Türk Musikisi Devlet Konservatuarı - Albümleri
| |
Yenialbum | Data: Вторник, 03.03.2015, 15:02 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| İTU Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, 40.Yıl Özel Albümü, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Albümleri, Flac, Albüm, indir,
[2015] Pür Nida (Albüm) Flac
01. Zara - Kütahya’nın Pınarları Akışır 02. Volkan Konak - Vuruldum Çemberune 03. Erol Parlak - Sunayı Da Gönül Sunayı 04. Cem Doğan - Ah Ben Şehid-i Badeyem 05. Cengiz Özkan - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06. Nursaç Doğanışık - Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi 07. Erdal Erzincan - Gönül Defterini Açtım Okuram 08. Sevcan Orhan - Şadol Deli Gönül Müjdeler Olsun 09. Orhan Hakalmaz - Dersini Almış da Ediyor Ezber 10. Cumali Özkaya - Yaradan Var (Hoyrat) 11. Adile Kurt Karatepe - Çalın Davullar Çaydan Aşağıya 12. Celal Bakar - Kız Bahçende Gül Var mı? 13. M. Salih İnan - Kar mı Yağmış Diyarbakır’ın Dağına 14. Deniz Güneş - Gül Yüzlüm Destem Nemden İncindin (Semah) 15. Fatma Şahin - Kullar Olam Seni Doğuran Anayaa
[2015] Meşk-i Safa (Albüm) Flac
01. Segâh Peşrev 02. Tûti-i Mûcize-i Gûyem Ne Desem Lâf Değil (Segâh Yü 02. Tûti-i Mûcize-i Gûyem Ne Desem Lâf Değil (Segâh Yürük Semâî) 03. Küçüksu’da Gördüm Seni (Şehnaz Bûselik Şarkı) 04. Yandım Deminden (HisarBûselik Şarkı) 05. Karşıdan Yâr Güle Güle (Beyâtî Şarkı) 06. Sevdiceğim Aşıkını Ağlatır (Muhayyer Şarkı) 07. Şu Karşıki Dağda Bir Yeşil Çadır (Hicaz Şarkı) 08. Ey Büt-i Nev’edâ (Hicaz Şarkı) 09. Baharın Zamanı Geldi (Hicaz Köçekçe) 10. Görsem Seni Doyunca (Rast Şarkı) 11. Yine Bir Gül-Nihâl (Rast Şarkı) 12. Ey Gül-i Bâğ-ı Edâ (Hüzzam Şarkı) 13. Güzel Gün Görmedi Avâre Gönlüm (Hüzzam Şarkı) 14. Nihavend Taksim 15. Vücûd İkliminin Sultânısın Sen (Nihavend Şarkı) 16. Bakmıyor Çeşm-i Siyâhferyâde (Nihavend Şarkı) 17. Kürdilihicazkâr Taksim 18. Gurûb Etti Güneş Dünyâ Karardı (Kürdilihicazkâr Şa 18. Gurûb Etti Güneş Dünyâ Karardı (Kürdilihicazkâr Şarkı) 19. Düşer mi Şânına Ey Şeh-i Hûbân (Kürdilihicazkâr Şa 19. Düşer mi Şânına Ey Şeh-i Hûbân (Kürdilihicazkâr Şarkı) 20. Muntazır Teşrîfinehâzır Kayık (Kürdilihicazkâr Şar
[2015] Aşkname (Albüm) Flac
01. Aşk Mevsimi 02. Sıradağlar Mordu Sular Kırmızı 03. Cici Bey 04. Fikrimin İnce Gülü 05. Nikriz Longa (Enstrumantal) 06. Kağıthane'ye Gelin de Yalnız 07. Suna 08. Hasret 09. Derinden 10. Sultaniyegâh Sirto
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
Azpirat | Data: Среда, Dün, 09:22 | Mesaj # 2 |
Albay
Grup: Admin
Status: Ofline
| İTU Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, 40.Yıl Özel Albümü, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Albümleri, Flac, Albüm, indir,
|
|
|
|
|