Sanatçı: Murat Sakaryalı Project Albüm: Babadan Oğula Duvar Şarkıları (Full Albüm) (2-CD) Yıl: 2015 Tür: Türkçe - Instrumental / THM Format: MP3 192 Kbps Parça Sayı: 27 Dosya Boyutu: 169,01 MB
CD 1
Adnan Yavuzer - Her Mevsim İçimden Gelip Geçersin.mp3 Adnan Yavuzer - Sayamadım Kaç Yıl Oldu.mp3 Aylin Vatankoş - Bir Gönül Hikayasi.mp3 Aylin Vatankoş - Leyla Bir Özge Candır.mp3 Aylin Vatankoş - Sesinde Şarkısı Aşkın.mp3 Aylin Vatankoş - Yine Bir Sızı Var İçimde.mp3 Birol Onat - Gecenin Matemini.mp3 Birol Onat - Gönül Yarasından Acı Duyanlar.mp3 Birol Onat - Sorma Bana Nafile.mp3 Birol Onat - Ümidini Kirpiklerine Bağladı.mp3 Gönül Penceresinden (Vokal).mp3 Mehsem Özşimşir - Artık Solan Bu Bahçede.mp3 Mehsem Özşimşir - Bir Kere Bakanlar Unutur Derdi.mp3 Mehsem Özşimşir - Ne Olur Akşamları Gelsen.mp3 Mehsem Özşimşir - Şarkılar Söyle O Sahillerde.mp3
CD 2
Başar Dikici - Ne Olur Akşamları Gelsen.mp3 Başar Dikici - Sayamadım Kaç Yıl Oldu.mp3 Hüsnü Şenlendirici - Gecenin Matemini.mp3 İstanbul Strings - Şarkılar Söyle O Sahillerde.mp3 Kirpi - Artık Solan Bu Bahçede.mp3 Kutsal Süroğlu, Salih Yurtdaş, Hasan Gözetlik - Gönül Penceresinden 2.mp3 Kutsal Sütoğlu - Sorma Bana Nafile.mp3 Mıurat Sakaryalı - Ümidini Kirpiklerine Bağladı.mp3 Murat Sakaryalı - Leyla Bir Özge Candır.mp3 Murat Sakaryalı - Yine Bir Sızı Var İçimde.mp3 Salih Yurtdaş - Sesinde Şarkısı Aşkın.mp3 Samim Sakaryalı - Gönül Yarasından Acı Duyanlar.mp3