Yenialbum | Data: Вторник, 21.07.2015, 14:51 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: İbrahim Sadri & Yusuf Ziya Özkan & Hayri Küçükdeniz Albüm: Bir Işık Da Siz Yakın (Full Albüm) Yıl: 2015 Tür: Türkçe - Şiir Format: MP3 160 Kbps Parça Sayı: 13 Dosya Boyutu: 49,20 MB 01. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Şöyle Garib Bencileyin 02. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Geldi Geçti Ömrüm 03. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Aşkın Aldı Benden 04. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Düştü Gönlüme 05. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Yalancı Dünyaya 06. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Gel Gör Beni Aşk Neyledi 07. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Severim Ben Seni 08. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - İlim İlim Bilmektir 09. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Mana Eri Bu Yolda 10. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Bir Kez Gönül Yıkdın İse 11. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Ol Dost Bize Gelmez İse 12. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Bir Nazarda Kalmayalım 13. İbrahim Sadri, Yusuf Ziya Özkan, Hayri Küçükdeniz - Hak Bir Gönül Verdi Bana
. Direk - İndir
.
|
|
|
|