Yenialbum | Data: Суббота, 15.08.2015, 08:24 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli Sanatçılar Albüm: Alevilere Kalan 2 (Full Albüm) (2-CD) Yıl: 2015 Tür: Türkçe - THM Format: M4a 192 Kbps Parça Sayı: 35 Dosya Boyutu: 216.17 MB CD 1
01. Erkan Oğur - İ.Hakkı Demircioğlu - Ömür Bahçesi 02. Erdal Erzincan - Kâinatın Aynasıyım 03. Cengiz Özkan - Çağırırım Dost 04. Şevval Sam - Gül Türküsü 05. Kıvırcık Ali - Ben Melanet Hırkasını 06. Dertli Divani - Tâ Ezeli Ezeliden 07. Hüseyin Albayrak & Ali Rıza Albayrak - Battal Gazi Diyarına Uğradım 08. Ahuzar - Tahtacı Semahı 09. Kemal Dinç - Eğildim Bir Dolu İçtim 10. Şems-ü Kamer - Unutmam Mevlâyı 11. Gültekinler - Bu Sırr-ı Vahdetten 12. Hikmet Tosun - Bir Rengi Hayaldir 13. Erkan Akalın & Özge Çam - Şu Diyar-ı Gurbet Elde 14. Derya Çağlayan & Mehtap Dikme - Dün Gece Seyrimde 15. Serdar Kemal - Pazarlık mı Olur 16. Talipler - Gah Çıkarım Gökyüzüne 17. Zeynep Baksikaratağ - Hudey Hudey 18. Canan Çal - Allah İçin
CD 2
01. Tolga Sağ - Gerekmez 02. Ahmet Aslan & Kemal Dinç - Hey Erenler 03. Muharrem Temiz - Harabat Ehliyiz 04. Erdal Erzincan & Tolga Sağ - Uyur İdik Uyardılar 05. Grup Yorum - Ey Şahin Bakışlım 06. Ayfer Vardar - Varma Gönül 07. Umut Özkan & Özgür Polat - Gönül Verdim Murteza'ya 08. Levent Güneş - Heyder 09. Zeynep Karababa - Ali Ali Diye 10. Ayhan Aydın & Cem Dolan - Gafil Gezme Şaşkın 11. Meftuni - Medet Ya Ali 12. Rıza Kılıç - Aşıklar Zümresin 13. Mava - Kerbela Çölü 14. Onur Güğercinoğlu & Uğur Küçük - Yoruldum Yorgunum 15. Abdurrahman Tarikçi & Onur Yıldız - Bize de Banaz'da Pir Sultan Derler 16. Ahmet İhvani & Ahmet Aslan - Yardan Ayrılalı 17. Evren Ağyüz & Volkan Kaplan - Daha Senden Gayrı Aşık mı Yoktur . DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Uploaded.net DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Uptodo.net
100%
|
|
|
|