Yedi Karanfil / Seven Cloves - Albümleri Diskografi HQ
| |
Yenialbum | Data: Суббота, 12.12.2015, 21:50 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [1991] Yedi Karanfil - Yedi Karanfil, Vol. 1 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Telli Telli 02. Yedi Karanfil - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 03. Yedi Karanfil - Hoşçakal Kardeşim Deniz 04. Yedi Karanfil - Yaşamadın Sen 05. Yedi Karanfil - Yaradan Aşkına 06. Yedi Karanfil - Vay Bebem 07. Yedi Karanfil - Yaşanılan 08. Yedi Karanfil - Belalım 09. Yedi Karanfil - Kilim 10. Yedi Karanfil - Büyüdün Bebeğim 11. Yedi Karanfil - Güneş Battı 12. Yedi Karanfil - İçimizden Biri 13. Yedi Karanfil - Cane Cane
Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Albümleri, Diskografi, Flac indir, Seven Cloves,
[1992] Yedi Karanfil - Yedi Karanfil, Vol. 2 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Açış / Yar Gözlerin Yemyeşil 02. Yedi Karanfil - Çökertme 03. Yedi Karanfil - Eylül'e İsyan 04. Yedi Karanfil - Yollarına Baka Baka 05. Yedi Karanfil - Hava Nasıl Oralarda 06. Yedi Karanfil - Allı Turnam 07. Yedi Karanfil - Mektup 08. Yedi Karanfil - Bebek 09. Yedi Karanfil - Hep Sonradan 10. Yedi Karanfil - Yemen Türküsü 11. Yedi Karanfil - Olmasa Mektubun 12. Yedi Karanfil - Kardeşin Duymaz
[1995] Yedi Karanfil - Yedi Karanfil, Vol. 3 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Gözlerin 02. Yedi Karanfil - Yunus 03. Yedi Karanfil - Zülüf Dökülmüş Yüze 04. Yedi Karanfil - Eklemedir Koca Konak 05. Yedi Karanfil - Böyle Olur Mu 06. Yedi Karanfil - Gemiler Gelende 07. Yedi Karanfil - Ağrı Dağı Efsanesi 08. Yedi Karanfil - Denizin Dibinde Haçcam 09. Yedi Karanfil - Cemalim 10. Yedi Karanfil - Haydar Haydar 11. Yedi Karanfil - Al Fadimem
[1996] Yedi Karanfil - Yedi Karanfil, Vol. 4 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Yedi Karanfil 02. Yedi Karanfil - Sihirli Ay 03. Yedi Karanfil - Tatlı Dillim 04. Yedi Karanfil - Şinanari 05. Yedi Karanfil - Ah Bir Ataş Ver 06. Yedi Karanfil - Güle Yel Değdi 07. Yedi Karanfil - Çarşambayı Sel Aldı 08. Yedi Karanfil - Gesi Bağları (1. Kısım) 09. Yedi Karanfil - Kütahya'nın Pınarları 10. Yedi Karanfil - Harman Yeri 11. Yedi Karanfil - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 12. Yedi Karanfil - Yağmur Yağar 13. Yedi Karanfil - İzmir'in Kavakları 14. Yedi Karanfil - Gayri Dayanamam 15. Yedi Karanfil - Gesi Bağları (2. Kısım) 16. Yedi Karanfil - Dersini Almış 17. Yedi Karanfil - Dağlar Dağladı Beni 18. Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden
[1997] Yedi Karanfil, Vol. 5 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Sultaniyegah Sirto 02. Yedi Karanfil - Yaşayabilme İhtimali 03. Yedi Karanfil - Acem Kızı 04. Yedi Karanfil - Kalanların Ardından 05. Yedi Karanfil - Urfa'nın Etrafı 06. Yedi Karanfil - Bugün Ayın Işığı 07. Yedi Karanfil - Pancar Pezik Değil Mi 08. Yedi Karanfil - Tahtacı Semahı (Versiyon 1) 09. Yedi Karanfil - Sarı Gelin (Versiyon 1) 10. Yedi Karanfil - İki Keklik 11. Yedi Karanfil - Maçka'da Buluşalım 12. Yedi Karanfil - Naz Barı 13. Yedi Karanfil - Hüdayda 14. Yedi Karanfil - Tahtacı Semahı (Versiyon 2) 15. Yedi Karanfil - Saki 16. Yedi Karanfil - Sarı Gelin (Versiyon 2) 17. Yedi Karanfil - Bedir.flac 18. Yedi Karanfil - Ordu'nun Dereleri
[1998] Yedi Karanfil, Vol. 6 (Albüm) Flac
01. Yedi Karanfil - Evde Yoklar 02. Yedi Karanfil - Leylim Ley 03. Yedi Karanfil - Gül Pembe 04. Yedi Karanfil - Ağısarın Balını 05. Yedi Karanfil - Sobalarında Kuru Da Meşe 06. Yedi Karanfil - Bir Çift Durna Gördüm 07. Yedi Karanfil - Bir Of Çeksem 08. Yedi Karanfil - Yiğidim Aslanım 09. Yedi Karanfil - Leyla 10. Yedi Karanfil - Elif Dedim Be Dedim 11. Yedi Karanfil - Ağla Sazım 12. Yedi Karanfil - Efem 13. Yedi Karanfil - Kadıoğlu Zeybeği 14. Yedi Karanfil - Çift Jandarma 15. Yedi Karanfil - Kahve Koydum Fincana 16. Yedi Karanfil - Drama Köprüsü 17. Yedi Karanfil - Ela Gözlü Benli Dilber 18. Yedi Karanfil - Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam
[2000] Yedi Karanfil, Vol. 7 (Albüm) Flac
01. Okan Bayülgen - Ağıt 02. Yedi Karanfil - Kızılırmak Ağıtı 03. Yedi Karanfil - Gövel Ördek 04. Yedi Karanfil - Gamzedeyim Deva Bulmam 05. Yedi Karanfil - Hastane Önünde İncir Ağacı 06. Yedi Karanfil - Karahisar Kalesi 07. Arif Sag - Bugün Bize Pir Geldi 08. Yedi Karanfil - Gel Gör Beni Aşk Neyledi 09. Yedi Karanfil - Devlerin Aşkı 10. Yedi Karanfil - Bugün 11. Yedi Karanfil - Bitlis'te Beş Minare 12. Yedi Karanfil - Bağa Gel Bostana Gel 13. Yedi Karanfil - Kesik Çayır 14. Yedi Karanfil - Ağıt 15. Yedi Karanfil - Bugün Bize Pir Geldi 16. Yedi Karanfil - Sobalarında Kuru Da Meşe 17. Yedi Karanfil - Sabahın Seherinde 18. Yedi Karanfil - Üç Ayak
[2007] Yedi Karanfil, Vol. 8 (Albüm) Flac
01. Kubat - Gülüm 02. Yedi Karanfil - Kolay Olmayacak (Unut) 03. Yedi Karanfil - Yerine Sevemem 04. Yedi Karanfil - Rüzgar 05. Yedi Karanfil - Sevda Değil 06. Yedi Karanfil - Dünyanın Kapıları (Dönmek) 07. Yedi Karanfil - Denizden Bildim 08. Fatih Ahıskalı - Sunam 09. Yedi Karanfil - Bir Fırtına Tuttu 10. Yedi Karanfil - Beyaz Giyme Toz Olur 11. Yedi Karanfil - Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun 12. Yedi Karanfil - Evlerinin Önü Mersin 13. Yedi Karanfil - Ben Seni Sevdiğimi 14. Yedi Karanfil - Arap Saz Semaisi
[2020] Yedi Karanfil 30 Yaşında (Yolculuk 1) Albüm Flac
01. Ertan Tekin - Bir Nefes Aşk (Oğlum Nefes Naci'ye) 02. Yedi Karanfil - En Aranjuez Con Tu Amor - Rodrigo (Deniz Gezmiş Anısına) 03. Yedi Karanfil - Güzel Günler Göreceğiz (Nazım Hikmet Anısına) 04. Yıldıray Gürgen - Plevne Marşı (Abdülhamid Han Anısına) 05. Hüseyin Avni Dede - Yüreğimin İçinde Süsledim Seni (Giyotinsiz Karanfillere Ağıt) 06. İsmail Tunçbilek - Uzun İnce Bir Yoldayım (Aşık Veysel Anısına).flac 07. Ahmet Kural - Haydar Haydar (Naci Bayşu İçin) 08. Baran Sarısaltık - Ali Yar (Bu Daha Demo'su) 09. Yedi Karanfil - Çoban Yıldızı (Melih Kibar Anısına) 10. Yedi Karanfil - Kürdili Hicazkar Longa (Kemal Sunal Anısına) 11. Yedi Karanfil - İkibinyirmiüç (Barış Manço Anısına) 12. Cem Yıldız - İnsan Olmaya Geldim 13. Tarık Kavut - Aşk İle
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
|
|