Yenialbum | Data: Воскресенье, 15.06.2014, 01:58 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli Sanatçılar Albüm: Türk Radyoları + TTNet (Top 110) Yıl: 2014 Tür: Türkçe - Pop Format: MP3 192 - 320 Kbps Parça Sayı: 110 Dosya Boyutu: 717,89 MB Adem Gümüşkaya - Kış Masalı.mp3 Akcent & Sandra N - Boracay.mp3 Atiye & İskender Paydaş - Yetmez.mp3 Ayşe Dinçer - Akşam Akşam.mp3 Ayşe Dinçer - Aşkımız Olay Olacak.mp3 Ayşe Dinçer - Şimdi Nerdesin.mp3 Ayşe Özyılmazel - Nefis.mp3 Bahadır Tatlıöz - Beni Yak.mp3 Bengü - Saygımdan.mp3 Berkay - İnanırım.mp3 Betül Demir - Helalleşemedik.mp3 Bora Duran - İnsan.mp3 Bora Gökgöz - Yabancı.mp3 Burak Aziz - Dileylim.mp3 Burcu Güneş - Unutma Beni Çiçekleri.mp3 Cüneyt Tek - Aşkım.mp3 Cüneyt Tek - Cayır Cayır.mp3 Cüneyt Tek - Yolunu Bulurum.mp3 Demet Akalın - İlahi Adalet.mp3 Demet Akalın - Rekor.mp3 Duman - Melankoli.mp3 Duman - Yürek.mp3 Ece Seçkin - Şok Oldum.mp3 Eflatun - Aşklambaç.mp3 Ege - Yalan.mp3 Emre Aydın - Bitti Tebrikler.mp3 Emre Aydın - Eyvah.mp3 Emre Demir - Bugün Günlerden Sen.mp3 Emre Kaya - Apayrı.mp3 Ferhat Göçer - Git.mp3 Ferhat Göçer - Sarıl Bana.mp3 Fettah Can - Kalp Ağrısı.mp3 Funda Arar & Enbe - Hafiza.mp3 Gece Yolcuları - Meyhaneler Sen.mp3 Gökçe - Çık Hayatımdan.mp3 Gökhan Özen - Benden Sorulur.mp3 Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı.mp3 Gökhan Tepe - Veda Makamı.mp3 Gökhan Türkmen - Çatı Katı.mp3 Gripin - Bir Cevabım Var Mı.mp3 Gripin - Vazgeçtim Ben Bugün.mp3 Grup Laçin - Samsak Döveci.mp3 Gülşen & Murat Boz - İltimas.mp3 Hakan Kahraman - Nerden Bileceksin.mp3 Haluk Levent - Sevdana Gönül Verdim.mp3 Hande Yener - Alt Dudak.mp3 Indila - Derniere Danse.mp3 İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine.mp3 Irem Derici - Zorun Ne Sevgilim.mp3 İrfan Özata - Tuhaf Geliyor.mp3 Işın Karaca - Az Bi Mesafe.m4a Kenan Doğulu - Rica.mp3 Keremcem - Razı Olmaktır Aşk.mp3 Kibariye - Sil Baştan.mp3 Kolpa - Ölünmüyor Mutsuzluktan.mp3 Leyla - Sakladım.mp3 Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır.mp3 Mabel Matiz - Sultan Süleyman.mp3 Majeste - Aşk Dediğin.mp3 Manga - Fazla Aşkı Olan Var Mı.mp3 Mehmet Erdem - Acıyı Sevmek Olurmu.mp3 Merve Özbey - Helal Ettim.mp3 Metin Arolat - Karavan.mp3 Model - Ağlamam Zaman Aldı.mp3 Model - Antidepresan Gülümsemesi.mp3 Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk.mp3 Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbulu.mp3 Murat Dalkılıç - Yani.mp3 Mustafa Bozkurt - Mavi Gece.mp3 Nazan Öncel & Tarkan - Hadi O Zaman.mp3 Nil - Kanatlarım Var Ruhumda.mp3 Nil Yıldız - Aşık Olasım Var.mp3 Oğuz Berkay - Beni Ellerden Sayma.mp3 Oğuzhan Koç - Ayy.mp3 Oğuzhan Koç - Her Aşk Bir Gün Biter.mp3 Onur Baştürk - Sen Yine De Gitme.mp3 Özgür Akkuş - Kaba Saba.mp3 Ravi İncigöz & Mustafa Ceceli - Şeker.mp3 Seksendört - Aklımı Geri Ver.mp3 Selim Gülgören - Adım Adım.mp3 Serdar Ortaç - Acılarımız Bir.wav Serdar Ortaç - Arıyorum.mp3 Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk.mp3 Serdar Ortaç - Sefa.wav Serdar Ortaç - Tanrım.mp3 Sertab Erener - Ben Öyle Birini Sevdim.mp3 Sibel Can - Kış Masalı.mp3 Sibel Can & Halil Sezai - Galata.mp3 Sibel Tüzün - Kaç Yıl Geçti Aradan.mp3 Sıla - Vaziyetler.mp3 Sıla - Yabancı.mp3 Sinan Akçıl - Seni Bir Tek.mp3 Sinan Akçıl - Seni Bir Tek ( Ufuk Akyıldız Remix ).mp3 Sinan Akçıl - Tabi Tabi.mp3 Soner Arıca - İyisi Geliyor.mp3 Soner Sarıkabadayı - Yara Bandı (Audio).mp3 Tuğba Özerk - Derin Darbe.mp3 Umut Kaya - Canım Çok Yanıyor.mp3 Yalın - Yeniden.mp3 Yankı Alper - İmdat.mp3 Yaşar - Anlatamıyorum.mp3 Yıldız Tilbe - Severim Güvenemem.mp3 Yonca Lodi - Oniki Ay.mp3 Yusuf Güney - Ördü Kader Ağlarını.mp3 Zakkum - Ben Ne Yangınlar Gördüm.mp3 Zakkum - Gidiyorum Yolcu Et.mp3 Zara - Bir Ateşe Attın Beni.m4a Zara - Kaç Kadeh Kırıldı.m4a Zara - Senden Vazgeçmem.m4a Ziynet Sali - Gelemiyorum Yanına.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Uploaded.net DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Letitbit.net DOWNLOAD - Hitfile.net
|
|
|
|