Yenialbum | Data: Вторник, 24.06.2014, 18:35 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Musiqiçi: Üzeyir Mehdizadə Albom: 2014 Çıxış Tarixi: 2014 Janr: Azərbaycan - Musiqili Meyxana / Pop Format: MP3 320 Kbps Parça Sayı: 11 Faylın Ölçüsü: 116,86 MB
01. Üzeyir Mehdizadə - Yaxşı Olar.mp3 02. Üzeyir Mehdizadə - Sənin Qızın.mp3 03. Üzeyir Mehdizadə - Yola Getmirik.mp3 04. Üzeyir Mehdizadə - Tək qaldım.mp3 05. Üzeyir Mehdizadə - Ayırdılar.mp3 06. Üzeyir Mehdizadə - Unutmaq Üçün O Birisini.mp3 07. Üzeyir Mehdizadə - O Qız Deyir Zəng elə.mp3 08. Üzeyir Mehdizadə - Səndə Danış Yalannan.mp3 09. Üzeyir Mehdizadə - Ay Ana.mp3 10. Üzeyir Mehdizadə - Mən Bədbəxt.mp3 11. Üzeyir Mehdizadə - O Sənin Olmayacaq.mp3 DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Uploaded.net Şifre yeşıl harfla yazılan söz yenialbom2014
Musiqiçi: Üzeyir Mehdizadə (Keyfiyyət tək Bizdə) Albom: MP3 Kolleksiyası Çıxış Tarixi: 2013 Janr: Azərbaycan - Musiqili Meyxana / Pop Format: MP3 192 - 320 Kbps Parça Sayı: 169 Faylın Ölçüsü: 1,04 GB
Üzeyir Mehdizadə - Ağlamaq sənə yaraşmır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Ağlamazdı gözlərim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Ağrılarım oyanır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Ana.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Anam gözləyir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Arxamca boylanan yarım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Aşura günü Ft Mahir Səbuhi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Avara sevə bilməzmi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Avərə qaldım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Ay can Ay can.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Ay ömrüm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Az qalıb.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Baban qurban.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bacara bilmirsən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bala-Bala.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Barışmırıq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bəsti daha.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bəxtsiz Qız.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bilirəm ki,səndə darıxırsan.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bilmirəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Birdə de.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bizə Baxır.mp3 Uzeyir Mehdizade - Bize Komey Eyle Tanrim 2013.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bomba.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Bu ürək doludu dolu.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Canım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Canım ağrıyır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Cavanlıq əla şeydi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Çək siqaretdən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Çıxaram gedərəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Club 1 (Oyna).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Çox darıxmışam (Ft Asif Məhərrəmov).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Daha heç kəsi sevməyəcəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Danışma.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Darıxıram.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Darıxma ay qardaşım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Darıxmışam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəcəl.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəli balam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəli həyatım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəli kimi sevirəm onu.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəli olacaqsan.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Demə.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəniz qırağında.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Denqi Denqi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Deyə bilmədim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dəyişdi həyatım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dinlə tanrım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dost o həmin qız mənim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dostlarım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dostum ( ft Rəşad).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Dünya mənimdir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Duyqular içində.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Efir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Əlvida.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Əskər balam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Fəsillər (ft Ramin Ədalətoğlu).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gecən xeyirə qalsın.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gedərəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gəl barışaq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gəl yarına.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gəlmədin - Ft Asif.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Geri dönmə.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gizli nömrə.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Görəcəksən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Görmədim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gözlərin.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Gözü yaşlı qoyma məni.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Günahımız nə idi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Haqsızlıq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Hardasan.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Hayatım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Həkim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Hələ cavan oğlanam mən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Hələ mən ölməmişəmki.mp3 Üzeyir Mehdizadə - İki günlük həyatdayıq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - İkimizin də dərdimiz eyni.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Kəsəcəm damarları.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Maçı ver.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məhlə gızı.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məhv Oldum.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məktəb həyatı.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən ölənnən sonra.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən onsuz öləcəyəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən onunla çox xoşbəxtəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən sənə lazım deyiləmmi bəs.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən sənsiz qala bilərəmmi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mən vəfasızları heç saymıram.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mənə gəl.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mənə gəl (Remix) Dj Ugur .mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mənə Gəl (Solo Remix).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məni Anla.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məni ayrılıqla qorxutma.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Məni bərk bərk qucağla.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Mənlə gizli.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Nazlı madam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Nə xeyri.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Nəfəsim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Nələr var.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O da sevərdi - Ft Fuad Ibrahimov.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O deyildinnmi sən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O mənəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O məni sevir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O mənim balamdır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O mənim olmalıdır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O Mənim olmalıdır 2.mp3 Üzeyir Mehdizadə - O olmasa neyləyərəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Oda sevərdi (Ft Fuad İbrahimov).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Onun adı nədir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Oyana gedir bu Buyana gedir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Papası.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Qala bilmərəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Qaqaş.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Qara gözlər.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Qayıdacaqam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Qoy bütün aləm bizdən danışsın - Ft Aygün.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Rahat buraxın.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Rəvayət.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Salam aşkım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sana göre diyil.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Şəhər partlayır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sənə görə.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Səni başkasıyla görsəm əyər (Ft Güney).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Səni mənə verməzlər.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sənin günahından.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sənlə mən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sənsiz Ölərəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Şəxsən onun acığına.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Son gecəm.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Son zəng.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Son zəng (Ft Səbuhi).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Son zəng 2.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Sonuna qədər.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Təkçə səninlə mən qalmışıq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Təki mən tənha qalmayım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Təki sən xoşbəxt olasan.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Toy olsun.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Üzeyir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Üzeyirin sözləri.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Vəfalı yar görmədim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Vəziyyətim əladır mənim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yağış yağır.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yalan deyirsən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yaman dəyişılmisən.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yanına yarın gəlir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yanındayam qorxma dostum.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yar gələcək.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yarım.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yarım məni gözləyir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yar-Yar.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yay gəldi.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yay gəldi (2).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yellənə -Yellənə.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yenə qanım qaralıb.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yenədə küsdü balam.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yenədə sevəcəm - yenialbom.com.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yenidən Sevdim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yox oldu artıq.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Yuxum gəlir.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Zəngimselim.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Zordur hər şey.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Деньги-Деньги.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Наша Доля (Ft Fuad Ibrahimov).mp3 Üzeyir Mehdizadə - Не будем спать.mp3 Uzeyir Mehdizade ft Asif - Son zeng.mp3 Üzeyir Mehdizadə Ft Emin - Sənə qurban.mp3 Üzeyir Mehdizadə Ft Fuad - Bir Ümüd verərdi.mp3 Üzeyir Mehdizadə Ft Gülağa - Incimə.mp3 Üzeyir Mehdizadə Ft Ramin - Son gecəm.mp3
|
|
|
|
nostarji | Data: Воскресенье, 01.10.2017, 21:17 | Mesaj # 2 |
Asker
Grup: BaN
| Teşekkürler süper paylaşım
|
|
|
|
symptk | Data: Четверг, 05.10.2017, 01:21 | Mesaj # 3 |
Asker
Grup: BaN
| Teşekkür ederim ama yenialbom.com sitesine üye olamıyorum. Captcha hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
Yenialbum | Data: Четверг, 05.10.2017, 08:58 | Mesaj # 4 |
Asker
Grup: Admin
| symptk, yenialbom.com sitesi Üye kabul etmiyor. hangi yolla siz üye olmak istediniz. Siteye facebook hesabınızı kullanarak giriş yapın.
|
|
|
|