım - Dediler Zamanla Hep Azalırmış Sevgiler 12. Yeşim Salkım - Nartanem Birtanem 13. Yeşim Salkım - Tez Geçse De Her Sevgide Bin Hatıra Vardır 14. Yeşim Salkım - Deli Mavi 15. Yeşim Salkım - Biliyorsun Bir Zamanlar Seni Ne Çok Seviyordum 16. Yeşim Salkım - Pişman Olurda Bir Gün 17. Yeşim Salkım - Dudaklarında Arzu Kollarında Yalniz Ben
[2005] Yeşim Salkım - Ayna (Albüm) Flac +
01. Yeşim Salkım - Uzaklar 02. Yeşim Salkım - Meğer 03. Yeşim Salkım - Seni Üzerim 04. Yeşim Salkım - Sen Yetiş 05. Yeşim Salkım - Aşk 06. Yeşim Salkım - Anne 07. Yeşim Salkım - Yakacağım Canını 08. Yeşim Salkım - Sus Kalbim 09. Yeşim Salkım - Kendin Ettin Kendin Buldun 10. Yeşim Salkım - Nice Yıllar Sevgilim 11. Yeşim Salkım - Sevda Yüzlüm 12. Yeşim Salkım - Canına Kıyarım 13. Yeşim Salkım - Yan 14. Yeşim Salkım - Fasıl 15. Yeşim Salkım - Ayna
[2006] Yeşim Salkım - Bazen (Albüm) Flac
01. Yeşim Salkım - Bazen (Vers.1) 02. Yeşim Salkım - Hiçbir Şey Eskisi Gibi Değil 03. Yeşim Salkım - Tutuştum 04. Yeşim Salkım - Erguvan 05. Yeşim Salkım - Tutamazsın 06. Yeşim Salkım - Yazık Olur 07. Yeşim Salkım - İyi Ki Yaşadım 08. Yeşim Salkım - Seni Seviyorum 09. Yeşim Salkım - Sevgilim 10. Yeşim Salkım - Kusura Bakma 11. Yeşim Salkım - Tutuklu 12. Yeşim Salkım - Bazen (Version.2)
[2007] Yeşim Salkım - Yuvarlanan Taşlar (EP) Flac
01. Yeşim Salkım - Yuvarlanan Taşlar 02. Yeşim Salkım - Ne Varsa Bende Var 03. Yeşim Salkım - Yuvarlanan Taşlar (Remix) Murat Uncuoğlu 04. Yeşim Salkım - Ne Varsa Bende Var (80's Remix)
[2012] Çeşitli Sanatçılar - Casablanca (Albüm) Flac
01. Yeşim Salkım - Hiç Unutmadım 02. Atılgan Gümüş - Üşüyor musun 03. Yeşim Salkım - Bazen 04. Kartal Kaan - Aşk 05. Yeşim Salkım, Atılgan Gümüş - Yudumlanan Anılar 06. Yeşim Salkım, Atilgan Gümüs & Kartal Kaan - Söye 07. Atılgan Gümüş - Son Mavi 08. Yeşim Salkım - Vazgeçemem Senden 09. Kartal Kaan - Düzen Yorgunları 10. Atılgan Gümüş - Yaşamak 11. Yesim Salkim, Atilgan Kaan - Son Nefesimde 12. Yeşim Salkım, Atılgan Gümüs - Erkek Dediğin 13. Yeşim Salkım - İstanbul'a Hasret 14. Atılgan Gümüş - Gözlerinin Sisindeyim
[2008] Yeşim Salkım - Sen Nasılsan Öyleyim (Albüm) Hi Flac +
01. Yeşim Salkım - Ya Nasip 02. Yeşim Salkım - Bu Aşk Seninle Olmuyor 03. Yeşim Salkım - Boşver Baba 04. Yeşim Salkım - Ben Seninle Çok Güzeldim 05. Yeşim Salkım - Kına Gecesi 06. Yeşim Salkım - Rakı Balık 07. Yeşim Salkım - Zaman Çok Daraldı 08. Yeşim Salkım - Aman Dikkat Et 09. Yeşim Salkım - Çikolata Çiçek 10. Yeşim Salkım - Ders 11. Yeşim Salkım - Dost Kalsam 12. Yeşim Salkım - Bellimi Olur 13. Yeşim Salkım - Moj Dilbere 14. Yeşim Salkım - Ah Yalan Dünya 15. Yeşim Salkım - Bu Aşk Seninle Olmuyor
[2009] Yeşim Salkım - 7 / Bana Güneş Gibi Gel (Albüm) Flac
01. Yeşim Salkım - Nerdeysen 02. Yeşim Salkım - Düşmanlarım Çatlasın 03. Yeşim Salkım - Tövbeler Tövbesi 04. Yeşim Salkım - Büyüleyen Gözlerinle 05. Yeşim Salkım - Hatıralar 06. Yeşim Salkım - Bu Ne Biçim Aşk 07. Yeşim Salkım - Ben Beni 08. Yeşim Salkım - Bana Güneş Gibi Gel 09. Yeşim Salkım - Sana Doğru 10. Yeşim Salkım - Beni Yüreğine Hapsetme 11. Yeşim Salkım - Bana Güneş Gibi Gel (Remix)
[2010] Yeşim Salkım - İstanbul'da Aşk (Albüm) Flac
01. Yeşim Salkım - İstanbul 02. Yeşim Salkım - Ayakta Alkışlar 03. Yeşim Salkım - O Zamanlar 04. Yeşim Salkım - Çabuk Çabuk 05. Yeşim Salkım - Aşk Ve Ceza 06. Yeşim Salkım - Ailenin Fertleri 07. Yeşim Salkım - Yaseminler 08. Yeşim Salkım - Mehtaba Karşı 09. Yeşim Salkım - Deliler Gibi 10. Yeşim Salkım - Haberin Yok
[2011] Yeşim Salkım - Piyango (Single) Flac
01. Yeşim Salkım - Piyango 02. Yeşim Salkım, Salim Dündar - Ama Sen Yoksun
[2012] Çeşitli Sanatçılar - Bizim Şarkımız (Albüm) Flac
01. Berkay Özideş - Bizim Şarkımız 02. Yeşim Salkım & Berkay Özideş - Nerdeysen 03. Yeşim Salkım & Berkay Özideş - Gerçek Ve Düş 04. Hale Caneroğlu & Berkay Özideş - Çaresizim 05. Yeşim Salkım & Berkay Özideş - Son Arzum 06. Berkay Özideş - Gençlik Başımda Duman 07. Yeşim Salkım - Ben Varım 08. Tülay Özer & Ender Yiğit - Gel de Yanma 09. Erhan Yazıcıoğlu & Hale Caneroğlu - Yaşamak Ne Güzel Şey
[2015] Yeşim Salkım - Unutursun Gönlüm (Albüm) Flac
01. Yeşim Salkım - Unutursun Gönlüm (feat. Dj. Serdar Ayyıldız) 02. Yeşim Salkım - Şehrin Işıkları 03. Yeşim Salkım - İçimin Alevleri (feat. Burak Buluç) 04. Yeşim Salkım - Duymayan Kalmasın (feat. Dj Serdar Ayyıldız) 05. Yeşim Salkım - Duymayan Kalmasın 06. Yeşim Salkım, Grup Gündoğarken - Şeker Oğlan
[2016] Yeşim Salkım - Erkeğin Zillisi (Single) Flac
01. Yeşim Salkım - Erkeğin Zillisi
[2018] Yeşim Salķım - Rüyalar (Single) Flac
01. Yeşim Salkım - Senden Geçemem 02. Yeşim Salkım - Rüyalar
[2020] Yeşim Salkım - Katil Uşak (Single) Flac
01. Yeşim Salkım - Katil Uşak
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|