Yenialbum | Data: Воскресенье, 08.11.2015, 11:12 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sənetçi: Zöhra Abdullayeva Albom: MP3 Kolleksiyası İl: 2008 Janr: Azerbaijan - Xalq / Mugam Format: MP3 192 VBR Kbps Parça Sayı: 75 Faylın Boyutu: 440,79 MB
01 Zohra Abdullayeva - XEDICE 02 Zohra Abdullayeva - QERENFIL 03 Zohra Abdullayeva - EHDINI DANMISH (popuri) 04 Zohra Abdullayeva - MEHEBBET 05 Zohra Abdullayeva - GEREKSEN MENE 06 Zohra Abdullayeva - QARA GOZLU DILBERIM 07 Zohra Abdullayeva - UREK 08 Zohra Abdullayeva - FALCI 09 Zohra Abdullayeva - DEYIR TALEYIMSEN 10 Zohra Abdullayeva - BEXTEVER OLDUM 11 Zohra Abdullayeva - TOVBE 12 Zohra Abdullayeva - YALANLA SEVMEK OLURMUSH 13 Zohra Abdullayeva - USANDIM ARTIQ 14 Zohra Abdullayeva - YUSIFIM 15 Zohra Abdullayeva - YOLDA QALIB GOZUM MENIM 16 Zohra Abdullayeva - NISHANLILAR 17 Zohra Abdullayeva - DEDILER ZAMANLA HEP 18 Zohra Abdullayeva - YENE O BAQ OLAYDI 19 Zohra Abdullayeva - QARA GOZLER 20 Zohra Abdullayeva - AXTARA-AXTARA 21 Zohra Abdullayeva - QALARDIM 22 Zohra Abdullayeva - KIM OXUYAR SHOVKET KIMI 23 Zohra Abdullayeva - HAY VER ATA 24 Zohra Abdullayeva - GOZLER 25 Zohra Abdullayeva - SENE YARASHMIR 26 Zohra Abdullayeva - ELVIDA ETME 27 Zohra Abdullayeva - SHUSHTER TESNIFI 28 Zohra Abdullayeva - ILAHI 29 Zohra Abdullayeva - PERVANE 30 Zohra Abdullayeva - QAYIDA BILMEREM OMRUNE BIR DE 31 Zohra Abdullayeva - TOXUNMA QELBIME 32 Zohra Abdullayeva - SENSIZ 33 Zohra Abdullayeva - BILMIREM 34 Zohra Abdullayeva - HEYFIM GELDI 35 Zohra Abdullayeva - SENI MENDEN SORUSHUR 36 Zohra Abdullayeva - QIYMA GEL 37 Zohra Abdullayeva - SEVENLERI QORUYAQ 38 Zohra Abdullayeva - QEBUL EYLE 39 Zohra Abdullayeva - YAQMUR GOZLUM 40 Zohra Abdullayeva - XATIRLADIM ILLERI 41 Zohra Abdullayeva - KIMLERE QALDI DUNYA 42 Zohra Abdullayeva - ANA LAYLASI 43 Zohra Abdullayeva - ARZULARIM 44 Zohra Abdullayeva - YERIN VAR 45 Zohra Abdullayeva - BILMEDIM 46 Zohra Abdullayeva - QURBAN OLDUQUM 47 Zohra Abdullayeva - HESRET 48 Zohra Abdullayeva - DEYESHMIREM 49 Zohra Abdullayeva - SHISHAM 50 Zohra Abdullayeva - GETMELISEN 51 Zohra Abdullayeva - QAYITMA 52 Zohra Abdullayeva - AXTAR MENI 53 Zohra Abdullayeva - ANA HESRETI 54 Zohra Abdullayeva - AYRILAQ GEREK 55 Zohra Abdullayeva - ATA YURDUM 56 Zohra Abdullayeva - GELMISH IDI 57 Zohra Abdullayeva - ATASIZAM 58 Zohra Abdullayeva - OZUNE OYRETME MENI 59 Zohra Abdullayeva - EHDIMIZ XETRINE 60 Zohra Abdullayeva - OMRUM GECEDIR 61 Zohra Abdullayeva - GULLERIM 62 Zohra Abdullayeva - HUMAYUN TESNIFI 63 Zohra Abdullayeva - POPURI -NEDEN OLDU (canli ifa) 64 Zohra Abdullayeva - TEZE IL 65 Zohra Abdullayeva - SEVGI NEDIR 66 Zohra Abdullayeva - MEZELI MAHNI 67 Zohra Abdullayeva - HACCA GEDIREM 68 Zohra Abdullayeva - SHUSHA MARALI 69 Zohra Abdullayeva - SENIN GOZLERIN 70 Zohra Abdullayeva - BAYRAM SHAMLARI-duet 71 Zohra Abdullayeva - GULSUN ELLERIM 72 Zohra Abdullayeva - TEZELENDI 73 Zohra Abdullayeva - NEDEN OLDU (popuri) 74 Zohra Abdullayeva - GORUSH YERI-SPACE 75 Zohra Abdullayeva - QOVUSHARIQ BU HESRETE
.
DOWNLOAD - Uptodo.net
Available to users only
|
|
|
|